reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie,

Ja wlasnie wrocilam z objazdu trasy. Pogoda nam sie udala i zalatwilismy baaaardzo duuuuzo. Wogole jestesmy strasznie zadowoleni ze spraw ktore nam dzis sie udalo zalatwic:tak:

Najka podziekuje jak sie wszystko uda... a na razie nie chce nic zapeszac.... ciiiiii..... A Wasza dzidzia juz calkiem spora:tak:

Alek a u nas od samego rana piekna, sloneczna pogoda. Pozdrowienia dla Sensi i Kubusia przekazane!

Kajda ja na Twoim miejscu sprobowala bym na razie chodzic do obydwu ginow...

reklama
witajcie wieczorkiem:-)

Wagnies dopiero przeczytałam na ,,zamkniętym'':szok: REWELACJA!!! mocno zaciskam kciuki!;-) i bardzo Ci kibicuję:tak::tak:

Kajduś na pewno dobrze, że dzisiaj poszłaś do tego lekarza, a w poniedziałek zobaczysz, co i jak:tak: co do clo i nie pękających pęcherzyków, to ja jestem nastawiona sceptycznie..przez taką ,,kurację'' do dzisiaj mam wstrętną torbiel krwotoczną, która nie chce się wchłonąć i boli, jak cholera!! już nie mogę doczekać się tej punkcji, kiedy się w końcu jej pozbędę! ale mam nadzieję, że u Ciebie nie pękanie nie będzie regułą (jak u mnie..:-() i wszystko ładnie się uda:tak: a co do tego drugiego lekarza..hmm..może faktycznie, jak napisała Wagnies, póki co idź też i do niego :confused: buziaki:-)

hej dziewczyny :tak:
Ewa jesteś bardzo dzielna. podziwiam Twoją siłę :tak:

urlop mija/minął mi na bieganiu i załatwianiu różnych zaległych spraw. teściowie pilnowali Piotrka, więc co nieco pozałatwiałam, ale jestem tak wykończona, że przydałby mi się drugi urlop na odpoczynek po pierwszym :tak: przepraszam, że tak lakonicznie, ale nic więcej nie jestem z siebie w stanie wykrzesać. mże jutro będzie lepiej.
ściskam Was serdecznie :tak: ucałowania dla Kubusia :-)

Witam wieczorkiem :rofl2:

Ewuniu
bardzo rozumiem Twoje przeżycia. Ja jak już wiedziałam że fasolka zamieniła się w aniołka to czekałam jeszcze dwa tygodnie na zabieg. Przyznam się że w pewnym momencie byłam bardzo zła na swoją fasoleczkę i chciałam żeby jak najszybciej jej już tam nie było:zawstydzona/y:. Na szczęście trwało to krótko. Ja miałam jeszcze nadzieje do drugiego USG które niestety potwierdziło złe wieści.
Wiem że jesteś bardzo silna i poradzisz sobie z tym co się dzieje. Jest to wszystko bardzo trudne, ale trzeba mieć nadzieje do końca. Jeśli będziesz mieć tylko siłe i pozwolenie od lekarza to działaj jak naj szybciej. Jest w Tobie tyle pozytywnej energi :-) Kochana, buziaczki dla Ciebie :-)
Bardzo mocno będę kibicować za Twoje powodzenie :-)

Kajda ja też mam taki problem którego gina wybrać, czy nowego czy starego:-D, na razie chodze i do jednego i do drugiego ;-). Mam nadzieje że czas pokarze który wygra :-D

Aleczku a u mnie pranko już wysuszone tylko samo wyprasować się nie chce:-D
i na dodatek brak chętnych do tej pracy:-D. Muszę się nastroić...:-)

Miłej nocki 30-teczki ;-):-)

witam sie w niedziele:) jak tam nastroje i pogoda??
ja siedze sama w domu, moj maz pojechal w "interesach" a ja musze cos na jutro do pracy zrobic i strasznie mi sie nie chce....
Alek, no to czekam na wtorkowa twoja wizyte... pewnie juz bedziesz wiedziec jaki termin:tak:
tak wiem, ze po clo moga sie robic torbiele i troche mnie to martwi, nie wiem jak moj organizm by na to zareagowal. Ale clo lub cos podobnego czeka mnie u jedngeo i drugiego (nowy mi tez mowil, ze bede to brala po hsg) i nadal nie wiem, na ktorego sie zdecywoac lekarza, a na pewno nie moge chodzic do dwoch, bo przeciez nie zaczne treaz brac clo i nie pojde potem do drugiego, skoro drugi na razie mi tego nie przepisal....
u starego nie zmarnowalabym 1 cyklu, bo bralabym to clo, u drugiego dopiero 10.09 mam wizyte i wtedy bedziemy sie umawiac na hsg w kolejnym cyklu, wiec 1 cykl byłby niejako "zmarnowany". No ale mialabym potem to hsg zrobione...a stary caly czas mowi, ze jest male prawdopodobienstwo ze mam niedrozna jajowody.. no i komu tu wierzyc, nie wiem.
nie wiem jaka powinna byc kolejnosc, najpierw hsg, potem clo, czy moze najpierw poprobowac z clo...
ech, mam metlik w glowie, ale zobacze jutro co na usg wyjdzie, moze bedzie musial mi dac na wywolanie @, bo jeszcze takich przesunieć nie mialam...
monik75, mam nadzieje, ze i ty wybierzesz dobrego gina:tak:
vonko, udanego urlopowania w Tunezji!
najeczko, mysle ze dobrzez ze w domku zostajesz:) przy tak absorbujacych dzieciaczkach na pewno bylabys strasznie zmeczona:tak:ja to marze teraz zeby posiedziec w domu bedac w ciazy, tak mi sie do pracy nie chce....
anus, co u ciebie??
Ewus, buziol wielki dla ciebie! jestes super dzielną babką!!
wagnies, Leyna, Car i cala reszta - buziaki i udanej niedzieli!

Hej Kobietki:) Witam się niedzielnie.

Ewo- jesteś WIELKA, i wiem, że wszystko się uda. Podziwiam Twoje podejście do całej sprawy. Podziwiam Ciebie i ściskam serdecznie.

Alek - :)

Kajdo- rzeczywiscie wybór masz niełatwy, może faktycznie dziewczyny mają racje rację: sprawdz obydwu a potem zdecydujesz? Zaintrygował mnie ten specyfik poprawiający nasienie...u nas ten sam problem a mówiąc szczerze żaden gin nam go nie zaproponował, może to coś nowego? Ale najwazniejsze zeby pomogło. :)

Najko-no faktycznie Twoja dzidzia całkiem spora:)

Leyna, Car, Wagnies, Monik - pozdrawiam.

witajcie:-)

Kajduś wiem, że finalnie to lepiej wybrać 1 lekarza, zobaczysz jutro po usg, w sumie trochę szkoda tracić cykl z jednej strony, no ale z drugiej skoro ten nowy może być lepszy:confused: napisz jutro koniecznie, jak usg!
Vonko kiedy wylot?:-)
Monik moje pranie też nie wyprasowane:-p

W ogóle jakoś dzisiaj kiepsko się czuję:baffled: trochę pojeździliśmy na rowerku, ale ledwo wróciłam..jakoś tak mi słabo i nie mam w ogóle siły :sick: A jutro rano na posiew jadę, mam nadzieję że lepiej mi się zrobi do tego czasu ;-)

miłego wieczorka dla Wszystkich:-)

Witajcie!
Dziś zaliczyliśmy jeszcze w ostatni dzień Jarmark Jagielloński, pierwszy raz w Lublinie zrobili, ale ma być co roku. Najlepsze były kromki ze smalcem, nadziwić sie nie mogę, że mi tak smakowało, kiedyś byłam jak najdalej od takich smaków:-)
Dziś pogadałam przez telefon z bliską koleżanką i tego było mi trzeba. Musze trochę więcej wyjść do ludzi, bo zdziczeję całkiem na tym zwolnieniu:-D.
Aluś mam nadzieje, że odpoczęłaś trochę, może przeforsowałaś się na tym rowerku?
Kajda rzeczywiście trudna decyzja z tymi lekarzami... Będę czekac na info po usg! W trakcie roku szkolnego też marzyłam o takim posiedzeniu w domku, a teraz trochę juz za długo siedzę i dlatego mieszane uczucia, ale w końcu sobie czas zorganizuję, już mi to coraz lepiej idzie.
Ewo trzymam mocno za Ciebie kciuki i za jutrzejsze badania...
Leyna szkoda, że tak mało odpoczęłas na urlopie...Już jutro do pracy?
Vonko Wagnies Monik i Wszystkie 30steczki dobrej nocy!

Witajcie.

A co tu taka cisza? Ja juz siedze w pracy z kawusia. Dzis ledwo dojechalam do pracy. Rozkopali nam chyba najwazniejsza ulice w miescie i jechalam prawie godzine. Az boje sie myslec co bedzie po 1 wrzesnia i 1 pazdziernika:szok:

pozdrowionka dla wszystkich 30-stek!

reklama
Wagnies ja jestem:-)

Witam wszystkich po weekendzie.
Ewuś pozytywne nastawienie i przyjmowanie tego, co los przynosi są najlepszą metodą. Tak trzymaj:tak:
Kajda myślę, że jednak lepiej wybrać jednego lekarza, bo inaczej można się poplątać w zeznaniach;-):-D
Aluś mam nadzieję, że nie bierze Cię jakięś grypsko:baffled:
Vonko ja byłam w Sousse było całkiem fajnie a wycieczka na Saharę to bajka:-)
Leyna tak to jest, że po urlopie trzeba znowu odpocząć:-D

Do góry