Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Witajcie,
Ja wlasnie wrocilam z objazdu trasy. Pogoda nam sie udala i zalatwilismy baaaardzo duuuuzo. Wogole jestesmy strasznie zadowoleni ze spraw ktore nam dzis sie udalo zalatwic
Najka podziekuje jak sie wszystko uda... a na razie nie chce nic zapeszac.... ciiiiii..... A Wasza dzidzia juz calkiem spora
Alek a u nas od samego rana piekna, sloneczna pogoda. Pozdrowienia dla Sensi i Kubusia przekazane!
Kajda ja na Twoim miejscu sprobowala bym na razie chodzic do obydwu ginow...
Ja wlasnie wrocilam z objazdu trasy. Pogoda nam sie udala i zalatwilismy baaaardzo duuuuzo. Wogole jestesmy strasznie zadowoleni ze spraw ktore nam dzis sie udalo zalatwic

Najka podziekuje jak sie wszystko uda... a na razie nie chce nic zapeszac.... ciiiiii..... A Wasza dzidzia juz calkiem spora

Alek a u nas od samego rana piekna, sloneczna pogoda. Pozdrowienia dla Sensi i Kubusia przekazane!
Kajda ja na Twoim miejscu sprobowala bym na razie chodzic do obydwu ginow...
REWELACJA!!! mocno zaciskam kciuki!;-) i bardzo Ci kibicuję
buziaki:-)
. Na szczęście trwało to krótko. Ja miałam jeszcze nadzieje do drugiego USG które niestety potwierdziło złe wieści.
, na razie chodze i do jednego i do drugiego ;-). Mam nadzieje że czas pokarze który wygra
trochę pojeździliśmy na rowerku, ale ledwo wróciłam..jakoś tak mi słabo i nie mam w ogóle siły :sick: A jutro rano na posiew jadę, mam nadzieję że lepiej mi się zrobi do tego czasu ;-)