reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ożyłam trochę:-)
Najeczko chodzisz prywatnie do gina, czy w ramach Nfz?
Aluś ja też lubię spacerować, nauczył mnie tego mój pies:-)Problem w tym, że on jest już staruszkiem i nie ma siły na długie spacerki:baffled:
Kajduś ja w życiu nie miałam migreny, więc nie mam porównania.Dziwi mnie jednak ten stan podgorączkowy:confused:
Anusieńko rozumiem, że mamy czymać kciuki:-)Kiedy testowanko:confused:
Carioca, Novaczko, Maraniko, Sensi, Vonko, Ewo, Moniolku,Wagnies, Leyna:-):-):-)

reklama
Dzień dobry

Najeczko ogromne gratulacje, tak czułam, że gin kropkę wypatrzy ;-)

a ja od wczoraj się czuję tak :-( z domieszką :angry: i brak mi jakiejś przyczyny ot tak po prostu :no:

Antilo mnie też boli głowa

Miłego dnia, idę poszukać lepszej formy ;-)

Witajcie

Moniolek to witaj w klubie... ja tez:wściekła/y::angry:... jeszcze rano samochod mi zastrajkowal w najwieksza ulewe...
Antila jak glowa?

A wogole dziewczyny to na jaka reklame sie zloscicie bo ja nic nie wiedze...

hej dziewczyny :tak:
Antila jak głowa? może to faktycznie migrenowe z powodu zmiany pogody. W poznaniu byłą wczoraj burza i jak się rozpadało to pada do teraz :dry:

Normalnie oszaleć można z tą reklamą:crazy::wściekła/y::angry: Nie wystarczy im ten banner na górze...:confused::frown: aż się odechciewa w ogóle pisać, bo to dziadostwo za każdym razem się włącza:baffled: Echhh...

Co do tej reklamy to wkurzająca to za mało powiedziane. Ja się jej wczoraj elegancko pozbyłam :tak:Z jakiej przeglądarki korzystasz? Jeśli z Firefoxa to ściągnij Adblocka z ich strony. Wtedy Ci już nic nie wyskoczy. Mi się nie ukazuje nawet ta główna reklama w pasku. A jeśli z IE to niestety, pomóc nie potrafię.

Miłego dnia, na przekór dzisiejszej pogodzie :tak:

Normalnie oszaleć można z tą reklamą:crazy::wściekła/y::angry: Nie wystarczy im ten banner na górze...:confused::frown: aż się odechciewa w ogóle pisać, bo to dziadostwo za każdym razem się włącza:baffled:

heh... pozwolę sie wtrącić... za coś trzeba forum utrzymać. a za te reklamy ktoś płaci. a im bardziej "natarczywa" reklama, tym więcej płacą. może to nie jest extra wygodne dlanas, ale lepiej to niż płacić z włąsnej kieszeni. a utrzymanie domeny, serwera, ludzi technicznych troszkę kosztuje wbrew pozorom.

heh... pozwolę sie wtrącić... za coś trzeba forum utrzymać. a za te reklamy ktoś płaci. a im bardziej "natarczywa" reklama, tym więcej płacą. może to nie jest extra wygodne dlanas, ale lepiej to niż płacić z włąsnej kieszeni. a utrzymanie domeny, serwera, ludzi technicznych troszkę kosztuje wbrew pozorom.

Elżbietko masz rację, utrzymanie forum kosztuje i rozumiem, że są reklamy. Ale jeśli jakaś wyskakuje mi non stop, zakrywa połowę czyjejś wypowiedzi i na dodatek za cholerę nie chce sie wyłączyć - z jedną walczyłam 5 minut, bo nie wiem czemu, ale krzyżyk zamykający reklamę jakoś dziwnie nie chciał działać :dry: - to można oszaleć i odechciewa się czytać i pisać.

U mnie reklama też jest wyjątkowo natrętna- nie dość, że nie da się jej zamknąć to jeszcze "przykleja" się do strzałki i nie chce się odczepić:wściekła/y:Wieczorem spróbuję ją jakoś poskromić, bo w przeciwnym wypadku dostanę rozstrojenia nerwowego;-)Teraz zbieram się powoli do pracy.

Witajcie

U mnie raczej testu nie będzie - juz się z nich wyleczyłam.
Nie mam też żadnych objawów:no: które wszyscy zazwyczaj opisują.temp. nie mierzę .
po prostu czekam - a że biorę luteinę i w sumie nie wiem kiedy odstawić to chyba @ na luteinie nie przyjdzie.
co będzie to będzie.;-)

reklama
witajcie...
mam troche wiesci... otoz w czwartek za tydzien ide do mojego gina na wizyte przygotowawcza do laparoskopii i wtedy tez bede znala dokladny jej termin,ale wstepny mam na 1 sierpnia... jesli cos sie zwolni wczesniej to moze nawet wczesniej :-) po drugie jeszcze tylko 4 dni i koniec mojej pracy :-) no i kolejne chyba jedziemy do Portugalii na "urlop" ( w cudzyslowiu,bo bedziemy odwiedzac Joe rodzine,a dla mnie taki urlop nie jest urlopem) i jesli pojedziemy do Portugalii i znajde tanie bilety do Polski to tez pojedziemy do Polski :-), bardzo sie ciesze i mam nadzieje,ze sie uda.... a teraz zle, otoz wlasnie rozmawialam z moja mama i powiedziala mi dlaczego moj tata nie chce przyjechac do Kanady... otoz ma pewna kolezanke ( moj tata),ktora za bardzo sobie pozwala i zapomina,ze tata ma zone..... sama zreszta mezata.... moi rodzice posiadaja dzialke i dom oraz budynek gospodarczy poza Lodzia i ta pani sobie umyslila,ze ona ten budynek od taty niby odkupi ( a nie ma pieniedzy na to) ... moja mama omal nie dostala wscieklizny.... cudza baba wymysla sobie,co moi rodzice maja robic! na szczescie zaczela idiotka nagabywac mojego ojca przeciw mnie i mojej siostrze ( taty bardzo czuly punkt i na szczescie w nim posiada troche rozumu i latwo nie daje sie przekabacic nikomu!) i naszym imigracjom.... i zaczela nas krytykowac,a to nie jest dobra droga zeby cos od mojego ojca wyciagnac raczej wrecz przeciwnie... moi rodzice cale zycie ciezko charowali,zeby miec co maja a taka baba sobie z picka ( bardzo przepraszam za wyrazenie,ale nie moge sie opanowac) cale zycie lezala i teraz chce to wszystko zagarnac dla siebie.... a moj ojciec idiota daje sie... dobrze,ze mama w pore sie zorientowala i teraz to przykroci!
przepraszam za chaotyzm mojej wypowiedzi ale nie moge do konca zebrac mysli.... juz ja jej powiem jak ja zobacze....
i pytanie czy po laparoskopii moge od razu podrozowac? czy raczej nie? moze glupie pytanie,ale mnie neka...
poczytam i popisze jak wroce z pracy...
milego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry