reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Szyszka ja uważam,że dobrze,że eM bedzie w domu pracował. Nawet jak nie bedzie Ci pomagał przy małym,to bedzie widział jak Ty skaczesz i nie raz wypruwasz sobie żyły,żeby bobuchowi bylo dobrze. Jak faceci tego nie widzą,to tak jakbyśmy w domu siedziały i nic nie robiły. A po za tym zerknie na małego jak bedzie spał a Ty wyskoczysz do sklepu po chleb i mleko,albo sie wykąpiesz,drzemniesz... super!

Muma tak szybko:szok: ups...
Tere fere masz w sumie racje, bo w pierwszej opcji bylo ze do konca grudnia, ale m- c dluzej to fakt lepiej :tak:

Musze sobie fajny notes sprawic na te mieszkowe opowiesci:tak:

lece staremu plecy umyc, hehe jak to brzmi głupio,

Ostatnia edycja:
Szyszka ty juz pisz. Co czujesz przed. Ja pisze normalnie na kompie w wordzie i raz w miesiącu gdy zgrywam foty to wrzucę pare do tych zapisków,no i zgrywam na twardziela,bo bym zglupiala jakby mi zniknely foty czy pamietnik. A potem ów pamiętnik wydrukuje oprawie i dam Timowi. A piszę jakos od 5ego miesiąca ciąży i pokazuje jak brzuch rosnie i jak się rozpycha w brzuchu,super.

Mam nadzieje,ze kogos tym zarazilam. Fajna sprawa nawet teraz poczytac o zeszlych swietach.

tere fere -od kilku lat już jest taka akcja w necie 1 grudnia, wpisz sobie w google dzien darmowej dostawy 2013, zawsze tam dokupuję brakujące prezenty;-) też już lecę, papa

hej hej:-)
pierwsza?:szok: noo weekend...
My pospaliśmy do 9:szok::tak: o 6:30 było mleko, przebieranie, bo się osikał po pachy i byłam pewna, że koniec spania, bo to już prawie 7 była. Ale zgasiłam światło, połozyłam Glutka na swoim łóżku i zasnął. I tak to dobrnęliśmy do 9-ej:tak: chyba się zbiorę zaraz do jednego takiego sklepu. Musze kupić te świąteczne prezenty dla córek koleżanki, wczoraj trochę kupiłam, ale nie było tego co chciałam, noo tych skarpeto-bamboszy. Dlatego muszę jechać do innego sklepu. Ten jest bliżej niż te wczorajsze, bo powiem Wam, że na taką eskapadę jak wczoraj to nieprędko się wybiorę:no: cholera...ludzi pełno, nie zmieściłąm się wszędzie z wózkiem, autobus zabrał nas chyba czwarty. W sklepach gorąco, młody spocony, nie miałam jak go porozbierać, bo spał...eee do doopy taka wyprawa. Zwłąszcza w zimie. No ale przeżyłam;-):-)
szyszunia mnie też się wydaje, że fajnie, że będziesz miała eMa w domu. Niby ma pracować, ale patrz, odpada już czas na dojazd do pracy i powrót, poza tym to nawet jak będzie pracował, a mały Mieszko zaśnie, to będziesz mogła chociażby poleżeć w wannie albo się przespać, bo będziesz wiedziała, że tata ma na niego oko. Dla mnie to by była super sprawa!!!!
Muma jak tam zakupy internetowe? masz już prezenty dla wszystkich? a ta darmowa dostawa to dotyczny każdego miejsca na kuli ziemskiej?;-):-)
Aleksis jak tam samopoczucie? mam nadzieję, ze się nie martwisz tym głupim testem!!!!
tere fere a jak tam u Was? Tymuś zdrowieje? hahaha masz rację, ja mogłabym ewentualnie opisywać suche fakty:tak: taki korespondent:-D
Gatto o cholerka...chyba musze zaczęć pisać te wspomninia, bo ja już zapomniałam, że mały wydzwonił w szafę!!!!:szok:
A propos wypadków...wczoraj eM poszedł małego usypiać do pokoju. No i po jakimś czasie taki straszny płacz, ze się zachodził. tzn. mały...nie eM:-pwpadłam zobaczyć cos sie stało, a Julek walnął głową o kant komody:szok: Nożżżż kurnaaaa....ja tez mu pozwalam się wałkowac po łóżku zanim nie zaśnie, no ale bez przesady!!!!!!!!!!!! a ten mi mówi, że go nie widział, bo zgasił światło:szok: noo zabić to mało...no i poźniej młody się jeszcze dwa razy budził z wielkim płaczem, ale to już nie wiem czy nie zeby znowu, bo okropnie pcha paluchy do buzi, ale to tak, że aż go cofa na wymioty:baffled: normalne to?:confused:
Zmykam dziewczynki, idę się wyszykować i może pojedziemy na zakupki.
Miłego dnia!!!!!

reklama
Katiuszka u nas lepiej o niebo. Niby nie widze roznicy,bo charczy i gila,ale w nocy spal pięknie. Raz tylko pobudka o 3ej na flaszke. Ja wychodzilam do pracy o 8.30 to gałgan jeszcze spał. Nie wiem o ktorej sie obudzil. Jak wroce to zapytam eMa.
A co do Julka mysle ze to nadal zebole. No niestety trzeba to przetrwac,choc i tak slysze ze jest lepiej niz gdy szly mu te dolne jedynki,no nie?

Jak wrocisz napisz co kupilas. Nie mam pomyslu dla eMa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry