Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Majeczko
Nie jestem niestety specjalistką i nie wiem jak organizm reaguje po odstawieniu duphastonu i clo. Cóż mogę powiedzieć?? Powtórzę się, że nie rozmyślaj tyle, ale zmykaj do łóżeczka... Może faktycznie poczekaj dzień, dwa i wtedy zatestuj. Ja w kazdym razie życzę Tobie z całego serca dwóch kreseczek!!!
A teraz juz mówię dobranoc, buziaki, pa
No i ja nareszcie się do Was doczłapałam wprawdzie na chwilę, ale zawsze - Dzień Dobry
Anus kciuki trzymam od rana i mam nadzieje, ze mozna juz puścic
Lapisku ja powiem tak - nic na siłę jeżeli nie masz ochoty nie przytulaj się co ma być to będzie a nawet przytulanki przed owu są owocne co do kartofla - podaję łapkę dobrze, ze nie jestem sama taka zielona
Majeczko rozumiem i czekać będę cierpliwie jeżeli się zdecydujesz testować
Hallo ja melduje sie na imprezie zapraszam na wino wytrawne właśnie w łapce mam lamkę. Przyjechałam z pracy i mnie wzieło na sprzątanie - dopiero skończyłam a mieszkanie błyszczy ;D
Lapisku ale śliczna z Was para dzidzius w sumie nie musi konkretnie dziedziczyć urody obydwoje rodzice niczego sobie