reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

CZESC DZIEWCZYNY!
Jak was tak czytam to istna komedia. Ja chyba tez oficjalnie w takim razie dolaczam do BB fit. Przydaloby sie tak ujedrnic te faldki. U nas tez dzisiaj wstretnie i zimno ale z tego co slyszalam to w Anglii rowniez. Tam mam teraz rodzine i wlasnie z nimi rozmawialam. Chyba pogoda na calym swiecie sie dzisi zbuntowala a konkretnie sloneczko. No ale coz u nas ma tak byc jeszcze przez tydzien takze nie ma sie co burmuszyc tylko przykleic sobie ladny usmiech na buzie i wyjsc z domu, rozkoszowac sie wiosennym mokrym powietrzem hehehe co wlasnie zaraz uczynie. Milego wieczorku wam zycze i nie objadac sie na noc. papa

reklama
Witam was Moje kochane!!!

Ja po dwoch tyg. schudlam 2 kg!! Nie wiele to ale zawsze... No i... :-[ nie cwiczylam .. zaczynam w przyszlym tyg na 200%!!!! poprostu chybaz a szybko zyje i nie stracza mi czasu i sil. A poza tym ostatnio wszedzie codziennie zasypiam... Zasypiam na stojaco, siedzaco, mimo witaminek i bardzo zdrowego odzywiania.. No nie wiem co sie ze mna dzieje.. ?
Dzis odpuscilam troszke diete i i zrobilam pyszna jarzynowa ( z mlodych jarzynek :-) ) i leczo.. mmm.. pycha!! No a we wtorek mezulo do Polski na operacje a ja 2 tyg diety petry( czyl dietki psychologicznej) :-0 mam nadziej ze sie uda...W przyszlym tyg @ a po niej mmm- solarium...:-)

A co tam u was???

Witam Was :)

Anuś jak obiad się udał? No i jak sytuacja na froncie :)

Alek no ładnie na głodniaka poszłaś spać? ;)

Majeczko nie martw się mężuś szybciutko wróci i będzie można zacząć starania. 2 kilo cholibka szybciutko Ci poszło ja na razie 1 kg w tył, ale pracuje nad tym aby było więcej ;)

Lapisku jak wyskoczysz w Tunezji to rzeczywiście mąż będzie musiał dodatkową ochronę wynająć :)

Myśmy dopiero wstali, grill super nie przejadłam się dawkowałam z głową jedzenie i dzisiaj brzuszek nie boli :) Która wybiera się na pochód :p My dzisiaj jedziemy na pyszną czekoladę na gorąco, bo inaczej zwariuje z tą pogodą muszę sobie dopalacza zapodać :)

Witam Kobitki ;D
no u mnie dziś przepięknie!!! ;D cudowne słońce od rana ::) tylko wieje bardzo, więc  dla mnie rower odpada, bo potem uszy mnie bolą :mad: ale na spacer zaraz wyruszamy :laugh: kawkę tylko wypiję i lecimy łapać promyczki :laugh:

Lapisku i ja oglądałam wczoraj różne stroje do pływania i miałam ochotę  na taki jeden ;) no zobaczymy..może zakupię ;) a Ty nam ładne zdjęcie z wakacji w tym stroju musisz potem tu wstawić ;D będziemy mieć większą motywację do ,,wieczornej diety'', prawda dziewczynki? ;) :laugh:

Moniolku a wiesz, że wczoraj wieczorem tak jakoś nie chciało mi się jeść ??? może dlatego że Was nie było?? :p :laugh:

Anusia jak u Ciebie Słoneczko??

witam

wczoraj teścik ujemny
dziś 36,4 i .......@
ale dostałam burę ;) na privie - także nawet nie śmiem :laugh: rozpaczać
trudno co ma być to będzie - a u nas pochmurno i leje................od rana :mad: :( :( :( :(

Mam taką przyjaciółkę, dzięki której trzymam się - moje starania trwaja już ponad rok - i czasem mam dość i wtedy dostaję burę i już jestem postawiona do pionu!!!!!!! ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

a tak poważnie to bardzo Jej dziękuję.

Lapisku to sfotografuj ten strój i czekamy na fotki- a kiedy Wy wyjeżdżacie?

Jejku Anka ja nie wiem co powiedzieć :-[ :-[ :-* :-* toś mi teraz klina wbiła ;)

Cholibka to jednak przylazła @ a taką miałam nadzieję, że Ci już odpuściła na dobre no nic to musisz na mnie poczekać :p. My zaczynamy od następnego miesiąca, nasze sprawy wyjaśnią się wcześniej ;D ;D ;D i to jest wspaniała wiadomość dzisiejszego dnia po prostu łzy mam w oczach, za chwilę zbieramy się i z tego powodu chyba ze dwie czekolady wypiję, Lapisku mogę? ;)

Alek słońce :o :o :o u nas teraz jest tak ciemno a to dopiero popołudnie i pada cały czas.

Lapisku czekamy na zdjęcia :)

Moniś to wspaniała wiadomość!!!!!!!!!! -czyli szybciutko porządeczek z jajniczkiem rób i już nie tylko bedziesz kibicować ale i starać się !!!!!!! jejku jak się cieszę nawet nie wiesz........ :laugh: :laugh: :laugh: Jak to dobrze ,że te sprawy się uregulowały i już nie trzeba będzie czekać- zaraz idę zrobić sobie z tej okazji czekoladę.........
no i te wspólne spacery - na które juz sie nie moge doczekać Park Chorzowski lub Szczytnicki ;) :).

A podobno po laparo to 2-3 cykle i już!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-*

reklama
Anuś przykro mi bardzo :( no i czuję, że i mnie zaraz @ dopadnie.. :(
Moniś cieszę się, że wszystko zaczęło układać się dobrze :)
Lapisku to miłego pływania ;)

a do nas deszcz..słoneczko było tylko do 15 :(

a jutro do pracy.. :mad:

i w ogóle wszystko jest do d..y :mad:
sorki za mój humor..zmykam..

Do góry