reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie!:happy::happy::happy:

Dziękuję wszystkim za życzenia urodzinowe :-D:-D:-D

A ja mam dzisiaj w pracy niesamowicie dużo zajęć. Jutro to samo :baffled::baffled::baffled:
ale...lubię pracować;-);-) lubię czuć się potrzebna i ........ważna:happy::huh::huh::happy:

Wczoraj pisałam, że powiedziałam w administracji o fasolce, ale chyba nikt nie uwierzył, bo plotka jeszcze nie dotarła do pokoju obok:-):-):-) i nikt mnie o nic nie wypytuje:-):-). Jutro pewnie się to zmieni, gdy wróci z urlopu moja podwładna i zapyta jaki dostałam prezent od Mikołaja:-):-)

reklama
a ja ide dopiero do pracy i nie mam na nia ochoty.... ale to nic nowego... moze na piatek wezme sobie wolne i na pewno pod koniec stycznia caly tydzien....

Sensi, moze sie krepuja pytac....

A jeżeli chodzi o testowanie, to przed rozpoczęciem staranek kupiłam 2 testy;-);-). Pierwszy zrobiłam w pierwszym starankowym cyklu dzień przed @ i obiecałam sobie, że następny zrobię 2 dni po terminie @-i tak też było:tak::tak: .Martwiłam się co prawdda trochę, że teścik się przeterminuje :tak::tak:

Ewo na pewno się nie krępują-mój zakład pracy liczy w sumie 9 osób (w 2 pomieszczeniach ;-)) i panuje u nasrodzinna atmosfera tzn. każdy wie o każdym prawie wszystko.

A jeżeli chodzi o testowanie, to przed rozpoczęciem staranek kupiłam 2 testy;-);-). Pierwszy zrobiłam w pierwszym starankowym cyklu dzień przed @ i obiecałam sobie, że następny zrobię 2 dni po terminie @-i tak też było:tak::tak: .Martwiłam się co prawdda trochę, że teścik się przeterminuje :tak::tak:

i pokazal ci od razu? moj byl na 4 dni przed spodziewana @... no i teraz dla mnie to kwestia kilku dni a sie rozstrzygnie wszystko.... tylko,ze nie mam objawow na nic... i temperatura mi spadla...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry