Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lastrada co my byśmy zrobiły bez tych naszych zwierzaczków. Ja siędzę teraz sama i czekam na mężusia, ktory dopiero wróci za jakieś dwie godziny. Dzieki mojej psicy jest mi raźniej:-).
Ale macie fajne psiakiArabella, Lastrada, Monik. Ja tez chcę miec psa ale póki co niestety nie mam warunków. Za dłogo obydwoje jestesmy w pracy i psiak by chyba zwariował sam w domu :-(
Ale mam plan: wygram w totka,zrezygnuje z pracy, postawimy dom wokół ktorego będzie mnóstwo miejsca do biegania ( i nie tylko;-) ) i wtedy sprawimy sobie psa.
Kurcze ....kiedy najbliższa kumulacja????
Hej! Monik Twój piesek też sympatyczny! Chciałam wstawić zdjęcie swojego kiciusia, ale chyba nie wiem jak myslałam, że wystarczy skopiować, ale nie...Napiszcie mi proszę jak to zrobić!
Jaguś niewolno się smucić. Głowa do góry i pomyśl sobie o dobrych rzeczach, to pomaga. Ślicznego masz koteczka, a jaki piękny kolorek. takie kolorki mi się bardzo podobają
Jaguś miec depreche to żeden wstyd. Kazdą z nas to czasem dopada. Czasem potrwa krócej, czasem dłużej ale w końcu przechodzi. Nic na siłę. Zapwniam Cię ze samo przejdzie POZDRAWIAM CIEPLUTKO.
No prosze i jeszcze jeden koteczek w naszy 30-kowym klaniku . Najeczko w ładnym koszyczku podajesz swojego kotka hihihi... Vonko a może Ty zamiast pieska kotaka sobie zafundujesz? Kotka można zostawić na dłużej samego w domu niz pieska;-).