Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Witam wieczorkiem:-)
Aluś nic się nie bój w tych zastrzykach podskórnych jest maleńka igiełka nawet nie poczujesz.Jezeli masz obiekcje, możesz męża poprosić aby Ci robił zastrzyki
Najeczko odpoczęłam sobie za wszystkie czasy:-)Przed chwilką wróciłam z rowerku.Co do L4 sama zobaczysz jak się będziesz czuła i co powie lekarz.Ja też się nie mogę doczekać pierwszej fotki Twojego dzieciątka
Ewo popieram, zawsze trzeba realizować swoje marzenia
Pewnie zarobki jako nauczycielka języka też miałabyś większe niż dotychczas
Kajda udanego urlopu.Nie wiem jak wytrzymasz tyle czasu bez swojego kolegi z pracy;-)
Wagnies gdzie jesteś
Dziewczynki ponieważ przymierzam się do remontu sypialni mam ogromną prośbę.Jeżeli znacie jakąś fajną stronkę z aranżacjami wnętrz to podeślijcie linka.
Aluś nic się nie bój w tych zastrzykach podskórnych jest maleńka igiełka nawet nie poczujesz.Jezeli masz obiekcje, możesz męża poprosić aby Ci robił zastrzyki

Najeczko odpoczęłam sobie za wszystkie czasy:-)Przed chwilką wróciłam z rowerku.Co do L4 sama zobaczysz jak się będziesz czuła i co powie lekarz.Ja też się nie mogę doczekać pierwszej fotki Twojego dzieciątka

Ewo popieram, zawsze trzeba realizować swoje marzenia
Pewnie zarobki jako nauczycielka języka też miałabyś większe niż dotychczas
Kajda udanego urlopu.Nie wiem jak wytrzymasz tyle czasu bez swojego kolegi z pracy;-)
Wagnies gdzie jesteś

Dziewczynki ponieważ przymierzam się do remontu sypialni mam ogromną prośbę.Jeżeli znacie jakąś fajną stronkę z aranżacjami wnętrz to podeślijcie linka.

gdzie ja mam głowę...

zdołałam opanować do perfekcji, a teraz-przez ostatnie lata- zaniedbałam, bo za mało czytałam prasę i książki w oryginale, za mało słuchałam, za mało myślałam w tym języku
no i zasób słów skurczy mi się niesamowicie, a i gramatykę trzeba przypomnieć. No i mam takie ambitne plany,że jeżeli Kubuś będzie spokojny, to straty nadrobię