reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

...ja po kolacji zaraz brykam pod prysznic i jutro do pracy,ale jak sobie pomyślę,że jak będę musiała cały dzień czekać ,żeby kliknąć z Wami to mi się nie chce :dry:
powiem Wam,że jeśli chodzi o koleżanko to na szczęście mam jedną i ona od czasu do czasu pogada ze mną na temat forum i nic jej nie przeszkadza,ale jestem ograniczona w sumie do Was :-)mam ją jedną i powiem Wam na razie mi wystarczy jak od czasu do czasu się spotkamy,piszę z Wami częściej niż z nią pomimo ,że jest na gg dostępna co dziennie i mieszka obok,nawet nie chce mi się chodzić do niej bo wolę popisać i poczytać co u Was:-D:tak::-)
...dzięki temu forum mam przyjaciółkę, z którą spotykam się w realu ,pisałam Wam mieszka daleko ale utrzymujemy kontakt i jadę do niej nie długo na urlop ...koniec miesiąca ;-)już nie mogę się doczekać bo ona też była na forum ale na wątku o in vitro,po nie udanym kolejnym zabiegu zrezygnowała z pisania :-(bo dziewczynom się udawało a Nam nie :-:)-(zresztą ekipa się zmieniła weszły nowe dziewczyny i już nie było to samo:baffled:...a tutaj uwielbiam być z Wami bo czuję ,że właśnie to Wy wysłu****ecie co mam do powiedzenia i nie lekceważycie tego ...uwielbiam Was moje kochane :cool2::happy2::-D
Brzózka trzymam &&&&&
Katiuszka no śnieg dodaje uroku ,ja lubię zimę ....
bionda oj zjadłabym pizze ,buraczki zresztą też bo uwielbiam :tak:

ściskam Was moje kochane do jutra ,miłej i owocnej nocy MUMA:-)zwłaszcza u Ciebie;-)

reklama
czesc :-)
uffff nie piszcie o jedzeniu... wróciliśmy przed jakąs chwilą od rodziców (jestreśmy z M z tego samego miasta), zaliczone mega śniadanie i 2 obiady :-D i ledwo się ruszam:-D

noooooo to ja widze, że bionda abstynentką zostanie, i Brzózka dalej o ściane się zapiera!:-D no to dziewczyny &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocne! żołnierskie!;-):-D:-D:-D

Zuzanka, podzielam Twoje zdanie co do naszego kółka. Jest super i wy laski jesteście super. Czasem czytam inne watki z ciekawości i często po jakimś czasie dziewczyny zaczynają ze sobą rywalizować, zadymy na cztery fajery. A my takie zgodne w jednym szczytnym celu się wspieramy. Załuje, że wcześniej się nie odezwałam :-p.
Kok.o, dzięki za kciukasy. Staram się nie myśleć ale schizuję na całego.
Dziewczyny, pamiętajcie - nigdy mnie nie zapraszajcie na imprezę. Jem jak tirowiec. Pochłonęłam całą pizze i zarobiłam jeszcze ciasto na racuchy. Będę smażyć po 24 i przed spaniem zapodam sobie gorące z zimnym mleczkiem. Mój Y się śmieje, że kiedyś mi pęknie gumka w majtasach :-D.
Mambzika, gdzie przepadłaś? Co u ciebie?

Za pare minut mam konferencje z mamą, niestety nie mogę jej zaprosić na obiadek ani do niej się wybrać od tak sobie :no:.

Brzózko, kochanie mam do Ciebie pytanie z innej beczki. Może mogłabyś mi pomóc? Chodzi mi o problem z naszą sunią - gryzie małe dzieci i wręcz je nienawidzi :no:.
Kupiliśmy ją jak miała 4 m-ce z hodowli pudli we Włoszech. Od początku była bardzo układna tylko był straszny problem z nauczeniem jej robić siusiu i kupkę na zewnątrz. Ale jakoś nam to poszło. Nie gryzła dzieci dopuki synek (2 letni) wykręcił jej nos. Od tej pory na tą całą rodzinkę nie może patrzeć, ugryzła małego po 2 latach jak go zobaczyła, i rzuca się na wszystkie maluchy. Nie wiem czy to tylko wypadek z tym małym na nią tak zadziałał, ponieważ ma też taką dużą żyłkę na białku oczka i weterynarz mi powiedział, że to po traumie w czasie szczenięcym.
Ogólnie nie jest wogóle agresywna i z większymi dziećmi (12 lat) się bawi. Może mi coś poradzisz jak ją ułożyć. Boję się co będzie jak będziemy mieć maluszka.

P.S.
kciukasy trzymam dalej :-).

biooooooooonda to nie fair !!!! :-( pochłaniasz jak tirowiec i jesteś szczuplutka, a ja musze odpracowywać każdy nadmiar kalorii!:-(
;-):-D:-D

pozdrowionka wieczorne:happy2:
papa

STO LAT ,STO LAT kasia.natka spełnienia marzeń i tego co sobie kochana za życzysz ...:-):-Dprzesyłam buziaki i wirtualny bukiet kwiatów @-->----
ja dzisiaj w domku pracuje bo samochód mi nie odpalił:wściekła/y::no:

bionda oj to ja zazdroszczę przemiany materii ja muszę się pilnować bo inaczej rośnie mi brzuchol i boczków dostaje :wściekła/y::szok:
a z pieskiem to ja miałam to samo moja po dzieciach siostry jak były małe 2-3 lata to poszarpały ja po uszkach i od tamtej pory ma dystans do nich,warczała na nie i czasami chciała ugryźć ale ,że u mnie cała rodzina dzieciaków i ja mam podrzucane dziecko małe do domu to moja już się uspokoila ,ale nie lubi dzieci i jak tylko przyjeżdża ktoś z dzieckiem ucieka na dół do mieszkania dziadka i tam przesiaduje cały dzień ...moja Pati będzie kończyć 8 lat w tym roku ,prezent od M mojego:tak::-)
kok.o fajnie macie ja mam kiepski kontakt z rodzicami ...może inaczej oni z nami :-):-D a moja teściowa nieżyje od 6 lat ale teściu za to zajebisty kolo młody facet jesze bo po 45 :-D:-) i dobry mamy z nim kontakt ale rzadko do niego jeździmy ....
....właśnie a gdzie mambzika ? i luminka coś się nie pojawia ostatnio :-(

lopop a jak u Ciebie ze starankami?bo nawet się nie zapytałam co u Ciebie kochana....:sorry::zawstydzona/y:

Witajcie Dziewczynki :-)

kasia.natka -
Najlepsze życzenia urodzinowe :-) Życzę Ci przede wszystkim zdrowej i uśmiechniętej Córci, żeby była grzeczna i dała Ci troszkę odpocząć jak już będzie z Tobą. I duuuuuuuuużo miłości :tak:

Odmeldowuję się po "pracowitym" weekendzie...:-)
Niestety wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że nie było wcale owulacji :rofl2::-:)-( Pewnie przez te stresy w tym miesiącu..
Glut był nieduży i zaniknął szybko, na testach owu druga kreska była ledwo widoczna , temperatura kosmos w ogóle, ech...
Dzisiaj spróbuję podejść na USG ale nie wiem czy będą miejsca i czy znowu mnie nie op.. że przychodzę tylko raz.
No ale jak miałam przyjść, z paniami z kontroli ??;-)

Brzózka - pisz tu szybciutko co u Ciebie ??? Ja trzymam kciuki cały czas :tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Miłego dnia Dziewczynki :-)

hej Muma ,
to może kawka?:-) mały glut nie musi być oznaką braku owu kochana ,najważniejsze,że były przytulanki :tak:
a u mnie pojawił się śluz biały płynny więc też nie wiem czy tak musi być ...bo ja już nie wiem kiedy dni suche,mokre a kiedy owu u mnie ,żeby nie widoczny glut to bym nie wiedziała,coś mi się w organizmie poprzestawiało chyba razem z ukończeniem 30 -ki to i cykl z głupiał :crazy::laugh2::rofl2: no nic zobaczę jak w tym będzie oby do niedzieli :tak::confused2:Brzózka właśnie lasencjo dawaj raporcik jak tam u Ciebie?

zuzanko - no to pijemy kawkę :-) Przytulanki były i będą jeszcze cały tydzień bo nie wiem co jest grane to lepiej więcej niż mniej, choć,.. nie mam siły zbytnio ;-) ale cel uświęca środki :tak:
A słyszałyście, że koło 20 lutego wiosna ma być ??:-)

reklama
kawka zrobiona latte :-) i biorę się za robotę ,mam parę rzeczy do zrobienia ale nie zmienia to faktu,że jestem dostępna dla Was:-) przytulanki Muma jak najbardziej wskazane przed po i w trakcie owu nic nie stoi na przeszkodzie :tak:mój M jest zawsze zwarty i gotowy no i chętny:cool2:pomimo ,że ja mam czasami brak chęci :szok::crazy:libido mi chyba po 30 już spada :rofl2:

Ostatnia edycja:
Do góry