Najka
30-tki , przyszłe mamusie; Mamylutowe'08
Witajcie wieczorkiem!
Aluś to świetnie, ze macie takie fajne tereny w pobliżu!:-)To ważne, kiedy się w dużym mieście mieszka.
Antilko do gina chodze prywatnie, ale na tym ostatnim usg byłam w szpitalu. Właśnie zastanawiam się czy część badań uda mi się zrobić za darmo, pójdę do rodzinnego i zapytam.
Moniolku co się dzieje z Twoim nastrojem? Jak minął dzień?
Anusieńko tak czy inaczej kciuki zaciśnięte!
Ewo super, że jest szansa, że do Polski przyjedziecie! A Joe już był? No i bardzo dobrze, że laparo wcześniej, co do tego czy będziesz mogła podróżować to chyba lekarz będzie musiał powiedzieć. A sprawa z tą panią rzeczywiście
.
Sensi jak samopoczucie?
Wagnies Carioca Novaczka Leyna i inne 30steczki dobrej nocki! Vonko czy Ty zaglądasz jeszcze czasem?!
Aluś to świetnie, ze macie takie fajne tereny w pobliżu!:-)To ważne, kiedy się w dużym mieście mieszka.
Antilko do gina chodze prywatnie, ale na tym ostatnim usg byłam w szpitalu. Właśnie zastanawiam się czy część badań uda mi się zrobić za darmo, pójdę do rodzinnego i zapytam.
Moniolku co się dzieje z Twoim nastrojem? Jak minął dzień?
Anusieńko tak czy inaczej kciuki zaciśnięte!

Ewo super, że jest szansa, że do Polski przyjedziecie! A Joe już był? No i bardzo dobrze, że laparo wcześniej, co do tego czy będziesz mogła podróżować to chyba lekarz będzie musiał powiedzieć. A sprawa z tą panią rzeczywiście
.Sensi jak samopoczucie?
Wagnies Carioca Novaczka Leyna i inne 30steczki dobrej nocki! Vonko czy Ty zaglądasz jeszcze czasem?!
Chyba skapitulował po takiej ilości leków p/b.

)... no i tez zalezy jak sie lekarz do togo ustosunkuje,bo moze lepiej nie ryzykowac po laparoskopii... a tez sie ciesze,ze bedzie szybko... tak bede spokojniejsza i szybciej wiedziala na czym stoje i jak tym pokierowac dalej....
no nic mi się nie chce.., leżałabym tylko na kanapie, albo spała..koszmar!!