Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
eM się śmieje, że to panika przed wizytacją z pracy
eee nie do końca, choć lekkiego stresa mam
Wymyśliłam na razie, że zrobię ten tort wu-zetkowy z moichprzepisów.pl. On mi zawsze wychodzi, to nie ma większego ryzyka, choć u mnie to wszystko mozliwe;-) Nie wiem czy zostaną na lunch, ale w razie czego zrobię zupę-krem z dyni z imbirem. Coś by się przydało jeszcze, jakieś przekąski...ale nie mam pojęcia co.... HELPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a przy okzaji pisze posty dłuższe od moich
;-)
smutna historia, do tego jeszcze ten rozwód...ehhhh No i pilnujcie psiura, bo przy dziecku to różnie bywa. Jak byłam młodsza, mieliśmy w domu kundelka przygarniętego przez moją mamę. Super piesio był, jak mój brat najmłodszy się urodził, to baliśmy się jak to będzie...ale jak Alek podrósł, noo tak miał z kilka mesięcy, to dosłownie jeździł na nim jak na koniu
wkładał mu paluchy do oczu, nosa, pyska....a ten nic!!! fajny piesio był....nie wiemy co się z nim stało, starsznie wył jak moja mama wyjechała z kraju, pewnego razu wyszedł z domu i już nie wrócił
:-( 

cos jak nitka tylko lepsze. No owszem uzywalam bardzo sporadycznie, bo z mloda to kurcze czasem se zapominam, albo zmeczona, albo nie wiem co...
Też uwielbiam te klimaty!!!!! widziałam właśnie na zdjeciu, że sniegu nie ma...Z jednej strony pewnie to dobrze, wiadomo ...z wózkiem, buciory przemoczone zaraz...no ale z drugiej to też ma swój urok. Bawice się dobrze, dotleńcie i wracaj do nas pełna nowych sił!!!!!! buziale!!!!!
) no i położyłam się z nim, ale za cholerę nie mogłam zasnać, a niby śpiaca byłam
No nic, zerknę jeszcze na FB i do łózka.
'herbatka'/ kawa działa: do 1/2litra wody wrzuć 5-6 cienkich plasterków imbiru, kawałek kory cynamonu, kilka ziaren kardamonu i ze trzy goździki zagotuj i gotuj 15-20 minut do tego dodaj ze dwie łyżki miodu. Albo te składniki możesz też dodać do kawy i gotować 3-4 minuty (bez miodu).