MagdaM33
Fanka BB :)
witam cieplutko. choć na dworze jednak chłodno. ale w sumie ja taką pogodę lubię, byle nie padało.

zazdroszczę;-)
Muma przepis na miód rewelka. spiszę i wykonam. ja już się nie mogę doczekać kiedy ogóraski obrodzą, bo sałaki lubię wykonać. teraz żeby sobie czas zająć idę szorować piekarnik.
uśmiałam sięMojej mlodej tak szybko rosna pazury, ze jestem w szoku! Moze jej nie bede obcinac to wystapimy w Swiatowym Rekordzie Guinessa![]()

Mozil - Czesław, taki chopek co to niby gada niby śpiewa, ale ma rewelacyjne poczucie humoru i kontakt z publiką, poza tym jego koncerty są zwykle dla góra 100osób, w małych domach kultury, więc klimatycznie
zazdroszczę;-)
Muma przepis na miód rewelka. spiszę i wykonam. ja już się nie mogę doczekać kiedy ogóraski obrodzą, bo sałaki lubię wykonać. teraz żeby sobie czas zająć idę szorować piekarnik.
az musiałam sie kimnąć. A to w dzien mozliwe jest tylko przy karmieniu, tak więc z Młodą kimalłyśmy 2h w poludnie. Ona cyca z paszczy nie puszczała przez te 2h
, i szczupaczek jestes! Fryzurka fajna, przypomina mi troche fryz K.Figury, ktory bardzo mi sie podobał i bardzo zresztą jej pasował;-)
Chwila moment i będziesz Ewę na kolonie szykować
że mamy się dalej starać i po mam nogi zadzierać. aż mi się wyć chce, bo miałam nadzieję na coś konkretniejszego, a na dodatek mój mąż już przez tel słyszałam rozluźnił się na maxa, że jakby nic już nie trzeba było robić. pytam a powiedziałeś że już tak długo sie staramy? - Tak. pytam a co powiedział na bakterie? -nic. pytam nie zapytałeś? - no przecież miał wyniki przed sobą.

?? hmmm... ja to po cc musze odczekac conajmniej rok, ale jak na razie najbardziej to chcialabym sie porzadnie wyspac, bez wstawania w nocy
ale frajda