Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

czyli na to wychodzi, ze albo trzeba zrobić jakies super badanie genetyczne u genetyka albo od razu amnio...z tym, że amnio wiadomo ma ułamek procentu że coś może pójśc nie tak. Doczytam na fb, co zamierzasz dalej robić. Powiem tak, jak i tak chcesz urodzić, bez względu na wszystko, nie ma sensu amnio...to i tak nic nei zmieni, no a jeżeli nie...no to trzeba wiedzieć wczesniej. Moim zdaniem nie masz się czym stresować, swego czasu przeczytałam 1000 stron forum o przezierności karmowej i amnio i 99,9% przypadków kończyło się dobrze!!!!!!!!!!!!!!! podobno przy dziewczynkach wychodzą złe wyniki z Pappa, no ale ja nie potwierdzam tej reguły. Trzymaj się dzielnie i nie daj sie stresowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! będzie dobrze!!!!!
w tej mojej książce też są miejsca na opisy emocji...ale na razie są puste...nie wiem co pisać,jak...ehhh kiedyś się za to wezmę
na szczęście wszystko skończyło się dobrze, ale co ja przeszłam między telefonem ze szpitala a amnio i po amnio do wyników, to tylko ja wiem
nie życzę największemy wrogowi!!!!
:-)
najwyższa pora się przestawić Drogi Panie M.;-) A Ty nie odpuszczaj, na każdym kroku mu o tym gadaj i w końcu załąpie. Super, ża mała zdrowa, silna!!!! a rehabilitacja to na co? wiem, że wcześniaczki mają, ale dokładnie nie wiem co i jak...Poćwiczycie troszkę i będzie wszystko dobrze!!!

wychodzi na to, ze jutro nadal nas czeka sprzatanie bo podlogi pozal sie Boziu i ciag dalszy systemowania kuchni, glownie dla mlodej, bo mi wstaje przy kazdym krzesle, stoliku, szafce, koszyku z gazetami, zmywarce jak otwarta.....musze doprowadzic kuchnie do w miare bezpiecznego stanu dla niej.

, wiec podłoga czysta

no i w koncu udalo mi sie wygospodarowac szafke mieszkowa na pierdy spozywcze...aa i od ema uslyszalam ze jak uda mi sie jeszcze zrobic miejsce na wielofunkcyjny robot kuchenny czy jak to sie tam nazywa to mi kupi
;-) no to zrobiłam

, owszem teraz tez pracuje z domu no i az do stycznia, ale zaraz pojawi sie dziec i jego pokoj przemeblujemy na biuro co bysmy mu nie wadzili w salonie, a on nam, ehhh same zmiany....gęba mi się śmiejeMuma to chyba te dzieci sie umawiają,bo mój tez sprawdza moje uzębienie i liczy rzęsy.