witam w sobotni ranek...
jestem chyba kopnieta,zeby w sobote wstawac o 6-tej rano

.... ale obudzilam sie na mierzenie temperatury i polozylam z powrotem po i nie moglam zasnac,wiec sie zalogowalam tu.....
Antila- musze spytac kolezanki o prowadzenie ciazy bo zapomnialam,ale na poczatku prowadzi ja na pewno lekarz rodzinny i pozniej kieruje do odpowiedniego ginekologa zajmujacego sie tylko porodami,ale nie pamietam kiedy to nastepuje... no i wczesniej kieruja do ginekologa jesli sa jakiekolwiek problemy....
Najka- moj urlop dopiero za tydzien.... a w ten weekend zaraz czeka mnie sprzatanie ( chyba,ze mi sie nie bedzie chcialo) prasowanie i zakupy regalow z polkami na ksiazki do salonu... oraz moze zdecydwanie sie na farbe do pokoju komputerowego,bo go przenosimy na dol,a w tym co jest teraz bedzie pozniej pokoj dla dziecka.... nie smiejcie sie,ze tak wczesnie mysle o pokoju,ale ja jestem bardzo na tym punkcie szalona... no i mam juz praktycznie 90% co jest potrzebne na pierwszy rok dziecka i potrzebuje miejsca,zeby to skladowac... kupowanie i szycie dla dziecka to pewnego rodzaju moje hobby.... i nie zwarzam na przesady,bo uwazam,ze co ma byc to i tak bedzie niezaleznie od tego czy kupie kaftaniki przed czy po porodzie... ale podkreslam,ze ja mam na tym punkcie bzika i powaznie zastanawiam sie nad szyciem dzieciecych rzeczy ( nie tyle ubran co poscieli i innych rzeczy) dla pieniedzy,ale sie jeszcze do tego nie zmobilizowalam....
Carioca77- napisz prosze jaki lubisz styl dla dziecka raczej nowoczesny czy staroswiecki?