Gatto
Mama Gattinki
Dzien dobry
Zuza co za gupi sad
na co czeka? az sie samo zrobi?
no matka to juz pierwsza mega kupe masz za soba...a ile jeszcze przed toba hahahaha
A to te rozprawy w sprawie adopcji sa rozpatrywane tylko w konkretnych dniach? to nie jest sad dla nieletnich? nie moge uwierzyc, ze maja az tak duzo spraw na glowie...no nic, widac Tobie jest przyznana ogromna doza cierpliwosci.
U nas dzis leje jak cholera, cala noc i teraz kran sie nadal nie zamyka. Ja musze zawiezc tescia w jedno miejsce i musze ciagac mloda tez ze soba, choc tyle dobrze, ze wyjedziemy z garazu, potem poczekamy az dziadek zaniesie papiery do urzedu i wrocimy tez do garazu, to nie zmokniemy:-)
Mloda mi sciaga skarpetki, no kurcze, nie posiedza na tych sztopach 10 min tylko od razu sa out
nie wiem co mam zrobic, zeby ich nie sciagala, rajtki chyba ubierac
No nic...ide zrobic malej kaszke i potem ja jakies sniadanko i kawka
Milego dnia babki!!
Zuza co za gupi sad

na co czeka? az sie samo zrobi?
no matka to juz pierwsza mega kupe masz za soba...a ile jeszcze przed toba hahahaha
A to te rozprawy w sprawie adopcji sa rozpatrywane tylko w konkretnych dniach? to nie jest sad dla nieletnich? nie moge uwierzyc, ze maja az tak duzo spraw na glowie...no nic, widac Tobie jest przyznana ogromna doza cierpliwosci. U nas dzis leje jak cholera, cala noc i teraz kran sie nadal nie zamyka. Ja musze zawiezc tescia w jedno miejsce i musze ciagac mloda tez ze soba, choc tyle dobrze, ze wyjedziemy z garazu, potem poczekamy az dziadek zaniesie papiery do urzedu i wrocimy tez do garazu, to nie zmokniemy:-)
Mloda mi sciaga skarpetki, no kurcze, nie posiedza na tych sztopach 10 min tylko od razu sa out
nie wiem co mam zrobic, zeby ich nie sciagala, rajtki chyba ubierac
No nic...ide zrobic malej kaszke i potem ja jakies sniadanko i kawka

Milego dnia babki!!

A potem zrobił to co wczoraj Julianka i mieliśmy poranną kąpiel i pranie
)
oby wiecej nic złego mu sie nie przysnilo.