reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Uff, ja po wizycie u gina :-) No więc wszystko jest super. Stachu tak się obnosił swoimi klejnotami, że nie ma żadnych wątpliwości, że to facecisko. Rozwija się równomiernie, termin konsekwentnie na 14 września i ułożony już główką w dół(tak troszeczkę jakby po przekątnej).

Ja po wyjscu ze szpitala przestalam jezdzic samochodem, ale jak tylko lekarz powiedzial, ze mogę, to sie bardzo ciesze, bo juz sie takie panisko zrobiłam, że trudno mi sie dostosowac do komunikacji miejskiej, na szczescie mamy wspomaganie kierownicy - a to ponoć ważne dla kobiet w ciąży.

Sensi - dziękuję za pamięć, mój tata czuje się ostatnio zupełnie dobrze, mówi, że dawno tak dobrze się nie czuł.
Pogody nie zamawiałam, bo nie mogę się zdecydować :-) Jeśli ma być cieplutko to fajnie, ale się szybko umęczę, choć deszczu też bym nie chciała, bo mi się ta moja piękna suknia ubrudzi!
Zycze Ci takiego zdrówka do samego rozwiazania, a rozwazyliscie kwestie netu w domu?

Leyna - ale ponoć to dobrze, jak wody płodowe są przebijane w trakcie porodu? Tak słyszałam, ponoć poród jest łatwiejszy?

A gdzie wszystkie dziewczyny??

reklama
Aluś co Cię tak strasznie wkurzyło w pracy:confused:Fajnie, że jedziecie na koncert:tak:
Sensi słodki avatarek:happy:
Carioca super, że wszystko dobrze:tak:Ty nam tu nie pisz o pięknej sukni, bo się skręcimy z ciekawości:-D
Leyna:-)
Ja nadal zastanawiam się nad kolorem ścian w sypialni.Przeglądnełam, chyba tysiące próbników kolorów:oo:

Witam raniutko:-)
Zasnęłam wczoraj o 21 więc teraz jestem pełan energii.
Carioca problem w tym, że nie możemy się zdecydować.Ja raczej myślałam o jakiejś ciemniejszej sypialni z kremowymi meblami. Można teraz na szczęście kupić takie małe puszeczki farby ( tester 250ml). Wybraliśmy trzy odcienie fioletu, Pomalowaliśmy sobie każdą z nich kawałek ściany i doszliśmy jednak do wniosku, że fiolet odpada:errr::-DTeraz myślę o jakimś brązowo- cynamonowym kolorze, muszę tylko znowu udać się do sklepu z farabami po testerek:rofl2:Więcej pewnie wydamy na te próbki niż potem na całe wiadro farby:-D
Sensi zazdroszczę takiej miłej atmosfery w racy:tak:
Miłego dnia wszystkim życzę

Madziujka wiesz ze chcialabym tych II kresek ale juz widze ze i tym razem nic nie bedzie.... no wiec tak czy siak przyjdzie mi do Was dolaczyc....

A wogole to witam Was.... cosik nie mam weny do pisania, odwiedzam Was codziennie i jakos nie moge nic sklecic...
Carioca jak tam przygotowania... juz tylko 3 dni zostaly do Twojego wielkiego dnia!
Sensi ile ja bym dala za taka atomsfere w pracy!!! Boze a ja sie musze tak meczyc z takimi durniami!!! Ale ciesze sie ze jeszcze sa ludzie z ktorymi mozna tak milo w pracy czas spedzac i gratuluje Ci takich fajnych wspolpracownikow!!!!
Novaczka co u Ciebie? Dawno nass nie odwiedzilas??
Antila my w sypilani mamy bardzo blada pistacje i calkiem fajnie ten kolorek wyglada, a do tego mamy meble ze wstawkami ratanowymi...
Alek a co Ci zrobili ze taka zla jestes? W piatek na staraczkach zebrala sie ekipa co by u mnie w pracy dokopac niekotrym co mnie wnerwiaja.... mysle ze do ciebie laseczki tez chetnie wpadna i zrobia porzadek ;-)

Sensi nie wiedziałam, bardzo mi przykro :zawstydzona/y:

Leyna - ale ponoć to dobrze, jak wody płodowe są przebijane w trakcie porodu? Tak słyszałam, ponoć poród jest łatwiejszy?

Carioca trudno mi to stwierdzenie potwierdzić lub mu zaprzeczyć, bo nie wiem jak to jest jak wody odchodzą samoistnie. Ja w ogóle jakoś nie narzekam na swój poród, bo jak na pierworódkę uwinęłam się dość szybko :tak: W 3 godziny od przewiezienia na porodówkę. Byłoby pewnie łatwiej, gdybym zamiast na bólu i chęci zrobienia kupki ;-) bardziej się skupiła na oddychaniu, ale i tak życzyłabym sobie i następnym razem tak łatwego porodu :tak:

a jeszcze co do pęcherza przebijanego w trakcie porodu, to ja akurat miałam wody już zielone, więc to też nie było takie dobre. tylko, ze dopóki pęcherza nie przebili to nikt o tym nie wiedział a Piotruś dostał 10 w skali Apgar więc mu nie zaszkodziły :tak:

Carioca właśnie przed chwilą oglądnęłam fotki Twojego brzuszka na wrześniówkach.Śliczna piłeczka:tak::tak::tak:U nas też się proszę chwalić:-)

reklama
witajcie:-)
no i po koncercie..wróciliśmy dzisiaj o 4:30 rano i od razu poszliśmy spać. Wstaliśmy po 12, zjedliśmy i poszliśmy sobie do kina na Shreka- fajowy:-D a teraz siedzimy w domku i ja prawie usypiam..jeszcze ten deszcz..naprawdę pogoda robi sobie żarty!!:wściekła/y:
To podzielę się wrażeniami z koncertu:-) Było super! Od 17 siedzieliśmy na stadionie, żeby zająć w miarę dobre miejsca. Papryczki zaczęły grać przed 21. Koncert był naprawdę imponujący! przy ,,Californication'' wszyscy oszaleli! :tak::-)Naprawdę było superowo! a ludzi..!! ponad 60 tysięcy :szok: zrobiłam trochę zdjęć, to zaraz coś wrzucę:tak:
A co u Was Kobitki?
jakoś tak pustawo się tutaj u nas zrobiło..
Carioca prosimy o brzuszek..:tak: cieszę się bardzo, że wszystko dobrze z Maluszkiem:-) no i że Ty czujesz się dobrze:tak:
Antilko i my powinniśmy pomalować drugi pokój, ale tak na razie jakoś motywacji nie ma..może we wrześniu, jak już coś będzie wiadomo:confused: póki co mieszka w tym pokoju nasz zajączek i stoi komputer męża, a pokój jest biały:-) my za to mamy naszą ,,sypialnię'' (czytaj ,,wnękę na łóżko'':-D) w takim beżowym ciepłym kolorku, ja chyba takie lubię najbardziej:tak: za to nasi sąsiedzi mają sypialnię ciemno bordową i też wygląda super!
Wagnies nie wiem, czy wasza ekipa dałaby radę tym idiotom, z którymi niestety muszę współpracować, a którzy np. robią wielką łaskę, że odpiszą na maila, albo odbiorą telefon:wściekła/y: koszmar!! co za ludzie!! ale nie chcę się denerwować tym znowu, w końcu jeszcze dzisiaj jestem na urlopie;-)
Sensi zazdroszczę Ci takiej atmosfery w pracy! Ja też myślałam, że jak kiedyś będę w ciąży, to będę chodzić do pracy dopóki będę miała siły, nawet do końca! ale teraz już zmieniałam zdanie..a szkoda, bo ja naprawdę lubię swoją pracę, gorzej z niektórymi ludźmi, na których niestety jestem skazana :angry:
Najeczko a gdzie Ty?? jak badania?? jak się czujesz? buźka :-)

miłego, chociaż niestety deszczowego popołudnia..:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry