reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Dzien dobry!!

Witaj Kasia!! Kurcze jak ten czas leci....Misia juz taka duza i calkiem sporo wazy:happy: Ani sie obejrzysz jak bedziesz musiala wrocic do pracy:-(
Wczoraj wieczorem Gattino byl tak aktywny, ze nawet eM poczul kopniaczki!! Jestem w szoku, bo to dosc wczesnie:szok: aczkolwiek eM byl wniebowziety hihi
powrót do pracy planuję na grudzień a w styczniu zaległy urlop - zobaczymy co z tego wyjdzie :sorry2:
a kopniaczki są super! ja za tym tęsknię :laugh2:

Hej Dziewczynki,

kasia.natka -
Witaj ponownie :-):-) no tak to jest, najgorszy etap , pamiętam jak Jula nie chodziła jeszcze a ważyła koło 10 kg, jak mnie połamało kiedyś to do łazienki chodziłam na czterech ;-) Ćwicz sobie może troszkę na ten kręgosłup.
Ja w przyszłym tygodniu planuję się 'rozpakować', mam mieć cięcie a w pn mam usg więc chciałabym już pozostać w szpitalu.
a co tak wcześnie to cc? coś ci się dzieje?

Witam się przy herbatce jaśminowej, ostatnio mam coś na nią smaka.
Zresztą dzisiaj mam w planach chińszczyznę:)

kasia.natka góry???? zazdroszczę. My coś z pogodą nie możemy trafić.

Dobra, praczę czas zacząć.
oj góry :happy: my nie mamy daleko z Krakowa ale w górach to z pogodą i tak nic nigdy nie wiadomo bo to się może zmienić w pół godziny :tak:

hej Kasia :*** Bzzzz w telegraficznym skrócie mniej więcej streściła Ci co się tu dzieje.. ja załuję tylko że nie próbowałam Cię namówić abyś wcześniej tu wróciła :zawstydzona/y: no i nie wiem czy ktoś wogóle mógł Cię zapomniec..:sorry2:

miłego dnia!
kochana nie masz czego żałować :tak:

cześć dziewczyny

kasia.natka miło Cie widzieć ;-)i czytać ,ja podglądam zdjęcia fb i powiem Ci ,że Misia śliczna i rośnie jak na drożdzach :tak: rozumiem,że już u Nas zostaniesz ?

Ani@k ja dzisiaj 1 dc więc spoko ,nowy cykl nowa nadzieja znowu zaczynam na clo ,dupek itd
jeśli tylko będziecie dla mnie wyrozumiałe bo nie zawsze mam czas albo nie tyle ile bym chciała to chętnie zostanę :sorry2: trzymam kciuki za nowy cykl &&&

kasia.natka -to już będzie koniec 38 tc, a ze względu na moją wadę serca i szerokie obojczyki Olka nie powinien raczej zacząć się poród naturalny..

Gatto
zanim zapomnę to już teraz &&&&&&&&&&&&&&&&& za jutro :-):-D

Gatto :* kochana jesteś

kasia.natka no pewnie ,że będziemy wyrozumiałe i liczymy na to ,że zostaniesz :tak:
Muma to Olek będzie miał szerokie ramiona do obejmowania dziewczyn ...czy coś pomyliłam z obojczykami ?:zawstydzona/y:

hehe "czepliwe" a już myślałam ze jak w polsce jest środa to we włoszech wtorek ;-):-)
za te wprowadzenie w maliny Gatto musi upiec sernik z polskiego sera ;-) chyba że Gattino będzie za mocno kopał - to wedy masz usiąść i poczekać aż eM wróci z pracy, wtedy namówisz go aby zrobił TO przepyszne tiramizu i wysłał mi pocztex'em na karaiby (Aaronka wybacz, ze względu na to ze tiramisio jest alkoholowe będziesz się musiala obejsć smakiem.. ale jak już urodzisz - obiecuję że zjemy razem tiramisa u Gatto ;-) bo u niej jest najlepsze ;-)

Gatto buziaki wielgachne :*****

Zuza
a Ty z tą dietą to żartujesz, nie??? ty musisz się dobrze odzywiać..dla dobra Fasola :tak: który w tym cyklu wpadnie :tak:

zuz a - Ani@k ma rację, dieta teraz to nie bardzo noo, chyba, że po prostu mniej alkoholu i słodyczy :-p
A ramiona będzie miał szerokie (po tatusiu;-)) do przytulania mamusi raczej ;-):-)

Ani@k slonce moje ty jestes za bardzo interesna, przeciez mowilam, ze bylo sprostowanie:-DA poza tym tiramisu najlepiej smakuje we Wloszech wiec kopnij sie w tylek, przylatuj, a na pewno ci zapodam pod sam nochalek, nawet podwojna porcje!! Albo potrojna! eM na pewno przygotuje:-)

Kasia.natka przecież Ty z naszej rodziny, wcale nie musisz pytań o pozwolenia..
Muma a Jula daje sie jeszce przytulać/całowac??? chłopcy podobnież dłuzej są przytulajniejsi (ale słowo wymyśliłam) a jak już pozna jakąś Martynę, Dominike, ChybaEwę bądź moją Córę ;-) to już ramiona będą należeć do innej ;-):-) więc.. dla sprostowania - szerokie ramiona do przytulania Panny jakiejś;-)

Gatto :***** ja za to tiramizu mogę Ci Gattinka pilnować, jak będziesz chciała oczywiście ;-)

reklama
Ani@k - Julka jest przytulaczek i zawsze była :tak: Oczywiście teraz tylko w domu, nie w miejscach publicznych bo to obciach ale ogólnie jest naprawdę super :tak: Teraz tego małego facecika jeszcze sobie potulimy to już w ogóle będzie przytulaśnie ;-)

Uciekam dziewczynki, ciasto zrobię dzieciom - chyba ostatnie przed poniedziałkiem ;-) i pranie muszę porozwieszać powoli ,
Miłego dnia !!:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry