reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ani@k kopertowe sa super na poczatek, potem sie wdrozysz :-p a w body pieluszka tez sie zmiesci, zobaczysz i sie zdziwisz jakie male dzieciatko jest na poczatku;-)

reklama
Ani@k zostawisz niezapięte ;-) jaki masz ich rozmiar?
im bliżej porodu to pralka bedzie non stop chodzic:tak:

aaaa abstrahując od prania Mamusie i Ani@k mialyscie tak w ciazy ze zapominalyscie niektore rzeczy:confused:

ale żartujesz czy serio :confused: bo jeśli serio to mnie bardzo uciska:-D:-D:-D gadam jakieś bzdury do eM, on patrzy na mnie jak na dziwoląga, kiedyś by to było nie pomyślenia ze o czymś zapomniałam a teraz nie ma dnia bez tego:no:

o taak :tak: dobrze ze mam dotykowe karty teraz bo pinu za chiny bym se nie przypomniała :-)

bodziaka mam rozmiar 62, mam dwie pary (narazie) aaa i numeracja się różni u różnych producentów, mam dwa komplety 56 - jeden może i na 56 wygląda, drugi jak dla mnie to 62:baffled:

dziewczyny, ja widziałam bezrozmiarowe czapeczki.. jakie kupowałyście??? takie 'na oko'??? czy z rozmiarem???

najchetniej bym wszystko kupiła jak już się Maluszek urodzi.. wiadomo wtedy jaki jest duży i w ogóle.. a tak to taki 'totolotek':baffled:

Szyszka przygotuj się że eM teraz bardzo dłuuuugo będzie się na Ciebie tak patrzał :tak::-) a jakie będzie jego zdziwienie jak zaczniesz.. chrapać ;-)

dobrze to nazwałaś totolotek!
my staramy się kupować nieco większe tak od 60 wzwyż....
jak wymalujemy pokój w czerwcu i ogarnę okno to od psiapsióly mamy używki ciuszków dostać, wezmę wszystkie( bo ma dziewczynkę) spisze ile jest czego i będę dokupować potrzebne, bo teraz tylko coś okazyjnie cenowo kupujemy;-)

oooo nieeee żadnego chrapania, wystarczy mi jego i Pepy chrapanie:szok: podziękuje!

hahahahha, no Ani@k z tym chrapaniem to nie kazdy tak ma :tak:

Szyszka calkowicie powaznie:tak:

Ani@k ja kupowalam rozmiarowo czapeczki, ale zapytaj dokladniej Katiuszki;-) I wg mnie konieczne jest zrobienie zakupow przed, bo potem nawet nie masz jak tego zrobisz, no chyba, ze przez internet, ale jak ci potrzeba natychmiast??:baffled:

reklama
też pomyślałam o Katiuszce :tak: ona zna się najlepiej :tak:

ja takich 'ciepłych' czapek narazie nie kupuję.. myślę że na początek czapeczka zawiązywana ale taka lekka, moze dres z kapturem i rożek wystarczy.. chyba nie przegrzeję Maluszka, co? :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry