alek
Mama Frania :)
Święta, święta i..po świętach..
witam Wszystkie Kobitki!
przede wszyskim chciałam złożyć spóźnione, ale szczere z całego serca życzenia Sensi
życzę Ci, aby spełniły się Twoje najskrytsze marzenia! no i zdrówka jak najwięcej dla Ciebie i Maleństwa :-) no i bardzo się cieszę, że na badaniu wszystko dobrze
Najka, Vonka dołączam do grona absolwentek UMCS w Lublinie
najbliższy memu sercu był Pl. Litewski 5 i walący się budynek psychologii ;-)
no i 2 dni świąt spędziłam właśnie w Lublinie..
Ewa mam nadzieję, że w sobotę będą II
mocno trzymam kciuki!:-)
Antilko, Carioca ściskam mocno!:-)
a u mnie jakoś tak dziwnie.., @ nie ma.., od 5 dni pobolewa mnie brzuch, ale tak raz mocniej, raz słabiej.., pewnie @ wariuje, bo fasolka to to nie jest
rano mierzyłam temp. 36,5..
bez sensu! ale cóż..pozostaje tylko czekać..:-(
buziaki Kobitki i do napisania:-)
witam Wszystkie Kobitki!
przede wszyskim chciałam złożyć spóźnione, ale szczere z całego serca życzenia Sensi
życzę Ci, aby spełniły się Twoje najskrytsze marzenia! no i zdrówka jak najwięcej dla Ciebie i Maleństwa :-) no i bardzo się cieszę, że na badaniu wszystko dobrze
Najka, Vonka dołączam do grona absolwentek UMCS w Lublinie
najbliższy memu sercu był Pl. Litewski 5 i walący się budynek psychologii ;-) no i 2 dni świąt spędziłam właśnie w Lublinie..
Ewa mam nadzieję, że w sobotę będą II
mocno trzymam kciuki!:-) Antilko, Carioca ściskam mocno!:-)
a u mnie jakoś tak dziwnie.., @ nie ma.., od 5 dni pobolewa mnie brzuch, ale tak raz mocniej, raz słabiej.., pewnie @ wariuje, bo fasolka to to nie jest
rano mierzyłam temp. 36,5..
bez sensu! ale cóż..pozostaje tylko czekać..:-( buziaki Kobitki i do napisania:-)
Negatywny oczywiście.