Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Anusieńka u mnie tez sie nie otwiera i myslalam ze to wina mojego laptopika 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

To, że pęcherzyk jest mniejszy niż wskazywała by data owulacji to rzecz bardzo częsta. Jesli nie miałaś monitoringu owulacji lub przynajmniej mierzenia temperatury właściwej, to nie wiesz przecież kiedy tak naprawdę owu była.
Nie mogłam zajsć w ciaze z powodu niedostacznego poziomu progesteronu. Brałam duphaston i mam pięknego zdrowego syna, choc ciaza tez byla z przygodami. Wyłącz kompa, POŁÓŻ SIĘ I ODPOCZYWAJ. Bądz już odpowiedzialan za tego maluszka: postaraj się pomyslec pozytywnie, ja akurat wiem ze to nie latwe, tym bardziej sie wiec postaraj, bo jakkolwiek by nie było (a uwazam ze jest dobrze), to stres w niczym nie pomoże.
Teraz A jest na mnie w tym modelu jeszcze trochę za duże.
:-),kupilam tez kilka pieluszek tzw.Bumgenius oto link do opisu: EKO BABY Sklep - Pieluszki z kieszenią - Pocket

:-)....
:-)
:-) pochwal sie zakupami!