reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Lastrada co my byśmy zrobiły bez tych naszych zwierzaczków:happy::happy:. Ja siędzę teraz sama i czekam na mężusia, ktory dopiero wróci za jakieś dwie godziny:confused:. Dzieki mojej psicy jest mi raźniej:-).

reklama
Hej! Hej!

Ale macie fajne psiaki:tak: :tak: Arabella, Lastrada, Monik. Ja tez chcę miec psa ale póki co niestety nie mam warunków. Za dłogo obydwoje jestesmy w pracy i psiak by chyba zwariował sam w domu :-(
Ale mam plan: wygram w totka,zrezygnuje z pracy, postawimy dom wokół ktorego będzie mnóstwo miejsca do biegania ( i nie tylko;-) ) i wtedy sprawimy sobie psa.:happy: :happy:
Kurcze ....kiedy najbliższa kumulacja????

Hej! Monik Twój piesek też sympatyczny! :tak: Chciałam wstawić zdjęcie swojego kiciusia, ale chyba nie wiem jak :zawstydzona/y:myslałam, że wystarczy skopiować, ale nie...:confused:Napiszcie mi proszę jak to zrobić!

Jaguś niewolno się smucić. Głowa do góry i pomyśl sobie o dobrych rzeczach, to pomaga:happy:. Ślicznego masz koteczka, a jaki piękny kolorek:-D. takie kolorki mi się bardzo podobają:tak:

Jaguś miec depreche to żeden wstyd. Kazdą z nas to czasem dopada. Czasem potrwa krócej, czasem dłużej ale w końcu przechodzi. Nic na siłę. Zapwniam Cię ze samo przejdzie:tak: :tak: POZDRAWIAM CIEPLUTKO.

reklama
No prosze i jeszcze jeden koteczek w naszy 30-kowym klaniku :-D:-D.
Najeczko w ładnym koszyczku podajesz swojego kotka hihihi...:laugh2::laugh2:
Vonko a może Ty zamiast pieska kotaka sobie zafundujesz? Kotka można zostawić na dłużej samego w domu niz pieska;-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry