reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dzięki bardzo za pomoc! Udało się wkleić w końcu!

Jaguś Twój kotek śliczny, aż się chce pogłaskać! A te oliwki to ciekawe, mój lubi serek topiony, ale tylko paprykowy!
Mam nadzieję, ze Twój kochany już przyszedł i możesz liczyć na jego wsparcie, a popłakanie czasem pomaga, a potem Jaguś do walki razem z nami!:tak:

Vonko pewnie, ze fajny gość, uwielbia małe koszyczki i pudełka, w które się wciska i różne nietypowe miejsca do spania!:-D

reklama
to jest Golden retriver prawda :confused: zawsze o takim marzyłam - tylko na razie nie mam warunków na tego słodziaka :no: ale kiedyś sprawimy sobie tego pieska - cudowny :tak: :tak: :tak:

Kajunia, ja nigdy nie lubiłam zwierząt, ale od kiedy mam Misiulkę to chcieliśmy, głownie dla niej, jakiegoś czworonoga. Miał być labrador, ale okazało się, że to golden. I nawet się cieszę. Jest suuuuper! Misiunia ma przynajmniej miskę z wodą, do której może wchodzić!

macie sliczne zwierzaczki, dziewczeta:)
choc osobiscie wole psy, na koty jestem niestety dosc solidnie uczulona:dry: ale popatrzec lubie- takie z nich smieszne dostojnisie:-)

Jaguś, buziak dla ciebie!:tak:kazda z nas dopada czasem depresyja! ale nie mozna w niej za dlugo posiedziec! ułozy sie wszystko:)

pozdrawiam wszystkie:)

witajcie Kobitki:-)
dziękuję Wam bardzo za troskę:-) dziś czuję się dużo lepiej:tak: co prawda w pracy urwanie du.y:szok: ale dałam radę, bo w końcu udało mi się przepchnąć pomysł warsztatów szkoleniowych dla mojego zespołu:tak: i bardzo mnie to cieszy, a przy okazji i sobie załatwiłam kilka ciekawych szkoleń:-) a musiałam niestety wziąć się za to wszystko sama, bo moja kierowniczka twierdzi że szkolenia są zbędne..tragedia!:wściekła/y: no ale się udało i jestem naprawdę z siebie dumna:-D
Najeczko to jak śluzik ok, to do roboty się zabierajcie:tak: ja do gina w piątek rano jadę, zobaczymy co też clo nawyrabiało z moimi jajnikami:-D no i zrobię kolejne wyniki- juz ostatnie
Arabella witam cieplutko, piesek przesłodki:tak: moje i jak narazie niespełnione marzenie..
Vonka forma dziś lepsza zdecydowanie:tak: i tak by dobrze było wytrwać do końca tygodnia, bo roboty mam po uszy..:szok:
Kajda no to sobie poprawiłaś nastrój filmem..;-) piwko to chyba był jednak lepszy pomysł..:-D

a tak w ogóle to śliczne są Wasze zwierzątka:-) ja mam zająca, to znaczy królika barana:-D może jutro się nim pochwalę..;-)

Jaguś nie smutkuj się..:-) złym nastrojom mówimy nie!:-)

miłych snów życzę Wam Kochane, ja zmykam powoli spać..do jutra..:-)

Jaguś - nie martw się, ta odwilżowa deszczowa pogoda też nie pomaga, ale w końcu zawsze wychodzi słońce, masz świtnego rudzielca - pewnie dobry na poprawę nastroju

Najka - Twój łatek też świetny - taki duży kotek w takim malutkim koszyczku

Alek - królik baran - hmmm jakoś trudno mi to sobie wyobrazić

Życzę kolorowych snów na poprawę nastroju - Dobranoc wszystkim

Witajcie wszystkie 30-steczki tak z samego ranka....

Ja tak podczytuje Was ale nie mam czasu nic napisac... w pracy urwanie glowy (mam do przygotowania 80 umow)... jak wracam do domu to jestem padnieta i od dwoch dni zasypiam zaraz po powrocie z pracy, a do tego paskudna pogoda (ta sie cieszylam z tego bialego puchu a tu niknie w oczach :-()...
Musze zmykac do pracki... mam nadzieje ze po pracy znowu nie padne na pyszczek....

Milego dzionka zycze

witajcie o poranku:)
Carioca jak tam sampoczucie? Ty jestes na zwolnionku nadal?
wagnies, miłej pracki Ci życze:)
alek, gratuluje detrminacji w stawianiu na swoim:) szkolenia sie jednak przydaja:) no i ciekawe ile dorodnych jajeczek podejrzycie w pt u gina:-)

pozdrawiam i milego dnia!

dzieki kobietki :)

a to moj kochany GROŹNY piesio Rampelek
ja tyż muszę się nim pochwalić swiom przystojniakiem :-)
p42200480wg.jpg

p42200504aj.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry