reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Święta, święta i..po świętach..:-D
witam Wszystkie Kobitki!

przede wszyskim chciałam złożyć spóźnione, ale szczere z całego serca życzenia Sensi:tak: życzę Ci, aby spełniły się Twoje najskrytsze marzenia! no i zdrówka jak najwięcej dla Ciebie i Maleństwa :-) no i bardzo się cieszę, że na badaniu wszystko dobrze:tak:

Najka, Vonka dołączam do grona absolwentek UMCS w Lublinie:-D najbliższy memu sercu był Pl. Litewski 5 i walący się budynek psychologii ;-)
no i 2 dni świąt spędziłam właśnie w Lublinie..:-D

Ewa mam nadzieję, że w sobotę będą II:tak: mocno trzymam kciuki!:-)

Antilko, Carioca ściskam mocno!:-)

a u mnie jakoś tak dziwnie.., @ nie ma.., od 5 dni pobolewa mnie brzuch, ale tak raz mocniej, raz słabiej.., pewnie @ wariuje, bo fasolka to to nie jest:no: rano mierzyłam temp. 36,5..:wściekła/y: bez sensu! ale cóż..pozostaje tylko czekać..:-(

buziaki Kobitki i do napisania:-)

reklama
Alek ! Bardzo się ciesze, że też jesteś absolwentką UMCS! :-) A budynek psychologii jest mi dobrze znany, miałam tam niektóre zajęcia (pozostałe na Narutowicza - pedagogika) i na dodatek pewnie w podobnym czasie, bo ja też rocznik 76'!
A Twoja tempka rzeczywiście wskazuje na zbliżającą się @ (jeśli spadła?) :-(, trzymaj sie! w końcu nie przyjdzie!:tak:
Antilko ja mierzę tempkę w ustach i myślę, że w jednym cyklu trzeba sie trzymać jednej metody i to co wychodzi wpisywać w wykres, bez odejmowania kreseczek. W pochwie jest tempka o kilka kresek wyższa niż pod pachą, a nawet w ustach. Ważne jest jaka jest tempka w stosunku do wcześniejszych mierzonych tą samą metodą.
PA!

Wpadłam napisać dobranoc, a tu widzę, że 30tki się rozpisały, więc wszystkim życzę miłej nocy.

Aha - co do tempki - wszędzie jest różniasta, najzimniej jest pod pachą. Najbardziej miarodajna jest dowcipna.

Vonko - myślę, że chwila odpoczynku to dobry pomysł, pomimo tego, że wiem, jak liczy się każdy cykl. Mam nadzieję, że z ten "odpoczynek" zakończy się II. I tego Ci z całego serca życzę.

witajcie u mnie wieczorem...

jednak nie wytrzymalam i zrobilam test,bo sobie wyliczylam,ze w sumie powinnam dzis dostac @ i jej nie ma ani zadnych objawow zarowno nadchodzacej @ jak i ciazowych.... jednak test wyszedl negatywny i teraz jestem zla na siebie,bo zmarnowalam kolejny test i jest mi przykro,ze wyszedl negatywny.... ale wszystko jeszcze przede mna.... kolejny w sobote lub niedziele jesli @ sie nie przyszweda wczesniej.......

dziewczyny, dzieki za kibicowanie i wsparcie... jestem od niedzieli nieznosna i sama nie wiem czego chce i kogo sie czepiac.... zeby juz sie okazalo w jedna czy w druga strone....

Vonko- mysle,ze krotki nawet dwu cyklowy odpoczynek da wam duzo nowej energii i kto wie jak to sie skonczy.... sorry za wscibstwo ale nie mysleliscie o adopcji.... ja wspomnialam mojemu Joe,ze bym chciala oprocz wlasnych dzieci adoptowac jedno,ale popatrzyl na mnie tylko spodelba i zmienilam temat... stwierdzil jednak,ze tak jesli nie bedziemy miec wlasnych... moja mama tez nie popiera mojego pomyslu,a ja uwazam,ze jest tyle samotnych laknacych milosci i domu dzieci,ze bym chciala jednemu to dac......

Pierwsza!

Witam, na szczęście jutro urlop :-) a dzisiaj i tak luzy. Jutro sa imieniny teścia, pojadę nieco wcześniej pomóc teściowej. Pewnie już wszystko będzie pogotowane, tylko pewnie porozkładam talerze, ewentualnie odkurzę.

Ewo - na test może być za wcześnie. Ja się oczywiście wymądrzam, ale sama test robiłam już we wtorek :laugh2: Negatywny oczywiście.

Sensi - ale ze mnie burak - składam spóźnione życzenia urodziniowe :-*

Sensi, najlepsze zyczenia urodzinowe! jak najwiecej udanych, szczesliwych chwil, zdrowia dla ciebie i malenstwa i spelnienia tego, co pragniesz!

Ewa_krystyna, no na test pewnie za wczesnie jeszcze, ale sama pamietam jak nie moglam sie powstrzymac i jeszcze przed terminem @ testowalam./. trzeba sie uzbroic w cierpliwosc i poczekac jeszcze troszke

Carioca, Ty bierzesz luteine czy duphaston? ja wlasnie zaczynam pojutrze brac luteine, bo dzisiaj mi tempka skoczyla

Antila, nie odejmuj kreseczek, wazne jest zeby przez caly cykl mierzyc w tym samym miejscu. 37,4 to ladna tempka!

Alek, anusienka, moniolek, vonka, wikka i inne dziewczeta - buziaki!
a co u Monik75?

Hej!
A ja nadrabiam spotkania ze znajomymi, dziś i jutro mam spotkanko. W ogóle mam sporo energii, po kilku dniach wolnego i teraz widzę ile moja praca mi tej energii zjada.
Ewo, ach ta cierpliwość, ale też dobrze to rozumiem...:tak:
Carioca miłych luzów w pracy!

Kajda - ja biorę duphaston i zaczęłam go brać przed skokiem tempy. Pytałam dwóch lekarzy - nie hamuje owulacji. W kazdym razie mysle ze i tak to troche za wczesnie, chyba przy nastepnym cyklu wezme dopiero po skoku tempy. Ale mam nadzieje, ze nie bedzie okazji :) bo następny cykl by był za jakis rok :)
A co tam, marzyć nie można? Robiłam już sobie oczywiście spekulacje co do terminu porodu i wyszło mi 17 września 2007. Pasuje.

A poza tym to tak się nudzę w robocie, ze oranyboskie! zawsze moglam sobie w takiej sytuacji poplotkowac via gg z siostra, albo z bratem, a oni dzis zarobieni są :(
Już wszystko o cyklu w internecie wyczytałam, z dowcipami na joemonster.org jestem na bieżaco, jak rownież na forum humorum na gazecie.pl
Co robić? Help!
Ps. juz z radą abym zdjela buty i ich pilnowala sie spotkalam (brat), posprzatane na biurku tez mam :(

ze świetnym dowcipem się spotkałam:

co mówi kobieta po wyjściu z łazienki?
- ładnie wyglądam?
co mówi facet po wyjściu z łazienki?
- nie wchodź tam przez chwilę...

Samo życie :)

reklama
Carioca, hmm a czemu bierzesz jeszcze przed skokiem tempki? mi moj gin kazal brac od 3 dnia wyzszej temp, przez 10 dni. Czy kazdy lekarz mowi inaczej czy to zalezy od konkretnego przypadku?

Najka, udanych spotkan ze znajmomymi:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry