reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dzięki! :tak::-) Niech nam wszystkim przyniesie ten dobry przyszły roczek te prezenty maleńkie!
A Wy bawcie się wspaniale i odpocznijcie! I góry pozdrówcie!
A teraz dobrej nocy! :happy:

reklama
Kochane 30-tki!
W zwiazku z tym, ze jutro przed poludniem wyjezdzam, zycze wam udanego Sylwestra, szczescia i spelnienia marzen w 2007 Roku:-)

do napisania!:happy:

Alek, no to masz świetnie, Sylwek w górach:-)piękna sprawa:-)

My w tym roku w domku, może z jakimiś znajomymi...
Z dzieckiem też już nie tak prosto, gdzieś zostawić pod opieką. Tym bardziej teraz, nie mogę się rozstać z dzidzią przed powrotem do pracy, korzystam z każdej chwilki, żeby być z Natalką:-)

Dziewczyny, działajcie w Sylwestrową noc, to Wielka Magia... człowiek rozluźniony i absolutnie trzeba wtedy zapomnieć o wszelkich kłopotach, tylko działać:-) w wiadomym kierunku:-). Piękny wynik sylwestrowych szaleństw widoczny jest w naszych szpitalach we wrześniu:-) co moja siostra położna potwierdza co roku. Tak więc... do dzieła... trzymam kciuki...

Cześć !
Doris dzięki za zachętę do działania, też wierzę, że sie uda! :tak:
Nie dziwię sie, że nie możesz rozstać sie z córeczką. Widziałam, jak trudno wracać było do pracy moim koleżankom z maluszkami, ale z czasem było lepiej. :-)
Wszystkim wyjeżdżającym już życzę szczęścia, zdrowia i pogody ducha na Nowy Rok i wspaniałego Sylwestra!

witajcie,
przylaczam sie do noworocznych zyczen,aby 2007 przyniosl nam upragnione fasolki....

dzis rano @ przyszla,wiec ja na wrzesien sie juz nie zalapuje....

Ewo, :-(trzymaj się i tak jak Alek pogoń wredną @, żeby już długo się nie pojawiła! Wiem, że smutno... Na ten cykl chyba miałaś zamiar zastosować testy owulacyjne, coś pisałaś? Ja już spróbowałam, mam nadzieję, że zadziała...jestem dobrej myśli :-)!

WITAJCIE DROGIE PANIE ;-)

Alek no widze że masz super plany:cool2: Sylwek w górach....zgrana paczka....i do tego góralskie wesele :laugh2: :laugh2: REWELACJA:tak:
Życzę wspaniałej zabawy, cudownego nastroju, przepięknej zimowej scenerii.

Anusieńka też w góry:-D SUPER:tak: Odpocznij, zaszalej i wracaj szczęśliwa :laugh2: :laugh2:

Najko ja podobnie jak Ty spędzę Sylwestra w domku z mężem. Pomieszkamy sobie wreszcie u siebie, bo święta były wyjazdowe.
Nie wiem czy powinnam.....ale tez liczę na sylwestrowe przytulanka:happy: Wczoraj tak zupełnie bez przekonania zrobiłam test owu. i wyszedł pozytywny:szok: a skoro tak to żal by było nie spróbowac. Może pod koniec roku "chłopaki" nabiorą trochę wigoru???:-p
Tak więc moja droga.....przytulamy się do naszych misiów. A co! :laugh2: :laugh2:

Ewo nie łam się, to juz ostatnie podrygi tej wstrętnej @. Życzę Ci by w Nowym Roku spełniły się Twoje marzenia :happy:

A tak wogóle to słyszałam że lata nieparzyste są szczęśliwsze.
Nowy Rok będzie rokiem nieparzystym:tak:
Do tego ma "7" .. 2007
no wiele wskazuje na to że to będzie dobry rok. Życzę Wam wszystkim kochne dziewczyny żeby był lepszy, szczęśliwszy, żeby obfitował w cudowne chwile. Pozdrawiam cieplutko.

reklama
Cześć Vonka!
Mi też test owu wyszedł właśnie pozytywny!:-D Więc do działania przytulankowego!
Wierzę, że ten Nowy Rok będzie dla nas szczęśliwy i spełnią sie nasze pragnienia:tak:! 2007, ładnie i szczęsliwie brzmi!
Miłej, owocnej nocki! ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry