reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej kochane 30 teczki!!!

jak jak zwykle pozno..:-(. Ale takak byala padnieta ze polozylam sie na godzinke a zgodzinki zrobily sie 4 bo nikt mnie nie obudzil..:-) Na dzidize stracilam nadzieje - wczoraj mnie piersi przestaly bolec chociaz dzis znowu daja o sobie znac... Nadal brudze baaaardzo niewyraznie no ale dzis pojawila sie jakas zoltawa wydzielinka takze wiec tak sobie mysle ze to pewnie jakas infekcja - chociaz brzuch mnie nie boli za to mam cholerne okropne parcie na pecherz i problemy z cewka..

Czy ktos moze zna jakis skuteczny lek ( antybiotyk ? ) na pecherz???? ja lecze pecherz od czerwca ( antybiotyki aleki na uklad moczowy)za roznym skutkiem ale parcie ciagle i ciagle powraca i juz sama nie wiem co robic ..:-(

reklama
Dzień dobry ja już też na nogach ;D

Majeczko ja w dzieciństwie miałam często zapalenie pęcherza i mama robiła mi nasiadówki gorąca woda z rumiankiem w misce, ale nie wolno robić takiej nasiadówki jeżeli są problemy z nerkami, bo można sobie zaszkodzić . Mnie pomogło mam nadzieje skutecznie :)

Lapisku to mamy dzisiaj luzik ;)

Anusienka wczoraj już była w domu na pewno dzisiaj napisze co i jak.

Właśnie mnie mąż wnerwia ledwie wstał wrr...

czesc kobietki :) ja w sierpniu skoncze 31 lat...i jestem świeżo upieczona mamą :) ....z mezem mamy staz małzenski 8-letni i Nadia była zaplanowana :) w ciazy czułam sie doskonale,poród przebiegł bez wiekszych komplikacji...z własnego doswiadczenia wiem ze z wiekiem inaczej podchodzi sie do macierzynstwa....Nadia jest teraz całym moim światem ( i pomyslec ze kiedys nie przepadałam za dziecmi :) )

pozdrawiam i zycze powodzenia

Witam wszystkich
Jestem juz po hsc- wszystko dobrze, znieczulenie dobrano doskonale,po 2 godzinach mogłam opuścić klinikę żadnych nudności ani bólu. Cały dzień wczoraj leżałam w łózeczku i mąż sie mną opiekował. dzis też jest dobrze nic mnie nie boli.
właściwie - to polecam ten zabieg :laugh: :laugh: :laugh: tak się bałam a niepotrzebnie.......

Majeczko, to zależy jak jest przyczyna twoich dolegliwości pęcherzowo-cewkowych. robilas badania moczu?
na dezynfekcje dróg moczowych polecam furagin - 3 razy dziennie po 2 tabletki, koniecznie z wit C, bo inaczej nie zadziała.
albo Ciprobay uro (inne nazwy tego leku Cipronex, Cipropol).

anusieńka ciesze sie ze już po wszytskim :) wyniki już masz??

Dzień dobry 30tki :)

Majeczko jak zdrówko - problemy z cewką mineły?

Lapisku :laugh: nie pomyślałam, ale powiedziałam mu żeby poszedł się jeszcze położyć i wstał tą właściwą nogą - poskutkowało :) - miłego rodzinnego biesiadowania :)

Anuś jak się czujesz?

Monika_pk witaj :) no właśnie opowiedz czy długo staraliście się czy od razu się udało :)

witam w gronie
dziś juz dużo lepiej sie czuję ale narazie chodzę jedynie po domu...........zalecenie mojego męża.....trochę chodzić trochę leżeć - bo jutro przecież do pracy.
Elżbietko wynik hycosy był od razu- wszystko o.k. się przelało tam gdzie trzeba. A wynik hsc na 2 tyg. ale mysle,że bedzie dobry........cóz za optymizm!!!! ;) ;)
Lapisku,Moniś dziękuję Wam za kciuki i myśli i wszystkim Wam dziękuję baaaardzo.............
Majeczko na problemy z cewką dobry urosept

Witam Kochane Moje...

Alllleeee sie za wami stesknilam :-D.. No ale mailam niestety pracowity weekend. Bardzo wam dziekuje za troske...Cewka odpukac jasos rozeszla sie po kosciach...To znaczy lyknelam ziolek...No i przestalam plamic wiec jakby ta dziwna @ przeszla... Martwie sie tylko bo codziennie jak sie klade spac to conajmniej 3 razy wstaje bo i biegne do kibelka z powodu mdlosci ..Ale nie wymiotuje...to samo jest rano jak tylko poczuje jakies gotujace sie jedzenie...No i te piersi znowu bola tyle ze bol zmienil sie w szczypiaco swedzocy... To chyba prolaktyna - chociaz z tego co wiem przy wysokiej prolaktynie progesteron jest niski a moj jest calkiem ok. gdyby nie tak @ to chyba bym pomyslala ze to dzidzia bo jeszcze tak wrednych mdlosci ie miewalam...

reklama
Elzbietko zatestuje w srode ( bo ide na imprezke :-D) juz nawet mam test... Jesli to dzidza to bylby 37dc wiec nawet angielski test powinien juz wyjsc.  z tego co pamietam  Mihir pisala to jej dopiero wyszedl w 41dc. tyle ze jej @ nie przyszla. a moja dziwna bo dziwna ale byla..:-(

Do góry