reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam wszystkie Trzydziestki !!!

Ja urodziłam mojego synka miesiąc przed swoimi 41 urodzinami
o to naprawdę piękny dar od losu.
U mnie nikt nigdy w rodzinie nie pytał "dlaczego nie masz jeszcze dziecka".
Znali mojego pecha to mężczyzn.
A gdy ktoś mało zorientowany pytał "kiedy będziesz miała dziecko" to odpowiadałam " JUTRO":laugh2:

reklama
oj, jak mnie tu dluuugo nie było. Widzę mnóstwo nowych osób i witam wszystkie. JA też ciągle do "staraczek" należę, ale moj problem jest nieco inny niż większości z Was :( LAt mam 36, żonką jestem od półtora roku i zaczęłiśy sie starać kilka miesięcy po ślubie. Prawie od razu sie udało, ale niestety poroniłąm, potem po pół roku drugi raz to samo :( Nie wiem co jest bardziej bolesne- nie móc wogóle zajśc w ciążę czy zajść i nie móc dalej być. Życze nam wszystkim,żeby sie wszystko poukladalo i pod sarcami zaogośćily u nas fasolki na całe 9 miesiecy. Tak sobie myśłę że u większośći z Was wystarczy dać sobie troche luzu, odpoczynku, wyjechać na wakacje i zaszaleć :)
A Tobie Donatella dziękuję za dodanie nadziei :)

Antila zdziwil sie i to bardzo... niewiele brakowalo zeby wyrzucil tego sms'a!!! Ale mine mial super!!!:-D

Donatella dzieki za te szczypte optymizmu!!!:tak: A mozna wiedziec jakie byly Wasze problemy i jaka metoda w koncu sie udalo??

Alek nie chichraj sie tak bo Franek wyleci :-D:-):-D

Ostatnia edycja:
Joasia witaj na naszym wateczku!!! Mam nadzieje ze szybko zobaczysz sowje upragnione dwie kreseczki:tak:!!!!

troszke mnie nie bylo ale witam sie znow. U mnie troszke sie zmienilo choc nadal nie ma dzidziusia. Zmienilam ginekologa i mam nadzieje ze wreszcie trafilismy na wlasciwego. Mam podejzenie PCO wiec juz wiemy w ktorym kierunku isc. W 3dc mam przebadac hormony i ebdzie mozna wziasc sie za diagnoze. No ale moze nie dostane@??? Za 1,5 tyg sie przekonam

troszke mnie nie bylo ale witam sie znow. U mnie troszke sie zmienilo choc nadal nie ma dzidziusia. Zmienilam ginekologa i mam nadzieje ze wreszcie trafilismy na wlasciwego. Mam podejzenie PCO wiec juz wiemy w ktorym kierunku isc. W 3dc mam przebadac hormony i ebdzie mozna wziasc sie za diagnoze. No ale moze nie dostane@??? Za 1,5 tyg sie przekonam

Trzymam kciuki...te czekanie jest najtrudniejsze...czas sie wydłuza . pozdraiwm

czesc ja mam 32lata i od 2 lat staramy sie z mezem o dzidziusia.Caly czas mam nadzieje ze w koncu zobacze te dwie upragnione kreseczki.Tobie tez zycze i pozostalym wyczekujacym mamusiom.Powodzenia:)

Witam,
Mam 31 lat i jestem mężatką od 6 lat. Od szećsiu miesięcy staramy się z mężem o dzidzię, ale jak na rzazie bez rezultatów. Jest to strasznie flustrujące ponieważ jeszcze nie mamy dzieci a mój zegar biologiczny coraz szybciej tyka:biggrin2: Mam nadzieję że z Wami będzie mi lżej przez to wszystko przechodzić. Życzę powodzenia w staraniach:-D

reklama
Netula i jak tam na froncie?? Mam nadzieje ze sa te dwie krechy!!

Renage, Misiarw witajcie wsrod trzydziestek!!

Do góry