reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dzięki Ewuś:-) Widzę, że lubisz klasyczne modele, mi też się podobają.Co prawda cena niektórych jest przerażająca.Mi podobają się jeszcze Bebe Confort.Przyjaciółka jest nim zachwycona.Klasyczna gondolka, super spacerówka i fotelik samochodowy montowany do stelaża.No i fajne zawieszenie, którego twardość można regulować.Obiecała, że mi go sprzeda jak będzie pora;-) Ponieważ jest pedantką wóziu po 7 mies wygląda jak nowy:-D

reklama
Najko wreszcie widać koniec tego remontu:tak: nawet nie wiesz jak się cieszę:-) W kuchni lubię przebywać, wymyślać nowe potrawy.Co prawda jest nas tylko dwójka, więc nie przemęczam się;-)

hej Kobitki:-)
wpadam tylko na chwilkę się przywitać, bo zaraz idziemy na imprezkę ze znajomymi, a dziś cały dzień zszedł mi na sprzątaniu:szok: a muszę się jeszcze ogarnąć trochę..:-D

przesyłam Wam buziaczki i do jutra:-)

Hej! Oj, coś tu bardzo pusto dziś wieczorkiem.
Alek mam nadzieję, ze imprezka się udała?!
A ja w takim razie spać sie wybieram. Może jutro większy ruch tutaj będzie. Do jutra!To znaczy do dzisiaj właściwie, bo północ niedawno wybiła:-)

A jakoś nie mogę się wybrać do spanka, coś ciągle w domu do roboty. No tak, bo u Ciebie to wczesna jest pora!:-)

u mnie dopiero wieczor... 18h30... wlasnie czekam na mojego Joe i musimy pojechac na zakupy spozywcze.... cos nie dzwoni,a powinien skonczyc prace o 18h.... ale moze karta mu sie w komorce skonczyla

ja tez mialam zamiar posprzatac,ale na tym zamiarze niestety sie skonczylo i az wstyd sie przyznac prawie caly dzien spedzilam przy komputerze i to glownie na bb ...

Pewnie się skończyła karta, albo zadzwoni zaraz... A ja też mysle o Elżbietce, bo chociaż wątek główny w zasadzie tylko podczytuję z ukrycia, to jakoś też przeżywam i mam nadzieję, ze wszystko OK i jakieś wieści dostaniemy.
Ale nic, spać trzeba. Miłego wieczorku Ewa i zakupów udanych!

reklama
dzieki Najka, ja mysle,ze Ela jest juz po a nie ma nikt wiesci,bo moze nie chce budzic w nocy... jakby nie bylo minelo juz ponad 24h odkad pojechala z przebitymi wodami do szpitala...
dobrej nocki...

Do góry