Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powiem tak , Ja osobiscie juz sie poddałam i pogodziłam ze Nasza córeczka bedzie jedynaczka. Lekarze dawali mi nikłe szanse na zajscie w ciaze z jednym jajowodem i pomalutku zaczynalam juz oswajac sie z ta sytuacja.... zaczełam pomalu wyrzucac z glowy mysli o ciaży a tu bummmm
i jest babelek:-) Zycze Wam z całego serca abyscie Wy tez doswiadczyli takiej niespodzianki od losu. Wrzucam Wam zdjecie ;-) mojego "bąbelka" ;-) a wraz z Nim mase fluidków &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zobacz załącznik 591765

muszę zgłebić temat;-)
najlepsze są takie spotkania na spontana, nie? Patrzcie, nie umawiałyśmy, a ile nas było!!! nooo chyba, żeście się skliknęły potajemnie, a ja Was nakryłam 
szybko pisałyśmy, nie zastanawiałam się jak to zabrzmi i masz!!! ale Ty jesteś równa babka, to myślę, że nie wzięłaś tego do siebie
A jak było na basenie? Timek już nurkuje??? ale z niego mały 
nie zebym specjalnie się tego trzymała, mały tak sobie ustala i koniec. Teraz chcę mu trochę pozmieniać, ale na razie nie wiem jak się za to zabrać
noo i co on na to....
szyfr tylko dla wtajemniczonych
i wszystko jasne