reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

a zapomniałam.. bo chciałam już wcześniej..

chciałam podziękować

dla Mumy za to że podzieliła się i przekazała nam tu swoją listę wyprawkową.. bez tej listy nie wiem czy byłabym w stanie wynaleźć w necie info co kupić dla Malucha na początek, dzięki kochana :***

dla Gatto za to że skopiowała tą listę i zamieściła na 'bocianie', bez tego nie byłabym w stanie odnaleźć listy na forum w gąszczu tych wszystkich wpisów, dzięki kochana :***

i dla Was wszystkich, bo zawsze wspieracie słowem.. czy tu na forum czy sms'em.. dzięki kochane :***

reklama
eeee po prostu tak czasami mam, ja tam się nigdzie nie wybieram.. :happy2:

jak se tak prasowałam.. przypomniało mi się że jeszcze zapomniałam o jednej osobie - Alex___ - Tobie dziękuję za wprowadzenie mnie w zakupowy szał dla Maleństwa :***

okres płaczliwy mi przeszedł, teraz się sentymentalny zaczął ;-)

jak bym za mocno smęciła to powiedzcie ;-):tak:

ha ha ha ha!!!!!!!!!Ani@k,rozwaliłaś mnie na łopatki:-D:-D....ps.zaproszenie przyjete,ładna laseczka z Ciebie:)
A ja byłąm z tą moją kuzynka na pazurkach u tej Pauliny,super jej zrobiła,jest bardzo zadowolona:)
A,ja z Pauliną umówiłam sie na poniedziałek na 10 rano,na pazurki i oczywiście HENNĘ!!!!!!:tak:

Ostatnia edycja:
Ani@k -Ty się nie żegnaj zbytnio bo teraz masz raportować co tam słychać u Ciebie a potem co tam słychać u Was :tak::tak: Nie odzwyczajaj się zbytnio;-) Jakbyś czegokolwiek potrzebowała w szpitalu to do mnie możesz smsować 24h :tak:**

Ja uciekam już na obiadek , jutro eM ma wolne więc trochę odpocznie bo śmieje się , że po tych wakacjach to by mu się urlop przydał :-D
Buziaki !!

Ani@k wlasnie to tak zabrzmialo. My tez sie cieszymy,ze Ciebie tutaj mamy:tak:

Alex- kciukasy, aby Dzieciaki nie tesknily za bardzo i byly dumne z pracujacej mamy, ktora wszystko ogarnia

Muma i Kok.o rozkoszujcie sie macierzynstwem w domu, bo chyba nie kazdy moze dostapic takiego "luxusu" Ja juz sie zastanawiam jak to mogloby byc

Kochane, chyba sie zdecyduje na terapie niekonwencjonalna, tzn.akupunktura, ziola chinskie itd. jesli nie wyjdzie z ostatnia IUI...a nawet jesliby wyszlo, to tez sie zglosze do takiego lekarza bo to pomaga w utrzymaniu ciazy:tak: Pali licho kase, bo kasa chorych tego nie refunduje.

Juz dostalam odpowiedz od lekarki ginekolog, ktora tez sie zajmuje leczeniem nieplodnosci za pomoca tych metod. Po wywiadzie i zapoznaniu sie z wynikami decyduje o metodzie:akupunktura, ziola czy plan odzywiania.

Kurcze, cos musze zaczac robic, bo jesli mnie zakwalifikuja do IVF to i tak sie czeka pare miesiecy, to wtedy moge wykorzystac ten czas sensownie. Z reszta wiem, ze wiele lepsze wyniki podczas terapii IVF wystepuja, gdy sie je rownolegle prowadzi(wyczytalam a w madrych ksiazkach medycznych i na na profesjonalnej stronie z tematyka medyczna)

reklama
na dziś prasowanko skonczone.. zaczęłam na stojąco skończyłam na siedząco.. brzuch już napięty więc daję spokój na dziś.. w sumie ciuszki do szpitala już wyprasowane więc i torba się zacznie napełniać :tak:
zdjęcie pokoiku wstawię w poniedziałek, bo pani szyjąca dla mnie firankę dopiero w poniedziałek mi ją skończy więc jak już wszystko będzie na swoim miejscu - pstrykam fotę :happy2:

się z eMem zdziwiliśmy.. bo wychodzi na to że Synek ma chyba więcej ciuszków niż my razem wzięci :-D:biggrin2: tak zaszalałam.. a jeszcze od 22 sierpnia będą w lidlu jakieś dresiki, spodenki, bodziaki więc wstąpię i może coś jeszcze dokupię???

Muma a Ty po cesarce masz poziomą czy pionową krechę??? czytałam że pionowe robiono kiedyś.. teraz poziomy ślad po cc ma o tyle łagodniejszy charakter, że kobieta może rodzić i rodzić.. że po pionowej wchodziły w grę dwa porody a po poziomej może ich być więcej.. :sorry2: ale jak to jest w praktyce..
Kasica ale ja bardzo serio mówię :tak:
Aleksis oby plan zaowocował II &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry