reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
witajcie.... u mnie znowu zima... sypalo cala niedziele... a ja dzisiaj postanowilam zadzwonic do pracy,ze chora jestem i zostaje w domu... wezme sie za ostre sprzatanie,bo ostatnio nie mialam na nie ani czasu ani ochoty... tylko nie wiem co powiedziec,bo jeszcze nigdy nie dzwonilam,ze jestem chora....

Ewo to moje zwolnienie w ciaży było moim pierwszym zwolnieniem z pracy;-). w Polsce można dostać tzw.urlop na żadanie-po prostu dzwonisz i mówisz, że nie przyjdziesz;-).

Antilko dlaczego miałabyś się dowiedzieć, że nic z tego:confused::confused::confused:

Sensi- u nas chyba tez,ale ja pracuje jako niania w prywatnym domu i dzwonienie,ze jestem chora robi duzo zamieszania.... ale dzis nie mam wyrzutow sumienia,bo sa dziadkowie i ciotka z wizyta i moga powozic dzieciaki do szkol i na zajecia poza szkolne.... a mnie sie przyda wolne,tymbardziej,ze mam az 2 dni platnego chorobowego i jeszcze ich nie wykorzystalam,a pracuje u nich juz prawie rok.... jest mi tylko glupio dzwonic.... i taki urlop na zadanie to raczej zalezy od szefa.....

reklama
Ewo w moim wypadku biodrówki odpadają, bo jezeli wszystko będzie ok.to pewnie będę pracowała jak najdłużej i z gołym pępem:happy::happy: raczej nie wypada;-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry