Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć Wszystkim:-) Wikuś no i mam te wyniczki :
Toxo IgG 32 IU/ml
ToxoIgM TV 0,08
Różyczka 35,4 IU/ml
HIV ujemny
HCV ujemny
gr krwi A Rh ujemny
Zamiast cytomegalii zrobili mi pzrzez pomyłkę herpes(ujemny)
Wynika chyba z tego,że przechodziłam już toxo( to chyba dobrze?), Ponieważ byłam kiedyś szcepiona na różyczkę to mam jakieś przeciwciała nie wiem tylko, czy taki poziom jest wystarczający. Wybieram się z wynikami do gin tylko muszę poczekać na cytomegalię.
Chyba jestem zadowolona szkoda tylko,że rh mam ujemny ale o tym wiedziałam( mój partner ma rha rh+:-( ).
Pozdrawiam
Cześć Wszystkim:-) Wikuś no i mam te wyniczki :
Toxo IgG 32 IU/ml
ToxoIgM TV 0,08
Różyczka 35,4 IU/ml
HIV ujemny
HCV ujemny
gr krwi A Rh ujemny
Zamiast cytomegalii zrobili mi pzrzez pomyłkę herpes(ujemny)
Wynika chyba z tego,że przechodziłam już toxo( to chyba dobrze?), Ponieważ byłam kiedyś szcepiona na różyczkę to mam jakieś przeciwciała nie wiem tylko, czy taki poziom jest wystarczający. Wybieram się z wynikami do gin tylko muszę poczekać na cytomegalię.
Chyba jestem zadowolona szkoda tylko,że rh mam ujemny ale o tym wiedziałam( mój partner ma rha rh+:-( ).
Pozdrawiam
Siedze sobie i wyliczam dni do @ i widze że jaszcze ponad tydzień
A ja bym już chciała, że by się zaczął nowy cykl.
Ja kupiłam testy owu. z ciekawości i udało się odrazu, ale niestety moja fasolka zamieniła się w aniołka:---(. Mam nadzieje że przy nasępnej okazji też mi te testy pomogą. Kupiłam je niedrogo przez internet i gorąco polecam wszystkim staraczkom. A jak się do tego doda pozostałe metody wykrycia owu to na pewno i wam się szybko uda
A mi ciągle pozostaje czekanie, czekanie czekanie.....:-crazy:
Siedze sobie i wyliczam dni do @ i widze że jaszcze ponad tydzień
A ja bym już chciała, że by się zaczął nowy cykl.
Ja kupiłam testy owu. z ciekawości i udało się odrazu, ale niestety moja fasolka zamieniła się w aniołka:---(. Mam nadzieje że przy nasępnej okazji też mi te testy pomogą. Kupiłam je niedrogo przez internet i gorąco polecam wszystkim staraczkom. A jak się do tego doda pozostałe metody wykrycia owu to na pewno i wam się szybko uda
A mi ciągle pozostaje czekanie, czekanie czekanie.....:-crazy:
Witam kobitki! Vonko jak Twoja temperaturka dzisiaj-u mnie 37,1 . Wiem, że to nic nie znaczy Antila zgodnie z moją wiedzą miano przeciwciał dla toxoplazma należy powtórzyć (chyba, że jest to Twoje kolejne badanie)-wtedy na podstawie wyników można postawić diagnozę o toczącym się lub przebytym zakażeniu.
Witam kobitki! Vonko jak Twoja temperaturka dzisiaj-u mnie 37,1 . Wiem, że to nic nie znaczy Antila zgodnie z moją wiedzą miano przeciwciał dla toxoplazma należy powtórzyć (chyba, że jest to Twoje kolejne badanie)-wtedy na podstawie wyników można postawić diagnozę o toczącym się lub przebytym zakażeniu.
Witam
dawno mnie nie bylo, ale mam jakiegos dola
nawet pogoda za oknem mnie nie mobilizuje, nie mam checi wyjsc nawet do sklepu po chleb, siedze w pracy i na nic nie mam ochoty
Witam
dawno mnie nie bylo, ale mam jakiegos dola
nawet pogoda za oknem mnie nie mobilizuje, nie mam checi wyjsc nawet do sklepu po chleb, siedze w pracy i na nic nie mam ochoty