kok.o
Fanka BB :)
uuuufffffffffffff spinning zaliczony i siłownia też... alem zmęczona!
ale fajnie
ekkkhhhmmmmmmmm
jeszcze mam na świeżo 2 pierwsze miesiące, wiec na razie podziękuje;-)

A po cc tez nie mam dobrych wspomnien... znaczy sama operacja-luz, nic nie czułam;-):-) ale potem troche kicha była.... W dodatku ja nie planowałam i nie chciałam cc. Po naturalnym porodzie kilka m-cy chyba juz babki nie myśla o nim, a ja czasem wracam myślami... nie wiem czy to normalka, no w kazdym razie na razie dajemy sobie spokój z rozmnażaniem;-):-)
Magda no ja tez myśle,ze z innym lekarzem trza to obgadac, dopytac o te bakterie. No a jak ten hemoroid jednak osłabia plemniki no to moze trza by sie go pozbyć?
nie wiem, to lekarz powinien ocenić... szukaj innego, ale seksijcie sie dalej bez umiaru;-):-)
ale fajnie
yyyyyyyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyyyyyyyyyyyyA tak w ogóle Mamuśki - to kiedy się znowu zaczynacie starać ??? :-) Od razu uprzedzę pytania - ja już dziękuję ;-)
ekkkhhhmmmmmmmm

jeszcze mam na świeżo 2 pierwsze miesiące, wiec na razie podziękuje;-)

Ewa tez tak sie obraca;-):-) i tez zgodnie ze wskazówkami zegaraKok.o no moja wlasnie dzis na macie tak sie fajnie krecila zgodnie z kierunkiem ruchow zegara
Muma pytasz bo nie staraczki musza sie stad ewakuowac?? hmmm... ja to po cc musze odczekac conajmniej rok, ale jak na razie najbardziej to chcialabym sie porzadnie wyspac, bez wstawania w nocy
Z reszta wcale tego cc nie wspominam dobrze, to nie wiem czy w ogole sie zdecydujemy
![]()

A po cc tez nie mam dobrych wspomnien... znaczy sama operacja-luz, nic nie czułam;-):-) ale potem troche kicha była.... W dodatku ja nie planowałam i nie chciałam cc. Po naturalnym porodzie kilka m-cy chyba juz babki nie myśla o nim, a ja czasem wracam myślami... nie wiem czy to normalka, no w kazdym razie na razie dajemy sobie spokój z rozmnażaniem;-):-)
Magda no ja tez myśle,ze z innym lekarzem trza to obgadac, dopytac o te bakterie. No a jak ten hemoroid jednak osłabia plemniki no to moze trza by sie go pozbyć?
nie wiem, to lekarz powinien ocenić... szukaj innego, ale seksijcie sie dalej bez umiaru;-):-)
?? hmmm... ja to po cc musze odczekac conajmniej rok, ale jak na razie najbardziej to chcialabym sie porzadnie wyspac, bez wstawania w nocy
Z reszta wcale tego cc nie wspominam dobrze, to nie wiem czy w ogole sie zdecydujemy
;-) 
teraz widzę, że trzeba było się samemu dokształcać, czytać, dowiadywać się co i jak, a nie liczyć na kogoś

(był taki skecz kabaretu 'Paranienormalni' gdzie Marsel dawał lekcję tańca.. eM się śmieje że będzie taki Marsel..)