reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
czesc dziewuszki:)
i mamy juz wtoreczek! jeszcze tylko 4 dni i chyba pojde na urlop.. ! chociaz wczoraj o urlop wlasnie poklocilam sie z moim mezem.. bez sensu wyszlo...
a filimik wczorrajszy - mial byc na zrelaksowanie sie hhhhmmm- poszlismy tak jak pisalam na Krwawy diament, nie mozna powiedziec zebym sie zrelaksowala, bo krew na ekranie sie lala, co chwile strzelaniny.... siedzialam cala w nerwach w fotelu:szok: :laugh2: a moja szwagierka wyszla w trakcie filmu zeby pochodzic sobie po sklepach, dosc miala tych "przyjemnosci" ja zostalam, bo w sumie fabula byla ciekawa i jakos dotrwalam do konca:-)

Arabella, witaj na 30-tkach:)
Alek, ma nadzieje, ze dzis wstalas z nowymi silami:)
Najka, Ewa, Vonka, Anus, Antila, Carioca, sensi i cala reszta - buziaki i milego dzionka zycze:)

Kajuniu jestes WIELKA:-D :-D Masz rację!!! Biorę z Ciebie przykład!!! I całym sercem Ci kibicuję:happy: :happy:

Kajunia przyłaczam się do słów Vonki "jesteś WIELKA":-):-):tak: Ja też walczę i będę walczyć!!!

Kajunia no pewnie, że ostatni! i tej wersji się trzymajmy!!:tak:

dziewczyny tak jak pisałam wcześniej - a takie nastawienie bardzo mi pomaga :tak: poprostu wierzę...i nie przestanę wierzyć :tak: :tak: :tak: dzięki

Kochane 30!
Pochwalę się moim psiakiem:
img5461ls5.jpg

to jest Golden retriver prawda :confused: zawsze o takim marzyłam - tylko na razie nie mam warunków na tego słodziaka :no: ale kiedyś sprawimy sobie tego pieska - cudowny :tak: :tak: :tak:

Witajcie!
Jaka piękna zima:cool2::cool2::cool2::cool2:

Najko, Vonko spieszę z ujawnieniem rąbka tajemnicy;-);-) dotyczącej mojej pracy. zajmuję się "węszeniem", wytykaniem błędów, zwracaniem uwagi, wydawaniem zaleceń, wyciąganiem konsekwencji i karaniem. I za to fety na moją cześć:-D:-D:-D:-D

Miłego dnia:happy::happy::happy::happy:

Witam
Jaguś mam nadzieję, że dzisiaj nastrój u Ciebie lepszy.Głowa do góry:-)
Arabello witaj w domu:happy: Psiak przecudnej urody:tak:
Sensi czyżby pani inspektor:cool2: Swoją drogą czasem fajnie być chwalonym publicznie:tak:
Kajda no to się ładnie zrelaksowałaś:-D
Monik dobrze,że przetrwałaś pierwszy dzień w pracy.Teraz już będzie z górki
Carioca leniuszku jesteś usprawiedliwiona w 100%;-)
Kaczusiu gratulacje:happy:
Aluś, Ewo, Kajuniu, Najko, Vonko, Wagines i wszystkie pozostałe 30 duża buźka

Witajcie trzydziesteczki

Dawno mnie tu nie było, ale mam sporo zajęć.
Sensi - fajnie że masz zimę, u mnie odwilż za oknem - woda kapie z dachu na parapet, na drodze chlapa, brrrrrrrr
A Ty to chyba weterynarzam jesteś co?

Arabella - fajnie że jesteś - słodki golduś:tak: .

No to ja Wam przedstawię moją sunię:
niki002zmniejszvt5.jpg

Pozdrawiam wszystkie staraczki i wystarane.

Witajcie!
Zima piękna i dzień całkiem przyjemny. :-)Robię rosołek, potem do dziadka do szpitala sie wybieram.
Śluz mam jak w czasie płodnym, więc albo wszystko tak sie opóźniło, albo będzie @ albo nie wiem co... Ale nastrój całkiem dobry i to w dużej części Wasza zasługa drogie 30-stki:yes:! Chociaż dzisiaj cisza od kilku godzin:confused:...

Jaguś czy Twój dołek związany z @? Rozumiem dobrze, ale nie poddawaj sie, zobacz jak dzielnie dziewczyny walczą!:tak:

Sensi rzeczywiście rąbek tajemnicy ujawniłaś, ale to jakiś mały rąbek!:rolleyes2:

Kajda więc wiem już, że mam unikać "Krwawego diamentu"...:-D

Lastrada piękny Twój psiak! Fajny wzorek na sierści, jaka to rasa? Ja może jakieś zdjęcia mojego kociucha wkleję?

Pozdrawiam ciepło 30-stki!

reklama
ALe się zrobi psi wątek trzydziestkowy
Monik - fajna Kora - psiaki to mają dobrze, po nich tak nie widać że się starzeją.

Najka - wzorek na sierści to podobno pręgi, a rasa to akita japoński. Wklejaj swojego pupila, a co.

Skoro dogoterapia pomaga chorym dzieciom to może pomoże starającym się trzydziesteczkom:tak: .

A tak na serio to psiak w domu to coś cudownego - rozładowuje stresy i bardzo nas kocha (z wzajemnością;-) )

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry