reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Helo :-)
Ale tu piszemy tak ogólnie ?
myślę że tak bo wreszcie wątek żyje i szkoda to zmarnować

Kasia.natka, no właśnie dawno go skasowałam i wstawiłam nowy , a ta zmora nie chce zniknąć.
a jak go kasuj to dajesz potem zapisz?

Brzózka
i tak ma być, tzn z tym schizowaniem więc śmiało kochana

reklama
Tak , Argentynczyk zostaje w domu. Chyba się śniegu boi :szok:.
Brzózka, no wreszcie coś namazałaś :-). Super kochana, że się trzymasz. Jak nie przyszła to już nie przyjdzie!!! Schizuj ile wlezie, a my tu na ciebie chuchamy i dmuchamy.

Dziewuchy, ja przez was wyjść nie mogę, już w butach i kurtce jestem i jeszcze musiałam looknąć co piszecie.
Jak się przegrzeję to Wasza wina bedzie :-D!

Bionda albo się rozepnij na chwilę ;-)
Brzózka mi się coś wydaje że to nie będzie "schiza"...&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kasia.natka z okzaji Twoich urodzin?

reklama
Ja tez już w domu. Wypiłam lampkę czerwonego wina i do tego jeszcze się wk.... na moje koleżanki. Zaczęłyśmy temat dziecka i powiedziałam im że mam zaj...ste kolezanki na kółku. A te mi wypaliły że jestem nienormalna. Chyba przez jakis czas dam sobie z nimi spokój.
Jeszcze by chciały miec takie fajne koleżanki jak ja mam na SCHIZKÓŁKU :-p.
Dziewczyny po tym winie strasznie mnie syski zaczęły boleć i smak miało naprawdę gó....ny, po jednej lampce mi się ulało jak dziecku :sorry:.
Zuzanka to całe szczęście ze nie czas teraz na staranka bo byś musiała chlopa do pionu postawić :-D.

Do góry