reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

powinnam sie zbierac do pracy a taak mi sie nie chce.... mialam miec wolne miedzy swietami.... ale sobie wezme caly tydzien pod koniec stycznia.... mam taka potrzebe troche wakacji....

reklama
Witajcie! Dziewczyny, ale sie rozpisałyście!:-) No i pojawiły sie Antila i Sensi! Tylko teraz jak ja przyszłam to już nikogo nie ma...:-(
No trudno.
Ja w zasadzie odpoczywam, w zasadzie, bo trochę pracy sobie wzięłam do domu, ale moge robić to spokojnie.
Carioca , naprawdę nie ma sposobu na podniesienie jakości plemniczków? Myślałam, że coś można zrobić!
My jeszcze takich badań nie robiliśmy, ale tak na potem ewentualnie mnie to interesuje.
Też trzymam kciuki za wszystkie w najbliższym czasie testujące!
Trzymajcie się ciepło!

Dobry Wieczór Kochane:-)
Sensi ale ze mnie gapa :zawstydzona/y: oczywiście także dołączam się do życzeń urodzinowych. Wszystkiego naj, naj , naj....
Carioca zamień się proszę ze mną ja też chcę się poobijać w pracy:-D U nas był taki ruch, ze ledwo łapałam zakręty.Na domiar złego od stycznia wprowadzają u nas nowy program komputerowy.Zrobili dwa szkolenia po 2 h i uważają,iż mamy wszystko umieć:no: Najbardziej szkoda mi starszych lekarzy i psychologów, którzy nigdy nie mieli z koputerem do czynienia nie mówiąc już o jakimś zaawansowanym programie.
Najka na razie daj plemniczkom męża spokój, pozwól im działać;-) :-D
Ewuś poczekaj jeszcze chwilunię z tym teścikiem
Vonko gdzie jesteś, jak Święta?
Moniś skarbie odezwij się co u Ciebie?

WITAJCIE KOCHANE :-)

Sensi siostrzyczko, całusy dla Ciebie gprące z okazji niedawno świętowanych urodzin.:-D :-D Spełnienia wszystkich planów i zamierzeń :tak: :tak: Szczęścia, słońca i wspaniałych dobrych ludzi wokół.

Moje drogie - święta spędziłam na łonie rodziny (rodziców głównie:-) ) Wróciliśmy do domku wczoraj , a dzisiaj juz biegiem do pracy:baffled:
Cóż, grunt, że przez parę dni było milutko, rodzinnie i świątecznie.
Dzisiaj ledwie dałam radę żeby poczytać co tu się u Was działo przez ostatnie dni :-)
Staram się być na bieżąco, mocno wszystkim kibicuję :tak: :tak:
Najko pozdrawiam Cię serdecznie a przy okazji pozdrawiam Lublin w którym jakiś czas temu studiowałam na UMCS-ie :happy: :happy:
Ewo wierzę , że @ Cię ominie szerokim łukiem;-) ;-)
Antilko oj, mnie też dzisiaj wcale sie nie chciało pracowac:no: :no:
Carioca, Sensi...myślałam ostatnio o tej inseminacji....doszłam do wniosku że nie proponowali nam tego rozwiązanie poniewaz wyniki plemniczków były i nadal są zbyt mizerne :-( Tak więc w moim przypadku to chyba tylko in vitro...i to tez pod znakiem zapytania.
Na razie musze (obydwoje musimy) od tego troche odpocząć, choc czasu właściwie już nie ma.
Zobaczymy co los przyniesie. Pomyślałam sobie, ze jesli mamy miec dziecko to w końcu będziemy je mieli....a jesli nam nie pisane to nic nie poradzimy.
Musimy sobie to wszystko spokojnie poukładać.

Pozdrawiam Was ciepło kochane trzydziestki. Będę tu zaglądać i podczytywac Was, bo bardzo potrzebuję dobrych wiadomości. Wierzę że niebawem pojawią się kolejne fasoleczki :tak: :tak: i zacznie sie "kampania wrześniowa"

Cześć Antilko! Mam nadzieję, że dadzą Ci trochę w pracy odetchnąć! Ja za swoją wcale nie tęsknię. ;-) Co do plemniczków to masz rację. :tak:
A Ty już za dwa dni robisz teścik! :-)
Też niepokoję się dlaczego Monik się nie odzywa.
Dobrej nocki!!!

Witaj Vonka! Ja też jestem byłą studentką UMCS-u :-)! Lublin pozdrowię z miłą chęcią, bo bardzo lubię to moje miasto.
Piękny jest Twój podpis pod suwaczkiem i prawdziwy... trzymaj się, bardzo cieplutkie, lubelskie pozdrowienia!:tak:

reklama
Witaj Vonko:-) :-) :-)
Najko chyba nici z tego testowania, bo czuję, że @ nadchodzi:-( Zresztą nie mam żadnych przeczuć:no:
Mam pytanko, gdy mierzycie temperaturkę w pochwie to przed wpisaniem na wykres odejmujecie "kreseczki"?
Ja pod pachą mam przez ostatnie dni 36,6 a w pochwie 37,4( chyba, że to miejscowy stan zapalny:confused: , ale nie mam objawów)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry