reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie wieczorkiem!
Aluś to świetnie, ze macie takie fajne tereny w pobliżu!:-)To ważne, kiedy się w dużym mieście mieszka.
Antilko do gina chodze prywatnie, ale na tym ostatnim usg byłam w szpitalu. Właśnie zastanawiam się czy część badań uda mi się zrobić za darmo, pójdę do rodzinnego i zapytam.
Moniolku co się dzieje z Twoim nastrojem? Jak minął dzień?
Anusieńko tak czy inaczej kciuki zaciśnięte!:tak:
Ewo super, że jest szansa, że do Polski przyjedziecie! A Joe już był? No i bardzo dobrze, że laparo wcześniej, co do tego czy będziesz mogła podróżować to chyba lekarz będzie musiał powiedzieć. A sprawa z tą panią rzeczywiście:no:.
Sensi jak samopoczucie?
Wagnies Carioca Novaczka Leyna i inne 30steczki dobrej nocki! Vonko czy Ty zaglądasz jeszcze czasem?!

reklama
witajcie wieczorkiem:-)
Najeczko czy Ty już masz prawdziwe wakacje??;-)

Antilko, Moniś, Wagnies jak samopoczucie dzisiaj? ta paskudna pogoda tak na nas chyba działa, ja dzisiaj w pracy nieprzytomna siedziałam:sick: chciało mi się spać, bolała mnie głowa, brzuch..straszne! dlatego zaraz idę spać, kurcze! zostałabym jutro w domu i porządnie się wybyczyła!:tak:

Anusia a może zrób teścik..?:-)ja mam przeczucie..:tak:
Ewuś im wcześniej laparo, tym lepiej, bo będziesz miała jasną sytuację:tak: fajnie, że jedziecie na urlop:-)

kurcze! wiecie co?? ja już nie mogę doczekać się tego sierpnia..:-p

miłej nocki:-)

Aluś ból głowy minął wczoraj koło południa, dla odmiany zczął mnie boleć żołądek:baffled:Chyba skapitulował po takiej ilości leków p/b.
Do sierpnia tuż, tuż......:-)
Najeczko na pewno lekarz rodzinny da Ci skierowania na część badań tych podstawowych:tak:Z tego, co zrozumiałam Twój lekarz pracuje również w szpitalu?
Ewo szybciutko ta laparoskopia:tak:A tą babą się nie przejmuj, dobrze, że Twoja mama jest w pobliżu i kontroluje sytuację.
Wagnies szczęściaro, chociaż Tobie reklama daje żyć;-):-)
Carioca co porabiasz:confused:
Miłego dnia wszystkim

Witajcie babeczki,

Ja wczoraj padlam przed 22 i tak dospalam do rana...

Alek wczorajszy dzien rzeczywiscie byl koszmarny.... tez bym dzis z mila checia nie poszla do pracy...
Antila a to moze kwestia wylaczenia jakiejs opcji w ustawieniach i reklama wtedy nie wyskakuje... albo antywir....
Ewa to mam nadzieje ze Twoja mama szybko z babsztylem sie rozprawi!!! A co do laparoskopi to nic nie wiem... ale pewnie tak jak dziewczyny pisza im szybciej tym lepiej!
Najka usciski dla Ciebie i dzidz!

A ja po pracy ide do knajpki z kolezanka z liceum... odstresowac sie trza;-)

Carioca, Anusia, Leyna, Moniolek, Novaczka, Sensi pozdrowionka i milego dnia zycze!

CZeść dziewczynki.
A ja miałam kilka dni przerwy, bo byłam u mamy sprawdzić jak moje dziecię będzie tam spało. W dzień ok, ale w nocy płacz do 3 rano, kiedy to się wszystko uspokaja bez względu na powód.. Chcemy spróbować jeszcze raz, bo moze akurat ją coś bolało?? Czasem nie mam do niej siły..
Na dodatek spalił się nam monitor, od jakiegoś czasu "strzelał" aż w końcu strzelił ostatecznie. Nie mamy na razie kasy na zakup nowego, wchoć wiem, ze trzeba bedzie. Tymczasowo pożyczyliśmy od sąsiada, który swojego kompa wywiózł do babci, a tu został monitor, więc na czas wakacji na szczęście nie potrzebuje.

A co do reklamy, to ja mam załozonego firewalla i zadna paskuda mi tu nie wlatuje.. nawet te boczne się nie wyświatlają.. bez względu na przeglądarkę z jakiej akurat korzystam, a mam ich kilka..

Pozdrawiam..

Cześć, ja się obijam - jem i śpię naprzemiennie i pochlaniam ksiazki w ilosciach hurtowych. Muszę wreszcie zamówić kwiaty do ślubu, bo już nawet mi się to dzisiaj śniło, ale niech mnie ktoś wygoni.
Ogólnie to nastrojowo srednio, mam stresa zeby przed slubem nic sie nie wydarzylo i by wytrwac w dwupaku. A cos mi ostatnio brzuch czesto sie stawia, do gina ide we wtorek, pewnie przejdzie mi stres jak zwykle po wizycie i tego sobie zycze.

Pozdrowionka i miłego dnia!

witajcie...
chcialam popisac wczoraj po pracy,ale u nas takie upaly,ze nie moglam wysiedziec w pokoju gdzie mamy komputer... niestety nie mamy centralnej klimatyzacji tylko jedna,ktora sie montuje w oknie i jedna przenosna,ktora Joe kupil na ebay'u i nie sprawdzil,ze brakuje dwoch zasadniczych czesci bez ktorych nie moge jej zainstalowac.... bylam zla jak osa,bo na gorze gdzie mamy sypialnie bylo jak w piekarniku... na zewnatrz tylko 32 chyba ale dzieki wilgotnosci bylo odczuwane jakby bylo 39..... wiec pol nocy przespalam na kanapie w salonie... na szczescie po polnocy bylo ciut chlodniej ( tj. mniej goraco,bo ciagle goraco) i moglam przeniesc sie na gore i wystarczyl wentylator na maxa... dzis pojade do sklepu dokupic te dwie czesci ... mam tylko nadzieje,ze je bez problemu dostane... i tak oto lato sie zaczelo... dopiero poczatek a juz bylo 4 dni ekstremalnego goraca ostrzezenie ( w zeszlym roku non stop przez ponad dwa tygodnie)... a tegoroczne lato juz zapowiedzieli,ze bedzie cieplejsze od zeszlego .... ja lubie jak jest 27-30 stopni ale bez wilgotnosci... z wilgotnoscia bardzo zle to znosze...
poza tym nic nowego...
Carioca- juz prawie godziny mozemy odliczac do wielkiego dnia :-)
Novaczka- dobrze,ze masz tak milego sasiada
Wagnies- z tym babsztylem to moja mama na pewno sobie poradzi,jak nie to ja sie wtrace a to nie wyjdzie nikomu na dobre,bo ja sie nie patyczkuje...
Antila-mnie tez meczyla potworna migrena w zeszlym tygodniu i do tego bol podbrzusza i jajniki na zmiane oraz niesamowite ... gazy :zawstydzona/y:
Alek- sierpien szybciutko przyjdzie... nawet sie nie obejrzymy kiedy :tak: no i jesli laparo bedzie z poczatkiem sierpnia,to moze uda nam sie jednak razem testowac we wrzesniu ;-):-)
Najka- nie Joe jeszcze nie byl w Polsce... ale nasz wyjazd jest jeszcze na etapie rozmow ( wyszlo jakbysmy byli rzadem polskim:-D)... no i tez zalezy jak sie lekarz do togo ustosunkuje,bo moze lepiej nie ryzykowac po laparoskopii... a tez sie ciesze,ze bedzie szybko... tak bede spokojniejsza i szybciej wiedziala na czym stoje i jak tym pokierowac dalej....

Carioca to widze ze na luzie podchodzisz do swojego slubu.... ale kwaitki to chyba musisz juz zamowic....
Ewa to mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skonczy!!! A co do upalow... u nas tez juz bylo goraco.... baardzo goraco i klimy niestety ani w pracy ani w domciu u mnie niet :-(

Cześć 30steczki!
Ja niedawno wstałam!:-D To znaczy po raz pierwszy wstałam ok. 7, ale po 3,5 godzinach na nogach znowu strasznie mi się zachciało spać. I poszłam się przespać - do 14! Jak tak dalej pójdzie to całe lato prześpię!
Aluś tak, mam już wakacje i dziś w zasadzie pierwszy dzień bez pracy, bo wczoraj i przedwczoraj jeszcze miałam parę spraw. Ale teraz już mogę sie w szkole nie pokazywać do 30 sierpnia! To znaczy pewnie pokażę się wcześniej, bo będę musiała z dyrektorką pogadać o sytuacji, ale to w sierpniu. Zobaczymy.
I faktycznie świetnie się złożyło, bo z moją sennością nie wiem jak bym pracowała.
Aluś jeszcze miesiączek z kawałeczkiem i sierpień!:tak:
Antilko a jak samopoczucie teraz, żołądek odpuścił? Mój lekarz pracuje też w szpitalu, na razie pozytywnie go odebrałam. Wiem, że ciąże dobrze prowadzi, moja kuzynka była zadowolona, tym bardziej, że jej ciaża zagrożona, a wszystko sie skończyło bardzo dobrze. Wcześniej szukałam kogoś kto zajmuje się problemami z zajściem i miałam już sie wybrać po badankach do lekarza poleconego przez Alka. Ale teraz stwierdziłam, że skoro ten od kuzynki jest dobry w prowadzeniu ciąży to pójdę do niego.
Wagnies miłego odstresowania! Fajne są takie spotkania!:tak:
Novaczko może następnym razem będzie lepiej z tym spaniem Martynki!
Carioca brzuszek moz ena stres tak reagować. A lekarz pewnie Cię uspokoi! A zdjęcie bukieciku nam wstawisz?;-)
Ewo pewnie, że najpierw z lekarzem pogadajcie o tym wyjeździe! Takie upały z dużą wilgotnością rzeczywiscie muszą być okropne. U nas ostatnio też dużo upałów było, ale jednak bardziej sucho. A teraz w ogóle chłodniej.
Pozdrawiam!

reklama
witajcie:-)
ja chcę słońca!! ja chcę upałów!! nienawidzę tego deszczu i wiatru!! co to za wakacje?? zimno takie :angry: no nic mi się nie chce.., leżałabym tylko na kanapie, albo spała..koszmar!!
Najeczko ale Ci fajnie!! jak ja bym chciała mieć znowu wakacje..:-) wypoczywaj i nabieraj sił:tak:
Carioca ależ Ci zazdroszczę tych książek :tak:
Ewuś no przecież nie może być inaczej..we wrześniu wklejamy tu dwa nasze piękne teściki:-)
Antilko biedaczku..jak Twój żołądek? jak głowa? buźka:-)
Wagnies miłego odstresowywania:tak::-)
Novaczko:-)
Moniś, Anusia jak samopoczucie?:-)
Vonko odezwij się do nas..co u Ciebie? ściskam mocno!
Sensi jak się czujesz?

a ja siedzę z drugą maseczką na ryju, najpierw była oczyszczająca, a teraz energetyzująca:-D:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry