Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale mi się udało!!! czyli to nie polska jest,a angielska
kupiłam mu jabłka z gruszkami, jabłko z bananem i mix owoców. W tym mixie jest banan, jabłko i brzoskwinia właśnie...pisze, że od 4 miesiaca...ale ja Angolom nie wierzę
...jak nie mam czasu,albo mam inne zajęcia koło domu to nie idę maszerować,nie "zażynam "się Bóg wie jak itd!!!!,mam czas -idę,nie mam czasu-nie idę..tak to wygląda,ale ogólnie staram się chodzić praktycznie codziennie
mam pakt z c&a
a poważnie - czasem mam szczęście trafić na rzut, wiesz - jak chcę dwójkę dzieci ubrać w "niebeleco" to muszę poszukać, do tego eMa wypadałoby uposażyć, o sobie nie wspomnę, a morza funduszy niestety brak
a ja gupia okna wszystkie dzisiaj wymyłam zamiast z d... w basenie siedziećspoko ;-) ja ostatnio sama się w 'magiczny' sposób pogrubiam :-)Ania coś Cię nie mogę pogrubić, wybacz! Jak się czujesz w te upały??
a upały znoszę.. z wielką ilością wody
do picia..
te 68-ki wydają mi się taaakie małe 
;-)

tzn. dziś wyszperałam w jego przepastnej szafie jakieś śpiochy z Pl i tam jest rozmiar 74, wszedł w nie....ale tyle o ile...No a takiego rozmiaru na tej wyprzedaży nie widziałam, no to tez i nic nie kupiłam
chyba przejadę się do stacjonarnego jak będę w Pl, tutaj tego nie mam, a mama w Austrii mówiła, że u nich tez jest i fajne ciuszki mają. Serio ten bażant tak głośno się zachowuje??? nie da rady wezwać jakiejś straży miejskiej czy cuś??? odstrzelić samemu tez pewnie nie wolno...jakos przegonić może???

tak 1/3 na początek wystarczy.

cześć Dziewczynki,
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/p...owlęta/Odzież dla noworodka/Zestawy śpioszków dorzucili nowości

tzn, eM płacił, ale wiecie co, wczoraj cenki były niższe, bluzeczkę którą sobie zakupiłam wczoraj po 17,9 dzis ok 15:00 byla po 34,9, w szoku byłam, spodnie tak samo...
ta ksiazka Mama,smoczek! jest super!!! Zostawie sobie na na przyszlosc
Ta idea jest fajna: Maluch ma radoche a mama troche czasu tylko dla siebie.