reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Hej Muma i dobranoc. Ja też idę lulu. Tzn poczytam jeszcze, bo wróciłam do książki Grocholi, którą dostałam na Gwiazdkę i do połowy przeczytałam. Potem (po porodzie) wpadłam w wir hormonów, byłam nakręcona na maxa i nie wchodziło mi nic do głowy oprócz książek i czasopism o dzieciach. Teraz chyba powracam trochę do siebie i znów mnie wciąga ta książka, "Hiuston mamy problem".
Lubię bardzo Grocholę i Gretkowską... "Kryształowy anioł" , "Polka"...
No to już nie przynudzam. Spadam.

koko nie płakulkaj...a z resztą to są takie łzy troszkę sympatyczne. Wspominkowe...

AhoY!

ohooo...widzę, że to nie ja tylko taka beksa jestem;-) Kurka...żal tamtych lat, nie???? super te piosenki były...fajnie się kojarzą, nawet jakby to była nieszczęśliwa miłość (a wtedy to kazda chyba taka była;-))Też słuchałam Papa Dance, Universu...ta z Beatą Kozidrak...ehhhh wspomnienia....
Jak znajdę więcej wolnego czasu, to pościągam sobie też te dziecięce przeboje Fasolek, Natalkę i resztę i nagram na płytę dla Julka. A na jego urodziny,o ile pojedziemy jednak do Pl, to wyprawię kinder party i tylka taka muza będzie obowiązywać:tak: coć mi się wydaje, że to my starsi będziemy przy tym szaleć, a nie dzieciuchy:-p
tere fere kurna chata...aż się cofnę do Twojego wpisu, bo głowę daję, że nic tam nie było, że z kimś został:baffled: chyba, że ja byłam w cięzkim szoku i mnie zamroczyło;-) tak czy inaczej zwracam honor:tak::-) ale ja tam wolę zwrócić uwagę wcześniej niż by miało być za późno...no taka przewrażliwiona jestem:sorry2:O widzisz! dobrze, że podałaś tytuły, zaraz sobie coś pościągam, bo ostatnio nic ciekawego nie czytałam. Wprawdzie cały czas czytam taką jedną...ale matko i córko!!! co za badziew!!! nie wiem skąd ja to wytrzasnęłam, ale dziadostwo jakich mało!!! a już wiem!!! znalazłam kiedyś listę ciekawych książek, gdzies na jakimś portalu czy stronce i tam to było...ale daję słowo, już książka telefoniczna ma więcej ciekawej akcji niż to...:laugh2:
Oki, to i ja spadam!!! tere fere zakładaj jakiś profil na fb, bo tam ciekawe rzeczy się dzieją;-)

Dzień doberek,

ja dziś na nogach od 5:20, w sumie to godzinę póżniej niż wczoraj.
Mam nadzieję, że Jagodzie się przestawi bo idzie sie zastrzelić.

eloo:-)
ja tez sie witam, juz na nogach od godziny... heh a dzieć zadowolony, wyspany
hehe fakt, za kilka lat wołami z łóżka będziemy je ściągać do szkoły:-D a teraz cholery jedne nie dadzą pospać:angry:

katiuszka ano żal, żal... takie bezrtoskie czasy były...:happy2:

Katiuszka nie nie, nie napisałam że z kimś został, bo napisałam w taksówce i myślałam, że to oczywiste,że w taksówce jest taksówkarz, ale czasem tak mamy, że o czymś myślimy i wydaje nam się że przecież ktoś powinien wiedzieć o czym myślimy:-):-) i dlatego post był nie zrozumiały:baffled: dla nikogo oprócz mnie, no jeszcze telepatii musimy się nauczyć...hihihihihi:-D

aaronka no mój wstał dziś o 8.00 chyba wraca do siebie. Daj Boszeee. Ale i tak się budzi 2 x na żarcie.

caterina a ja wolę taką pogodę, choć upały mają plusy... Leć za mną do Turcji, wpakuję Cię w podręczny:-D

hej!!witam się z kawką:tak:
U nas za oknem słonko juz fajnie świeci...ale to nie to co było kilkanaście dni temu niestety....caterina,ja tak jak Ty..tez chcę upałyyy!!!!!!!!!!!!!!!!bo,ja uwielbiam taka mega słoneczna pogodę!!!:tak::tak:jak najbardziej mi pasuje!!!
Ja zaraz za porzadki w łazience sie biorę,potem obiadek,dzis leczo:-)

reklama
hello wszystkim!!!
heheh kasica u mnie też leczo!!!!:tak::-) wczoraj nagotowałam cały gar, to będzie ze dwa dni spokoju:tak:
tere fere noo spoko...grunt, że się dogadałyśmy;-)a tej Turcji to zazdraszczam:tak::-pszkoda, że nie jestem Twoją teściową;-)
aaronka czasem dzieciakom się poprzestawia i ustalają sobie nowe godziny i nie ma sposobu, żeby je nawrócić na właściwe tory:baffled: mój teraz ma tylko dwie drzemki w ciągu dnia, na szczęście takie dłuższe, a już najlepiej śpi na spacerze...Już się biję co to będzie w jesieni i w zimie, jak się nie da wyjść na dwór:confused:
Mój wstał jak zwykle o 7,ale że kręci się już od 6, to ja od 6 tylko przysypiam. Ale i tak jakoś wyspana jestem. U nas od rana słuchamy "była sobia żabka mała":-D Młody cieszy, a ja mam chwilkę, żeby do Was skrobnąć.
caterina ufff dobrze, że te upały odpuściły na Wschodzie, to mi babcia odżyje chociaż:tak:
Idę po kawkę. Któraś chętna?

Do góry