reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

helol lasencje,
od jutra mam urlopik:-):tak:ale sie ciesze, wreszcie odpoczne, nie bede musiala wczesnie wstawac...hihihi:)
musze jeszcze kilka spraw w pracy pozalatwiac.
anus, przykro... ale wierze ze jestes juz naprawde bliziutko:tak:;-)
pozdrawiam wszystkie, rozpisze sie pozniej:-)

reklama
dzień dobry!
Uświadomię Wam jak wyglądą chora świnka: objawy ogólne: apatia, niechęć do jedzenia, niechęć do krycia:biggrin2:, zagrzebywanie się w ściółkę, senność;-). Dzisiaj czuję się jak chora świnka:rofl2:. Chyba zaczyna mi się robić ciężko z powodu brzuchola....:huh::huh:

Ha, Sensi no nic dziwnego, Kubuś juz na wylocie, że tak powiem!:-DTrzymaj się, a jakby co to na zwolnionko idź!
A ja mam dobry nastrój, bo zrobiłam test i wyszła taka gruba krecha! Może już poprzestanę z tymi testami:rolleyes:.

Najko ja zrobiłam tylko 1 test w dniu spodziewanej @ i widzisz efekt w postaci Kubusia:tak::tak: więc raczej na tym poprzestań:-). Na zwolnoionko szczerze mówiąc ochoty iść nie mam:rolleyes2: trudno mi po prostu przyzwyczaić się do myśli, ze muszę wywalić jęzorka jak piesek po wdrapaniu się na 3 piętro:-D:-D. Ponarzekać zawsze można (chociaż szczerze mówiąc z całego serca życzę Ci takiego przebiegu ciąży-bez żadnych skutków "ubocznych"-z pominięciem rosnącego brzucholka rzecz jasna:happy::happy:)

Dzisiaj rano obudziłam się i nic już mnie nie bolało:-):-D:rofl2:
Sensi ja mimo,że nie w ciąży czułam się w tym tygodniu, jak chora świnka;-)
Najeczko już nie rób więcej testów, bo naprawdę dla nas zabraknie;-)
Kajduś miłego urlopowania się:-)
Anuś, Madziujko:-(W końcu musi się udać
Wagnies jak z urlopem, wynegocjowałaś coś???
Aluś dalej zaprzyjaźniasz się z kanapą:confused::-)
Ewuś udało Ci się znaleźć te części do klimatyzacji?
Carioca jeszcze tydzień i będziesz zamężna:-)
Novaczko:-)

heh, dzień mnie nie było a tu tyyyle do nadrobienia ;-)

Ewa fajnie, że ta laparoskopia będzie szybciej :tak: i zazdroszczę, że jedziesz do Portugalii... też bym chciała...

Najko nie rób już więcej testów tylko idź w poniedziałek do lekarza i podejrzyj dzieciątko na USG :tak:

Sensi jejku Ty za chwile juz bedziesz tulic dzidzie!!! Jak ja Ci zazdroszcze... chociaz z drugiej strony jak poczytalam na czerwcowkach opisy porodow to sie przerazilam i tak sie zastanawiam co jest silniejsze: strach przed porodem czy chec posiadania dziecka... na razie mam mieszane uczucia... Ale zycze Wam dotrwania do terminu!

Wagnies
nie czytaj takich rzeczy ;-) po co się stresować na zapas, grunt to pozytywne myślenie :tak:

Sensi ja też życzę dotrwania do terminu :tak:

Anusieńko, Madziujko, przykro mi :-(

Witam raniutko:-)
Idę do pracy na 24 godziny, jeżeli się uda to zajrzę do Was wieczorkiem:-)
W każdym razie miłego weekendu wszystkim życzę:tak:

reklama
Witam w poranek sobotni!
Dzisiaj dość wcześnie wstałam.;-)Cieszę się, bo mężyk w domu i trochę czasu spędzimy razem. Może pochodzimy gdzieś. No i w domku jest trochę roboty.
Antilko a Ty dobę spędzasz w pracy!:no: To zajrzyj wieczorkiem i napisz jak u Ciebie! A co do testów to też stwierdziłam, ze wystarczy.;-)
Sensi też chciałabym tak dobrze ciążę przechodzić, to się okaże. A co do Ciebie to chyba rzeczywiście z pracy pojedziesz na porodówkę!:-) Ale jak masz ochotę pracować to pewnie, pracuj.
Leyna na wizytę u gina i usg dopiero mam iść w następny poniedziałek 9 lipca, jakoś muszę sie doczekać!
Miłej soboty!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry