Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nie wystarczy im ten banner na górze...
aż się odechciewa w ogóle pisać, bo to dziadostwo za każdym razem się włącza
Echhh...
Teraz tylko dużo wypoczywaj, dbaj o siebie i fasolinkę i niech rośnie pięknie i zdrowo
Kiedy idziesz na następne usg?
zaczęłam się ,,oszczędzać'';-)
zjadłam miseczkę lodów i odpoczywam:-)
mam sąsiada lekarza, którego praktycznie nie ma w domu, chociaż ma małe dziecko i pewnie wolałby posiedzieć z rodziną, niż łapać jakieś dyżury, żeby ich utrzymać, ale niestety na jednym etacie nie da rady!
kurcze! taka odpowiedzialna robota, a takie marne za to grosze..

Nigdy nie miałam czegoś takiego, jest mi niedobrze, mam mroczki przed oczami i sztywnieje mi kark. W pracy myślałam, że umrę dostałam zastrzyk przeciwbólowy, ale to niewiele pomogło(nie mówiąć już o paracetamolach itp)Teraz jest troszkę lepiej, ale leżę w łóżku i nie mogę ruszyć głową, bo jak tylko zmienię pozycję to się zaczyna:sick:Zainstalowałam się z laptopem w sypialni, aby móc do Was zajrzeć.Zmierzyłam temperaturę i jest 37,2 czyli nie ma powodu do takiego bólu.Może dopiero coś się zaczyna( mam nadzieję, że nie ptasia grypa;-))
ale zastanawiam sie nad pojsciem na rowerek
;-)

ale za to nad Zegrze mamy 15 km, więc rowerkiem śmigamy tam prawie co weekend:-)