hej!!!
Wpadłam zobaczyć co tu słuchać, ale nuuuudą wieje....
alex właśnie wczoraj był temat pierników na święta

Ja kiedyś robiłam, nie wiem skąd miałam przepis, ale w smaku były dobre....tylko bardzo twarde

No i dziewczyny wczoraj mnie uświadomiły, ze one muszą poleżeć, zeby zmiękły

Wiez co, zajrzyj może na stronkę
Moje Wypieki Tam są super przepisy i pod nimi komentarze ludzi, którzy robili ten przepis i można wyczytać czy warto czy lepiej nie.
A w przedszkolu tak już jest, jednemu dziecku zimno,inne znowu spocone... Jak pani otworzy okna, to jedna mama powie, że za zimno.No i tak źle i tak niedobrze. Zdrówka życzę!!!!!
Aleksis i jak domek? spodobał się? czy nadal poszukujecie? A te ściany to sama se malowałam

wysłałam eMa z młodym na spacer,zakazałam wracać wcześniej niż za 2 godziny i heja z wałkiem w ręce:-) A eM tak się mnie słucha, że za jakiś czas musiałam za nimi dzwonić, bo się ciemno zrobiło i strasznie deszcz padał, a ich nie było. A on mi mówi, że przecież zakazałam wcześniej wracać

;-)ehhh faceci...
zuzka noweź opisz dokładniej coztymi choinkami, bo że ja nie pokapowałam..no to nic nowego ;-) ale dziewczyny wczoraj pisały na fb, że żadna nie wie jak się robi

a kawkę już spiłaś? bo chyba ja tez sobie zrobię, bo mnie łamie spanko.
Gatto właśnie sprawdziłam ceny biletów do Polski na święta...Twoje wyszły jakoś 700euro? nooo moje 1000 funtów

ojjjj to ja podziękuję
Młody śpi już 1,5 godziny. Pewnie to będzie pierwsza i ostatnia drzemka dzisiaj, bo wstaliśmy o 8:30 dopiero, więc przestawiło mu się wszystko.
ohhhooo własnie się obudził!!!