reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Lapisku będzie dzidzia - teraz czekamy na Twoje objawy, no i nie wiadomo co z Majeczką a w przyszłym miesiącu Anuś rusza do boju :) no to mamy plan.

A zapomniałam o sobie - w przyszłym miesiącu jeszcze poproszę o trzymanie kciuków za moją laparoskopię :)

reklama
anusieńka pisze:
witam w piękny słoneczny poranek

Majeczko - objawy są , moze na własną rękę zrób betę- przeciez nei musisz isc do gina na razie..
Lapisku- .to czekamy
Moniś- jak udało sie majeczce i lapiskowi to jeszcze tu nas zostało 3 - nie będziesz sama na placu boju.
A Kajda też 30-stka? bo nie wiem??
a u KAJDY też końcówka cyklu- hoho!!!!!

Anusieńko, mi do 30-tki jeszcze 2 latka, :laugh:, ale czasem tu u "was" coś skrobnę, chyba, że mnie wyrzucicie i zablokujecie ;D Cieszę się, że już dobrze się czujesz. buziaki :-* :-*

No to mamy trzy do raportu jak na razie Majeczka, Lapisek i Kajda zobaczymy... bardzo prosimy o przetarcie szlaków :)

No witam was Moje Drogie..

Ale tu dzis cicho...Gdzie sie pochowalyscie???:-)

Ja dzis calusienki dzien przespalam i nadal czuje sie zmeczona.. Wczoraj a wlasciwie dzisiaj nie spalam do 4 rano.. Ale imprezka sie udala..Przyjecie niespodzianka jak najbardziej mi wyszla!! :-) Mezulek byl strasznie zaskoczony kiedy weszlismy do restauracji a na kameralna kolacyjne we dwoje a tam tlumeek ludzi serpentyny, confettiw  i bardzo bogato przystrojony kacik tylko dla nas i gosci - w stylu Star Wars - ( bo mezulek jest fanem:-) dekoracje sama wymyslilam  :p. No a po kolacji i torcie z Lordem Waderem do domku i tam imprezka do 4.00 Ja juz o 9 wieczorem bylam padnieta i ziewalam ale udalo mi sie dzielnie wytrwac do konca.;-) . No i bylam grzeczna - kieliszek czerwonego wina do kolacji  jeden maly drink przez cala noc- drinka sama robilam wiec raczej moca nie grzeszyl :-D.

Co do wizyty u lekarza - powiedziala ( nie wyjasniajac mi niczego) ze tyle objawow ciazowych to napewno nie prrzypadek wiec albo jestem w ciazy i mialam kiepski test albo slabe HCG albo wlasnie ta ciaze stracilam a objawy po niej moga sie jeszcze jakis czas utrzymywac...:-( i ze mam czekac kolejne 10 dni i obserwowac objawy jak przejda to przejda jak nie to beda mnie badac. Poprosilam o bete z krwii ale  powiedzial mi  ze tego tu nie praktykuja..:-(

Majeczko jesteś, dzisiaj cały dzień myślałam o Tobie.

W łeb bym dała tej babie wrednej, no co za znieczulica :mad: jak tak można, co znaczy nie praktykują, po cholere nasi lekarzy wyjeżdżają do UK - im więcej słyszę tym bardziej jestem zdziwiona. Przypadek Gwiazdeczki - teraz Ty. Kurka to nawet u nas w tej kulejącej i wydawałoby się najgorszej służbie zdrowia nie ma takiego podejścia. Wnerwiłam się tylko. No, ale na zachowanie ludzi i na procedury niestety nic nie poradzimy. Nic się nie denerwuj, zafundowała Ci baba jeszcze tylko troszkę stresu związanego z obserwacjami - a dzisiaj jak się czujesz? Bardzo się cieszę, że impreza się udała :)

Witaj Majeczko

Widzę, że imprezka bardzo się udała i mężusiowi się podobało!! super :laugh: No i dekoracje sama wymyśliłas. To słodkie ;)

Co do wizyty u lekarza, to tez jestem zbulwersowana, kurcze, co to za porządki??? A własciwei nieporządki?? A możę betę gdzieś indziej dałoby się zrobić....?? Głupia sytuacja naprawdę. Ale cóż, jak się nie da nigdzie zrobić, to trzeba będzie poczekać.. bo pewnie testować się znowu nie chcesz... A własnie, jak twoje samopoczucie dzisiaj??
Sciskam mocno, buziaki :-*

Lapisku ja czue sie dziwnie po tej wizycie bo test przeciez negatywny a co do straty - coz dziwna sprawa o ile wiem to bardzo wczesne poronienie to wlasnie @ i ro raczej bardziej obfita i nawet ze skrzepami no bo jakosc ten zarodek musi zostac usuniety a macica musi sie oczyscic A u mnie 1 dzien a potem tylko sladowe brudzenie wiec bardzo to dziwne..

Wiecie co im dłużej o tym myślę tym bardziej się zastanawiam czy nie można się odwołać od takiego traktowania. Gwiazdeczce powiedzieli, że nie słychać bicia serca, Tobie że nie wiadomo czy ciąża czy poronienie - to jakaś paranoja jak kobieta może donosić ciąże po takich rewelacjach. Po prostu nie mogę przestać o tym myśleć.

Kajdus clay dzien dzis przespalam - ostatnio jestem caly czas zmeczona i moglabym spac i spac- a dzic chyba wlasnie odrobilam senne sezlaglosci..;-) Co do samopoczucia to boli mnie dzis glowa ale to chyba dlatego ze strasznie mi wczoraj kopciuchy w domu napaliali paperochami smierdziuchami... Rano mialam lekkie mulinki teraz czuje tylko cycuchy.. Wczoraj nadotykalam sie brzuszka kolezanki - ,, na szczescie,, - moze zadziala:-)

Maniolku
 masz racje to zenujace... Czekanie na wizyte u gina -pol roku, czekanie na USG ( nawet przy ostrych bolach brzucha czy goraczce ) min 2 miesiace.. Czekanie na wynki badania krwii 2 tyg. Prosba o badanie prolaktyny - wysmiana , prosba  o badanie bety zignorowana...

reklama
Majeczko dawno nie wnerwiłam się tak więc dałam uspust złości i wrzuciłam do pralki narzuty z rogówki :). Trzymaj się kobieto na szczęście nie wszyscy lekarze myślą, aby jak najszybciej zakończyć wizytę. Teraz dbaj o siebie bo ja też wierzę, że dzidzia wszystko przetrzyma i na końcu będzie "a nie mówiłam..."

Do góry