reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie o poranku... jeszcze tylko piatek i dluuugi weekend. Mam tylko nadzieje ze pogoda dopisze - wypoczniemy wtedy wszystkie - mam taka nadzieje....

Kajda to gratulacje dla rodzicow!!

sloneczne pozdrowionka dla wszystkich

reklama
i ja witam o poranku :-)

Kajduś Gratulacje dla rodziców i spokojnego dnia w pracy, przede wszystkim bez bólu głowy :tak:

Wagnies ja też jeszcze w polu jeżeli chodzi o przygotowania, ale przynajmniej część listy zapełniona jeszcze trzeba dokończyć i dzisiaj pranie muszę zrobić.

Novaczka no tak, córcię wymęczyła choroba a sen to zdrowie :tak: :tak:

Antilo na szczęście nic się nie stało (Góra czuwa ;-) ) ale blisko byłam :zawstydzona/y:

Najko daj znać jak tam wyniki z "wizytacji" ;-)

no właśnie Sensi gdzieś się zapodziała.

Oluś, Anuś gdzie Wy?

Jeżeli chodzi o wyjazd to przypomniała mi się historia wyjazdu mojego kuzynostwa na wycieczkę do Wenecji. Wydawało im się, że wyjeżdżają w nocy z niedzieli/poniedziałek a w sobotę w nocy telefon do domu - pilotka wycieczki z pytaniem, gdzie oni są, bo wszyscy czekają - podobno niezły sajgon był w domu, moja kuzynka mokre rzeczy wrzucała do torby, połowy nie zabrała ze sobą a jej mąż to biegał tam i spowrotem po domu i powtarzał, że k.... nigdzie nie jedzie :-p Ściąganie o 1:00 w nocy kierowcy i gonienie autokaru :-p na szczęście akcja zakończyła się sukcesem - autokar miał po drodze kilka przystanków, poza tym byli ulubiencami wycieczki :cool2: :cool2: a wyjazd wspominają jako bardzo udany :laugh2:

Moniolku mam nadzieję, że my nie zapomnimy pojechać na lotnisko, bo chyba marne szanse aby dogonić samolot;-):-D:-D:-D

Kajda oczywiście również gratuluję szczęśliwym rodzicom:tak:

moniolek, niezla historia z tym kuzynostwem.. ale akcja;)_
Antilka, witaj:)
no a reszta 30--tek spi chyba, co>...ja tez przysypiam...:dry::baffled:

Hej Kajda:-)
Pewnie nasze 30 ciężko pracują i pojawią się dopiero wieczorkiem :happy:
Ja mam dzisiaj luz w pracy:laugh2:

Ja nie spie!!!

I znowu wkurzaja mnie w pracy!!! Ah... oby do piatku...

Moniolek super histoyjka z tym wyjazdem... ale sie usmialam - choc sama nie chcialabym sie znalezc na ich miejscu...

Lastrado - gratulacje!
ciekawe czy mozna bedzie gdzies obejzec zdjecia Twojej coreczki? Doslownie wczoraj o Tobie myslalam :-)

Dziewczyny, dziękuję za pochwałę wyboru zaproszenia. Sama też jestem zadowolona :)
Naprawdę nie zdawalam sobie sprawy, że tyle osob robi samodzielnie zaproszenia, ja jeszcze takiego nie dostałam.

Moniołku - czuję, że polubiłabym się z Twoim kuzynowstwem. Myślałam, że tylko ja i moja siostra mamy patent na tego typu akcje :-)

Antila - sprawdzcie bilety, ponastawiajcie budziki itd. Kiedy wylatujecie i kiedy wracacie?

Kajda, Wagnies, Nowaczka, Ewa i wszystkie inne spartyzantowane 30tki (odezwijcie sie czasem) - miłego dnia!

Witaj Carioca:-)
Wylatujemy 3 maja o 22.30 a wracamy 11 o godz 21:happy:Jeżeli wszystko dobrze pójdzie;-)

witajcie...
Lastrada- Gratulacje i czekamy na zdjecie nowej mamy i malenstwa!
Carioca-moja przyjaciolka we Francji miala bardzo podobne zaproszenie do twojego...
Antila-miejcie udany wyjazd! najwazniejsze sa paszport,bilety i karta kredytowa,a reszte zawsze mozna dokupic :tak::laugh2: ja tak zawsze mowie przed wyjazdem,zeby sie ciut odstresowac.... pierwsze badanka juz za mna teraz we wtorek jesli jednak @- kolejna krew i usg i caly tydzien na dopilnowanie Joe zeby poszedl do lekarza.... i pytanie czy jest sens usg jak bede miec @? bedzie to moj ok 4 dzien - koncowka w moim przypadku....
Moniolek- niezla historia.... na szczescie wszystko sie dobrze skonczylo i mieli udany czas...
Wagnies-ja tez zawsze piatku czekam z upragnieniem.... basen uwielbiam i na szczescie umiem plywac,tylko najtrudniej mi sie na niego wybrac....:laugh2: a co do garderoby to musialam sie okupic bo od ponad roku nic szczegolnego nie kupowalam,bo myslalam,ze wymienie na ciazowa... no ale nie ma co czekac na ciaze,trzeba przeciez w czyms chodzic w miedzyczasie :tak:...
Novaczko-jak Martynka sie dzis czuje?
Najka- jak to ostatnie dni przed @... troche confused ( nie moge znalezc odpowiednika po polsku!? :wściekła/y:) ... i niestety chyba znowu nici,ale jeszcze nie ma soboty ani @,wiec nadzieja chociaz mala ale jest....
Kajda- wszyscy kaza czekac,ale ilez mozna?
Monik75- tez bardzo zaluje,ze Kanada tak daleko,bo chetnie bym dla was poszyla....
Alek- jak wyglada nowe biuro?
Sensi-daj znac co u ciebie...
i cala reszte 30-tek pozdrawiam...

reklama
Witajcie!!!

Carioca my robilismy sami zaproszenia i sama mam kilka zaproszen robionych... niejdenokrotnie sa ladniejsze niz te ktore mozna kupic...

Kajda, Wagnies, Nowaczka, Ewa i wszystkie inne spartyzantowane 30tki (odezwijcie sie czasem)
Ja tu czesto bywam ;-)

Antila a z jakim biurem jedziesz? My jechalismy z Sun&Fun i nie obylo sie bez przygod - poczawszy od zmiany terminu wylotu do Polski (skrocony pobyt o jeden dzien)... ale mam nadzieje ze Wy nie bedziecie miec atrakcji...

Ewa mam nadzieje, ze w weekend zobacze tu tescik!!!!

Antila najwazniejsze sa paszport,bilety i karta kredytowa,a reszte zawsze mozna dokupic :tak::laugh2:
W Tunezji to nie tak do konca... stracilismy kilka godzin zeby znalezc bankomat obslugujacy nasze karty... a mozna zapomniec o placeniu kartami...

Novaczka mam nadzieje ze Martynce juz powoli przechodzi!!!

A ja dzis jestem tak wk...... ze normalnie nie wiem co ze soba zrobic. W pracy mialam taki sajgon ze az sie poryczalam bo juz nie wytrzymalam... ale jeszcze tylko jutro i sprobuje sie odstersowac w weekend...

Do góry