reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Majeczko ja też jestem ciągle podirytowana tym podejsciem lekarzy..,. w głowie mi się to nie mieści... Objawy widzę nadaa jak najbardziej, najbardziej :laugh: ja wierzę, że to to :)
Co do dotykania brzuszka, to ja tez ostatnio podotykałam sobie brzuszka kolezanki, mam nadzieję, na szczęście ;)

Ech.. co ma byc to bedzie... Ja tylko ubolewam nad tym ze jesli tym razem nie wyszlo to mogloby wyjsc w tym tyg. (sobota niedziela) ...Ale mezus leci w poniedzialek do kraju a we wtorek ma badania i musimy sobie odpuscic bo wskazane jest ok 5 dni wstrzemiezliwosci :-(...

Elzbietko a ja ciebie to podziwiam bo ja chyba bym sie zalamala gdybym tak codziennie musialamies doczynienia z pieknymi brzusiami innych kobiet ...

Ja mam dosc...nie dosc ze ciagle sie zle czuje to jeszcze wlasnie spedzilam pol godziny w kibelku na rzyganku...Pewnie sie czyms zatrulam bo glowa mi caly dzien pekaa...Co za zycie...

Spijcie dobrze dziewuszki...

No hej wam..;-(

Wiecie co - i sie poplakalam....Dlaczego mnie to spotyka... Mialam nadzieje ze mi przejdzie ze moze moj organizm plata mi figla ale juz w plodych dniach sobie odpusci.. Dzisiaj nibyjuz prawie polowa cyklu ale nie czuje sie owulacyjnie W srode wieczorkeim jakby troche lepiej ale wczoraj... Caly dzien przespalam ( mialam wolne) a potem wstalam zjadlam cos lekkiego i... rzyganko... Ot tak bez bolu zoladka bez zapowiedzi...Po ok 20 min koniec zadnego skretu kiszek zadnego bolu ...Dzis rano obudzil mnie znowu bol piersi i caly dzien mdlosci i zgaga a na dodatek wydelo mnie strasznie jakby mi ktos brzuch nadmuchal ( chociaz zadnych z przeproszeniem gazow nie mam) Dlaczego to sie dzieje przeciez oststnio wpadlam w wir pracy i nie mialam czasu na rozmyslenia... Ale jak jestem w pracy bardzo zajeta a tu nagle ni z gruszki ni z pietruszki kreci mi sie w glowie albo biegne do toalety bo tak mi niedobrze...To niesprawiedliwe...A test byl negatywny :-(...
Sorki ze wam tak marudze.. Ale komus sie musze pozalic...:-(

reklama
Witajcie - ucałowałam smoka od Was ale smsa nie puściłam więc ogniem nie buchnął :)

Majeczko ja nie chcę Cię nakręcać, ale Ty masz ewidentne objawy ciążowe - oczywiście może to być zatrucie ale na pewno nie z mdłościami, zawrotami i zgagą. Spróbuj zrobić jeszcze jeden test w przyszłym tygodniu jak objawy nie miną - jeżeli to nie jest ciąża to nie wiem co ???

Anuś a gdzie Ty wybyłaś ::)

Ja pisalam w wątku głównym szalona @ przylazła w Krakowie więc od połowy wycieczka była z nastawieniem na najbliższe toalety ;D

No i w środę idę na rozmowę kwalifikacyjną - niezły tydzień mi się zapowiada ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry