Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. I mam też calma . Tez ok. Zwykłych nie mam,bo zależało mi,zeby Młoda nie oduczylla sie ssać. Ale i tak wydaje mi sie,ze troche popsuła jej sie technika ssania (w szpitalu były zwykłe smoczki,z których leciało i dzieć troche sie rozleniwił), no ale cierpliwie poprawiam;-).
Szyszka ja też chce karmić i nie kupię tej butelki po to aby przestać karmić tylko w sytuacjach kiedy nie będę mogła nakarmić Dziecka - mógł to zrobić ktoś kto akurat będzie się Nim zajmowałAni@k fajna ta butelka, sama taka zakupie, ale najpierw powalczę z karmieniem cycem, jakoś chce się tego nauczyć bo planujemy 1 dziecko wiec może nie być więcej okazji...
Aaaa my wczoraj na usg /NFZ byliśmy, dziecko ma 4.5 cm, przezierność karkowa ok, w czw prywatna wizyta...

czyżby lekarz był mi potrzebny???? 

no i zazdroszczę Mozila, żeby nie było;-)
a z badaniem to i ja się wkurzałam jak było coś przesunięte 
jak mnie widzi na zdjęciu to od razu mówi "ooo mój ciocia Monika"
a z uchem może idź do lekarza bo jak Cię zacznie boleć to będzie gorzej 

nic nie kupowałam nawet na nią ,to co miałam w szafie to wyciągnęłam i ubrałam się w to w czym czułam się dobrze
śmiałam się z siostrą ,że rewia mody przed kościołem była jedna drugą prześcigała w strojach ,jakiś obłęd nie które ubiory dziewczyn przechodziły ludzkie pojęcie jak to M stwierdził pod lasem lepsze miały ubiory ,no spódniczki sukienki odkrywały za wiele jak na Nasz gust 
ale śmiałyśmy się nie widząc w co ,która się z sióstr ubiera a miałyśmy wszystkie różowy dodatek w strojach nawet babcia 
a jest nas 5 siostrzyczek i jedne brat więc wyobraź sobie jak trzeba trafić