Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Gatto ja mam urlop wypoczynkowy jeszcze do końca czerwca. Ogólnie umowa z firmą kończy mi się 31.12.2013, oczywiście chcieliby mnie z powrotem ale... ja idę od lipca na wychowawczy a od stycznia na zasiłek i będę z Olkiem przynajmniej do wakacji 2014 roku. Jeśli mnie firma będzie póżniej chciała to miło a jeśli nie to trudno:-)
Ogólnie mam nadzieję, że coś sama podziałam, już nie przedszkole, mam jakieś pomysły ale narazie cichosza
wczoraj moja kuzynka,(nie wiem ile dokładnie ma lat,ale chyba 42) zdała prawko!!!!!!!!!!testy za pierwszym razem oblała.... a wczoraj zdała i testy i jazde!!bardzo się cieszy!!Gadałam z nia,mówiła,ze te nowe testy to jest KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jazda to pikuś w porównaniu z testami
ojjj Gatto,święta racja...ja też mam juz to za sobą od 10 lat..będzie w sierpniu!!!No teraz ponoć to jest naprawde katastrofa......ja zaraz ide zjesc odiadek...mizeria,ziemniaki i mielone kotlety;-),a potem szykowac do pracy się bede...choc na serio w taka pogode to na lezaku bym leżała,leżała i leżała...do wieczora!!moze w sobote (jak bedzie pogoda)to poopalam sie troszkę?!
hej, kasia no to smacznego :-) anuszka no z ta książka Ani@k no ja od jutra tez będę mieć dwie karty... wcześniej myślałam ze to niedopuszczalne, a tu taki dobry news :-)
ja prawko tez od 13 lat, wiec podziękuje za nowe Zuzu a Ty dziś bez kawuni
no pogoda boska we wro, zamierzam jutro wybrać się na pierwszego grilla, wiec tez się troszkę posmaże, choć trzeba w ciąży pewnie uważać na słonce....
Szyszka ja w 8tc bylam u nas nad morzem. Caly tydzien przesiedzialam pod parasolem czytajac Cejrowskiego i nawet do morza nie weszlam. Bylo jakies 50°C
hello wszystkim:-)
Aleście koleżanki naklikały jak tu nadrobić zaległości??? jak zwykle nie odpiszę do każdej z osobna
Zazdroszczę pogody!!! szwagierka jest teraz w Polsce i mnie tylko wnerwia smsami jaka to piękna pogoda, jakie słoneczko i ciepełko;-) a tu zimnica jak cholera...to znaczy chyba coś się poprawia, bo jakieś nieśmiałe promyki słońca widzę..ale jak jest z 13 stopni to max...połowa maja...Niech już Julek ma ten paszport i śmigamy zaraz do Polandii
No i się nasiedziałam przed kompem...Młody jakieś ruchy wykazuje w łóżeczku, a powinnien spać
Wpadne później!!!
Miłego dzionka!!!