Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kiedy wracacie? Jutro? ciekawe jak będzie na drogach, nie...bo to koniec długiego weekendu, wszyscy wracają do domów. No miejmy nadzieję, że nie będziecie stali w korkach.
warzywa i owoce są bardzo świeże, lepsze niż w sklepie, bo jak robisz zamówienie, to oni pakują prosto w magazynów, a nie to co leży na sklepie. Kilka razy robiłam tak zakupy i zawsze byłam zadowolona, a nawet wydawałam mniej pieniędzy niż normalnie, bo robisz zakupy z kartką, a jak chodzisz po sklepie to zawsze coś wpadnie ponad programowego;-)
nooo ja Cię nie rozumiem
dlaczego go nie kupiliście???;-)...umywalka w każdym pokoju? yyy przecież dobrze!!!!;-) a scena na środku salonu? no nie mów, że nie wykorzystałabyś jej?;-):-) a tak na serio...to patrz! jakie cuda można spotkać przy zwykłym kupnie domu!!!!
nie zawijałam każdego winogronka:-) to nie było pełne malowanie, takie podmalowanie, odświeżenie. Wczoraj wyszorowałam całą kuchnię, połowę łazienki, pokoje przeleciałam. We wtorek posprzątam już tak generalnie. W sumie dobrze, że te babki do mnie przyjeżdzają, bo odświeżyłam i posprzątałam domek, a prawdopodobnie w piatek będę miała gości z Francji, więc już będzie czyściutko
tak więc nie ma tego złego...jedynie to mam problem co zrobić do jedzenia
jakieś przystawiki...może te jajka co Aleksis pisała...ale wolałabym coś mniej zapachowego
bo jajka...łosoś...mocno pachną...No nie wiem, jedziemy dziś na zakupy, moze najdę coś fajnego, gotowego. A tymczasem się żegnam, młody śpi, idę się ogarnąć. Czuprynę wczoraj pofarbowałam, jak ułożę i się pomaluję,to może eM fotę pstryknie;-)
:-)
mam nadzieję,że teraz lepiej wytłumaczyłam
;-)
ale wczoraj jak zaczął mnie kręgosłup boleć to nie przestaje i napierd.ala ,że masakra nie pomagają przeciwbólowe 
no jest taka ,że piżamkę nie wiem czy dopiorę i co 5 min łażę do kibelka ,no przecież szlak mnie trafi