Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
powrót do pracy planuję na grudzień a w styczniu zaległy urlop - zobaczymy co z tego wyjdzieDzien dobry!!
Witaj Kasia!! Kurcze jak ten czas leci....Misia juz taka duza i calkiem sporo wazyAni sie obejrzysz jak bedziesz musiala wrocic do pracy:-(
Wczoraj wieczorem Gattino byl tak aktywny, ze nawet eM poczul kopniaczki!! Jestem w szoku, bo to dosc wczesnieaczkolwiek eM byl wniebowziety hihi

a co tak wcześnie to cc? coś ci się dzieje?Hej Dziewczynki,
kasia.natka - Witaj ponownie :-):-) no tak to jest, najgorszy etap , pamiętam jak Jula nie chodziła jeszcze a ważyła koło 10 kg, jak mnie połamało kiedyś to do łazienki chodziłam na czterech ;-) Ćwicz sobie może troszkę na ten kręgosłup.
Ja w przyszłym tygodniu planuję się 'rozpakować', mam mieć cięcie a w pn mam usg więc chciałabym już pozostać w szpitalu.
oj góryWitam się przy herbatce jaśminowej, ostatnio mam coś na nią smaka.
Zresztą dzisiaj mam w planach chińszczyznę![]()
kasia.natka góry???? zazdroszczę. My coś z pogodą nie możemy trafić.
Dobra, praczę czas zacząć.
my nie mamy daleko z Krakowa ale w górach to z pogodą i tak nic nigdy nie wiadomo bo to się może zmienić w pół godziny 
kochana nie masz czego żałowaćhej Kasia :*** Bzzzz w telegraficznym skrócie mniej więcej streściła Ci co się tu dzieje.. ja załuję tylko że nie próbowałam Cię namówić abyś wcześniej tu wróciłano i nie wiem czy ktoś wogóle mógł Cię zapomniec..
![]()
miłego dnia!

jeśli tylko będziecie dla mnie wyrozumiałe bo nie zawsze mam czas albo nie tyle ile bym chciała to chętnie zostanęcześć dziewczyny
kasia.natka miło Cie widzieć ;-)i czytać ,ja podglądam zdjęcia fb i powiem Ci ,że Misia śliczna i rośnie jak na drożdzachrozumiem,że już u Nas zostaniesz ?
Ani@k ja dzisiaj 1 dc więc spoko ,nowy cykl nowa nadzieja znowu zaczynam na clo ,dupek itd
trzymam kciuki za nowy cykl &&&
który w tym cyklu wpadnie 
A poza tym tiramisu najlepiej smakuje we Wloszech wiec kopnij sie w tylek, przylatuj, a na pewno ci zapodam pod sam nochalek, nawet podwojna porcje!! Albo potrojna! eM na pewno przygotuje:-)
Oczywiście teraz tylko w domu, nie w miejscach publicznych bo to obciach ale ogólnie jest naprawdę super
Teraz tego małego facecika jeszcze sobie potulimy to już w ogóle będzie przytulaśnie ;-)