reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kobitki

Jesli chodzi o zolnierzyki to nie do konca jest tak ze wstrzemiezliwosc pomaga. Poparte jest do badaniami....

Otoz z kazdym przytulaniem jest coraz mniej spermy ALE za to ruchliwosc zolnierzykow sie poprawia. Zbadana statystycznie, ze jest wieksze prawdopodobienstow zafasolkowania przy codziennym przytulaniu, niz co 2, 3 dzien. Co warto zrobic jednak to wstrzymac sie okolo 4 dni przed dniami plodnymi, ale jak juz te nadejda - to codziennie:) Wstrzemiezliwosc wieksza niz 7 dni oslabia ruchliwosc i witalnosc....

reklama
Kobitki

Jesli chodzi o zolnierzyki to nie do konca jest tak ze wstrzemiezliwosc pomaga. Poparte jest do badaniami....

Otoz z kazdym przytulaniem jest coraz mniej spermy ALE za to ruchliwosc zolnierzykow sie poprawia. Zbadana statystycznie, ze jest wieksze prawdopodobienstow zafasolkowania przy codziennym przytulaniu, niz co 2, 3 dzien. Co warto zrobic jednak to wstrzymac sie okolo 4 dni przed dniami plodnymi, ale jak juz te nadejda - to codziennie:) Wstrzemiezliwosc wieksza niz 7 dni oslabia ruchliwosc i witalnosc....

Super wiadomość dla naszych mężów:tak:Sprawdzę czy skuteczna;-)Pozdrawiam:-)

Ano nie jest :o)

To bardzo mily "Starszy Pan" ktory jedna noga juz stoi na emeryturze i -jak to sie mowi - "z niejednego pieca chleb jadl" :o)

W Polsce mialam mniej szczescia jesli chodzi o gin ale przeciez nie wolo mierzyc wszystkich jedna miarka :o)

Ja też nie miałam szczęścia do ginów:no:. Wszyscy nastawieni byli tylko na zarobek. Teraz niestety muszę im zaufać. Pozdrawiam i gratuluję zafasolkowania:-)

Cześć Dziewczynki!
Na forum jestem nowa i tak jak większość staram się o dzidzię.. Starania trwają od 5 miesięcy i czasami dopadają mnie już czarne myśli :no:choć wiem, że to krótko. Po ostatniej wizycie u gin zrobiłam badania prolaktyny /0,775/ i TSH /334,6/. Wszystko w normie a dzidzi nadal nie ma. Chyba zakupię testy owu dla pewności.
Dodam tylko, że mam 31 lat i staram się o pierwsze dziecko.
Pozdrowienia dla Wszystkich!:-)

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki!
Na forum jestem nowa i tak jak większość staram się o dzidzię.. Starania trwają od 5 miesięcy i czasami dopadają mnie już czarne myśli :no:choć wiem, że to krótko. Po ostatniej wizycie u gin zrobiłam badania prolaktyny /0,775/ i TSH /334,6/. Wszystko w normie a dzidzi nadal nie ma. Chyba zakupię testy owu dla pewności.
Dodam tylko, że mam 31 lat i staram się o pierwsze dziecko.
Pozdrowienia dla Wszystkich!:-)

Witaj,

No to dziewczyno jedziemy na tym samym wózku:-) Powodzenia;-)

Witaj Goryczko wśród nas!

Witajcie Dziewczyny! Wróciłam z krotkiego urlopu z naladowanymi akumulatorami! Udało mi się mało myśleć o dzidzisiu i nie wsłuchiwałam się w mój organizm. I serduchowałam z moim M., kiedy poczuliśmy ochotę ;-)

Teraz spokojnie czekam.... może teraz @-wredota sama sobie pójdzie na min. 9-miesieczny urlop??? :dry:oj, przydałoby się, przydało! Pozdrawiam Was, "Towarzyszki":-) i powodzenia nam życzę!!!!

Dzięki, Dziewczynki!!
Ja właśnie dostałam @ - i przezywam kolejny zawód. :crazy: No ale jutro odwiedzam z wynikami lekarza i mam nadzieję, że wspólnie opracujemy jakiś plan, dzięki któremu na 9 miesięcy pozbędziemy się @.
Trzymam za nas Wszystkie kciuki!!!! :-)

reklama
Alisa wazne ze odpoczelas no i moze @ Cie opusci :tak::tak:

Goryczka glowa do gory - nastepnym razem sie uda!!!!!

Do góry