reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Normalnie oszaleć można z tą reklamą:crazy::wściekła/y::angry: Nie wystarczy im ten banner na górze...:confused::frown: aż się odechciewa w ogóle pisać, bo to dziadostwo za każdym razem się włącza:baffled: Echhh...
A ja tylko na momencik
Najeczko wiedziałam, że tak będzie:happy2: Teraz tylko dużo wypoczywaj, dbaj o siebie i fasolinkę i niech rośnie pięknie i zdrowo:tak: Kiedy idziesz na następne usg?

A pozostałe kochane 30-tki gorąco pozdrawiam

witam wieczorkiem:-)

wróciłam z pracy do domku i..zamiast iść na sport leżę na kanapie:-D zaczęłam się ,,oszczędzać'';-):-D zjadłam miseczkę lodów i odpoczywam:-)

w temacie służby zdrowia- popieram pielęgniarki, popieram lekarzy.., szkoda tylko, że chorzy ludzie na tym cierpią, a przecież to nie ich wina, że mamy rząd do d..y :wściekła/y: mam sąsiada lekarza, którego praktycznie nie ma w domu, chociaż ma małe dziecko i pewnie wolałby posiedzieć z rodziną, niż łapać jakieś dyżury, żeby ich utrzymać, ale niestety na jednym etacie nie da rady! :no: kurcze! taka odpowiedzialna robota, a takie marne za to grosze..:no:

a co tam u Was Kobitki?

Najeczka nam tu taki cudny nastrój fasolkowy wprowadziła:-)

Anusia teraz czekamy na Twój teścik:tak:

miłego wieczoru dla Wszystkich..

Aluś witaj:-)
Muszę się wam pożalić- od wczoraj boli mnie potwornie głowa:no:Nigdy nie miałam czegoś takiego, jest mi niedobrze, mam mroczki przed oczami i sztywnieje mi kark. W pracy myślałam, że umrę dostałam zastrzyk przeciwbólowy, ale to niewiele pomogło(nie mówiąć już o paracetamolach itp)Teraz jest troszkę lepiej, ale leżę w łóżku i nie mogę ruszyć głową, bo jak tylko zmienię pozycję to się zaczyna:sick:Zainstalowałam się z laptopem w sypialni, aby móc do Was zajrzeć.Zmierzyłam temperaturę i jest 37,2 czyli nie ma powodu do takiego bólu.Może dopiero coś się zaczyna( mam nadzieję, że nie ptasia grypa;-))

helol
Najeczko, jeszcze raz gratuluje! i bardzo sie ciesze! zarazaj nas tu ladnie wszystkie!
Alek, no ja tez dzisiaj po porcji lodzikow jestem:-Dale zastanawiam sie nad pojsciem na rowerek:tak:;-)
Antilko, to jakas paskudna migrena chyba?? ojoj, wspolczuje, mi tylko sen pomagal i zastrzyk z pyralginy....mnie dzisiaj tez bolala glowa, w pracy bylam nie do życia, musialam sie przespac troche, teraz juz lepiej sie czueje,
mam nadzieje, ze jutro jak sie obudzisz bedzie juz dobrze:tak:

dzisiaj zadzwonila do mnie kolezanka ktorej nie widzialam chyba 1,5 roku! w zeszlym roku urodzila coreczke i od wtedy nie miala czasu, zeby sie ze mna zobaczyc, a mieszkamy nioedaloeko od siebie. jutro sie spotykamy, ale malej i tak jeszcze nie zobacze, dopiero przy nastepnej wizycie:-)hihi...

dobra, zmykam - udanego wieczoru

Antilko biedulko..prześpij się może? wiecie..coś chyba ,,wisi'' w powietrzu, bo i ja się słabo czuję od wczoraj..też mnie wszystko boli i jakaś taka niewyraźna jestem:baffled:
Kajduś mnie własnie mężuś zabiera na spacerek:-)

Cześć kochane!:-)
Dziękuję bardzo za gratulacje!
Kajduś zarażam wciąż!:tak:
Aluś jak po spacerku? Gdzie chodzicie na spacerki, macie jakieś fajne zielone miejsce w pobliżu?
Antilko mam nadzieję, że Ci szybko przejdzie! Może to faktycznie migrena? A chyba zmiana pogody się szykuje, może to nasila takie objawy...
Maraniko następne usg prawdopodobnie za 2 tygodnie, mam zadzwonić jak porobię badania i wtedy się na wizytę umówić. Co u Ciebie?
Carioca Sensi Leyna :-)!
Anusieńko mocno za Ciebie trzymam kciuki! A kiedy teścik?
Dobrej nocki!

reklama
no i po spacerku..czuję się o niebo lepiej!:-)
Najeczko my mamy pełno zielonego w okół:-) tu są cudowne tereny- lasy sosnowe, łąki, pola..ślicznie! mieszkamy na Białołęce, to już prawie koniec W-wy:-D ale za to nad Zegrze mamy 15 km, więc rowerkiem śmigamy tam prawie co weekend:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry