katiuszka79
Fanka BB :)
Gochson no myślimy, myślimy...co roku od kilku lat już wracamy i wrócić nie możemy
Ale teraz jak jest Julek to już na poważnie się zastanawiamy. Tutaj jesteśmy sami, nie mamy rodziny, garstka znajomych, którzy całymidniami pracują to i tak nie mam jaks ie z nimi spotkać. Julek nie ma kontaktu z dziadkami, wujkami, ciotkami, kuzynostwem...Dlatego pewnie wrócimy wcześniej niż to zakładaliśmy, jak byłam jeszcze w ciąży. Wtedy planowaliśmy, że jak mały zacznie szkołę, to żeby to było już w Polsce, ale teraz widzimy, że pewnie nastąpi to szybciej. No zobaczymy....
No właśnie Zuzanka miała dziś wizytę u pediatry. Ciekawa jaestem co tam u Julianki.
A ja zaliczyłam krótki spacer, coś mi zimno było. Oby i mnie te wasze wirusy nie dopadły
jeszcze trochę i mały znowu będzie miał drzemkę. Może pośpi dłużej niż przed południem, bo wtedy to 30 min było
Ale pustki tutaj.....na FB zresztą to samo.
aaa Muma fajny ktoś założył ten profil na fb, nie? ;-)noo żeby chuda Jolka odeszła z DDTvn
ale jadą po niej
bidna kobitka...hahahaha
Ale teraz jak jest Julek to już na poważnie się zastanawiamy. Tutaj jesteśmy sami, nie mamy rodziny, garstka znajomych, którzy całymidniami pracują to i tak nie mam jaks ie z nimi spotkać. Julek nie ma kontaktu z dziadkami, wujkami, ciotkami, kuzynostwem...Dlatego pewnie wrócimy wcześniej niż to zakładaliśmy, jak byłam jeszcze w ciąży. Wtedy planowaliśmy, że jak mały zacznie szkołę, to żeby to było już w Polsce, ale teraz widzimy, że pewnie nastąpi to szybciej. No zobaczymy....No właśnie Zuzanka miała dziś wizytę u pediatry. Ciekawa jaestem co tam u Julianki.
A ja zaliczyłam krótki spacer, coś mi zimno było. Oby i mnie te wasze wirusy nie dopadły
jeszcze trochę i mały znowu będzie miał drzemkę. Może pośpi dłużej niż przed południem, bo wtedy to 30 min było
Ale pustki tutaj.....na FB zresztą to samo.
aaa Muma fajny ktoś założył ten profil na fb, nie? ;-)noo żeby chuda Jolka odeszła z DDTvn
ale jadą po niej
bidna kobitka...hahahaha
musze przyznac, ze mloda byla dzielna, caly czas sie smiala, dala sie zwazyc (8,5kg) i zmierzyc (73cm).