reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ani@k - BRAWO !!:-)

Gatto ja mam urlop wypoczynkowy jeszcze do końca czerwca. Ogólnie umowa z firmą kończy mi się 31.12.2013, oczywiście chcieliby mnie z powrotem ale... ja idę od lipca na wychowawczy a od stycznia na zasiłek i będę z Olkiem przynajmniej do wakacji 2014 roku. Jeśli mnie firma będzie póżniej chciała to miło a jeśli nie to trudno:-)
Ogólnie mam nadzieję, że coś sama podziałam, już nie przedszkole, mam jakieś pomysły ale narazie cichosza:-p

reklama
wczoraj moja kuzynka,(nie wiem ile dokładnie ma lat,ale chyba 42) zdała prawko!!!!!!!!!!testy za pierwszym razem oblała.... a wczoraj zdała i testy i jazde:tak:!!bardzo się cieszy!!Gadałam z nia,mówiła,ze te nowe testy to jest KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jazda to pikuś w porównaniu z testami:szok:

ojjj Gatto,święta racja...ja też mam juz to za sobą od 10 lat:):)..będzie w sierpniu!!!No teraz ponoć to jest naprawde katastrofa:szok:......ja zaraz ide zjesc odiadek...mizeria,ziemniaki i mielone kotlety;-),a potem szykowac do pracy się bede...choc na serio w taka pogode to na lezaku bym leżała,leżała i leżała...do wieczora!!moze w sobote (jak bedzie pogoda)to poopalam sie troszkę?!

hej, kasia no to smacznego :-)
anuszka no z ta książka :confused:
Ani@k no ja od jutra tez będę mieć dwie karty... wcześniej myślałam ze to niedopuszczalne, a tu taki dobry news :-)
ja prawko tez od 13 lat, wiec podziękuje za nowe :-D
Zuzu a Ty dziś bez kawuni:cool2:
no pogoda boska we wro, zamierzam jutro wybrać się na pierwszego grilla, wiec tez się troszkę posmaże, choć trzeba w ciąży pewnie uważać na słonce....

Szyszka ja w 8tc bylam u nas nad morzem. Caly tydzien przesiedzialam pod parasolem czytajac Cejrowskiego i nawet do morza nie weszlam. Bylo jakies 50°C :-D:-D

hello wszystkim:-)
Aleście koleżanki naklikały:szok: jak tu nadrobić zaległości??? jak zwykle nie odpiszę do każdej z osobna:sorry2:
Zazdroszczę pogody!!! szwagierka jest teraz w Polsce i mnie tylko wnerwia smsami jaka to piękna pogoda, jakie słoneczko i ciepełko:wściekła/y:;-) a tu zimnica jak cholera...to znaczy chyba coś się poprawia, bo jakieś nieśmiałe promyki słońca widzę..ale jak jest z 13 stopni to max...połowa maja...:wściekła/y:Niech już Julek ma ten paszport i śmigamy zaraz do Polandii:tak:
No i się nasiedziałam przed kompem...Młody jakieś ruchy wykazuje w łóżeczku, a powinnien spać:baffled:
Wpadne później!!!
Miłego dzionka!!!

reklama
Ale Gatto dzisiaj 3 miesiące obchodzicie !!! Poprosimy jakąś fotę śliczną :tak::tak:

Szyszkakiedy masz usg genetyczne ??? :-)

Olcio śpi a ja sprzątam...:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry