reklama
Muma
Fanka BB :)
Ja nie śpię ;-) Bo była drzemka poobiednia ale znowu mi się spać chce, oj wykończyły mnie te starania wydłużone w tym mcu. W każdym razie uznaję je za zakończone i dzisiaj się nareszcie wyśpię ;-)
No to co Dziewczynki, trzymam kciuki za wszystkie 3 !!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bionda - śniegu masz faktycznie sporo, ale myślę, że 3m nie da rady w dobę
W zeszłym roku w listopadzie jak tak zawaliło całą Polskę to spadło właśnie 30 cm jednego dnia. To wtedy z centrum do domu jechaliśmy 3,5 godz .
Kawka widzę w Londynie się zapowiada, w Wawie... taaa... pierwsza to chyba w Łodzi miała być co nie ??
Co do Brzózki to myślę, że ma własnie tą chwilkę żeby chwilkę od nas odpocząć (bywa na fb).. Mam nadzieję tylko, że czuje nasze wsparcie..&&&&&&&&&&&&& Musi być dobrze, nie ma innego wyjścia.
kasia.natka Ty się niczym nie przejmuj, odpoczywaj, ciesz się Malutką i fluidki nam przysyłaj :-) Ja dopiero w 26tc poznałam płeć...
Coś mi dzisiaj ta praca w domu kiepsko wyszła, nie wiem czy jutro na zakupy pojedziemy, chyba wolę skończyć robotę i spokojnie w sobotę skoczyć. No i M się załapie. Choć zakupy z nim to różnie wyglądają - czasem nas tak "przegoni" , w tempie ekspresowym, że się wszystkiego odechciewa
Życzę wszystkim miłego wieczoru i miłych snów
No to co Dziewczynki, trzymam kciuki za wszystkie 3 !!

Bionda - śniegu masz faktycznie sporo, ale myślę, że 3m nie da rady w dobę

Kawka widzę w Londynie się zapowiada, w Wawie... taaa... pierwsza to chyba w Łodzi miała być co nie ??

Co do Brzózki to myślę, że ma własnie tą chwilkę żeby chwilkę od nas odpocząć (bywa na fb).. Mam nadzieję tylko, że czuje nasze wsparcie..&&&&&&&&&&&&& Musi być dobrze, nie ma innego wyjścia.
kasia.natka Ty się niczym nie przejmuj, odpoczywaj, ciesz się Malutką i fluidki nam przysyłaj :-) Ja dopiero w 26tc poznałam płeć...
Coś mi dzisiaj ta praca w domu kiepsko wyszła, nie wiem czy jutro na zakupy pojedziemy, chyba wolę skończyć robotę i spokojnie w sobotę skoczyć. No i M się załapie. Choć zakupy z nim to różnie wyglądają - czasem nas tak "przegoni" , w tempie ekspresowym, że się wszystkiego odechciewa

Życzę wszystkim miłego wieczoru i miłych snów

Brzózka
hej dziewczyny
ja pomalu dochodzę do siebie po dosc bolesnej @
ta cała sytuacja, chora mama i jeszcze znowu nas zasypalo. ech.
no ale juz sie ogarnelam.
Dziekuje ze jestescie ze mna w tych trudnych chwilach.
dzis sie dowiedzialam ze mamy rak jest nieoperacyjny i ze tylko chemie paliatywna moze dostawac..generalnie do kitu.
Ale trzeba zyc. Zycie takie jest, ze konczy sie zawsze tak samo. Musimy byc silni i pomoc mamie walczyc ile sie da.
Milej nocy dziewczyny i do jutra wszystkim.
Sciskam kciuki za nasze fasolki..!
Ja startuje od nowa niestety.
bionda jak tam u Ciebie?
ja pomalu dochodzę do siebie po dosc bolesnej @
ta cała sytuacja, chora mama i jeszcze znowu nas zasypalo. ech.
no ale juz sie ogarnelam.
Dziekuje ze jestescie ze mna w tych trudnych chwilach.
dzis sie dowiedzialam ze mamy rak jest nieoperacyjny i ze tylko chemie paliatywna moze dostawac..generalnie do kitu.
Ale trzeba zyc. Zycie takie jest, ze konczy sie zawsze tak samo. Musimy byc silni i pomoc mamie walczyc ile sie da.
Milej nocy dziewczyny i do jutra wszystkim.
Sciskam kciuki za nasze fasolki..!
Ja startuje od nowa niestety.
bionda jak tam u Ciebie?
kasia.natka
nie do wiary
jestem dziś pierwsza ;-)
Brzózko pij ziółka a sama zobaczysz jak szybko będziemy świętować, no tylko mężowi nie odpuszczaj
a co do teściowej to tylko wspierać ją możecie i być blisko...oby było jeszcze dobrze &&& (a i weź sobie garść fluidków bo wczoraj wysłałam)
Muma moja siostra cioteczna (kuzynka) ma termin za jakieś 7 tygodni a płeć poznała jakiś 1 czy 2 tygodnie temu

Brzózko pij ziółka a sama zobaczysz jak szybko będziemy świętować, no tylko mężowi nie odpuszczaj

Muma moja siostra cioteczna (kuzynka) ma termin za jakieś 7 tygodni a płeć poznała jakiś 1 czy 2 tygodnie temu

Ani@k
Witajcie!
Ale mnie wczoraj korciło aby z wieczora tu zajrzeć...ale się zaparłam i usnęłam jak dziecko;-)
Jutro z rana budzę się o 7.00 i czekam która będzie pierwsza, nie wiem czy pamiętacie o konkursie???
Nagroda czeka 
Kasia.natka przypomnij mi jakie to ziółka, bo ja po malutku będę na starcie stawać...dobrze że czas szybko leci no i marzec nadejdzie a w marcu
będzie jak w garncu
Kasiu!!! Córeczka już na 100% Cię słyszy:-)
A ja płci do końca zdrowej 38-tygodniowej ciąży nie będę chciała znac...
Ale mnie wczoraj korciło aby z wieczora tu zajrzeć...ale się zaparłam i usnęłam jak dziecko;-)
Jutro z rana budzę się o 7.00 i czekam która będzie pierwsza, nie wiem czy pamiętacie o konkursie???

Kasia.natka przypomnij mi jakie to ziółka, bo ja po malutku będę na starcie stawać...dobrze że czas szybko leci no i marzec nadejdzie a w marcu

Kasiu!!! Córeczka już na 100% Cię słyszy:-)
A ja płci do końca zdrowej 38-tygodniowej ciąży nie będę chciała znac...
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
cześć kochane ja dzisiaj w domu ...właśnie przyjechałam i co pierwsze bb :-)muszę dzisiaj tylko jakiś obiadek zrobić dobry ...bo posprzątane mam już od wczoraj ...;-)Brzózko ściskam mocno ,nie wiem kochana co czujesz mogę się domyślać...pamiętaj,że jesteśmy z Tobą i możesz na Nas liczyć ,ja powiem,za siebie ,że wspieram Cię duchowo jak tylko mogę ...co do @ no to tak to jest i cholera nie może coś dać spokoju 
Ani@k mnie też wczoraj kusiło,żeby zerknąć koło 23 ale przeszłam obok pokoju i powiedziałam "nie"stanowcze jakbym od jakiegoś nałogu się odganiała 
Bionda a co ze mną??? w Wawie będziesz i nie znajdziesz chwili ???jestem bardzo nie pocieszona tak blisko do mnie....a co do gościa to jeśli jest u Ciebie tyle czasu to musi się przystosować do reguł jakie macie w domu..czyli powiedz mu ,że sprząta po sobie bo Ty "służąca" na czole nie masz wypisane i już...jesteś bliźniak więc pokaż mu ...ja zwracam uwagę jak ktoś przebywa w moim domu więcej niż 3 dni...no i śniegu Ci nie zazdroszczę bo musiałabym ciągle przed wstawieniem do garażu auta czyścić go ze śniegu brrrrrrr
Muma nie podkradaj mi biondy co to znaczy??:-)
kasia.natka odopczywaj i korzystaj z uroków noszenia brzunia ślicznego przed sobą ciesz się wolnym czasem...bo później kochana rękawki będziesz zakasać przy malutkiej ...a ja w końcu nie wiem czy pytałam się o imiona jakie masz dla niuni?;-)

Muma nie podkradaj mi biondy co to znaczy??:-)

Muma
Hej Laski :-)
Fajnie, że dziś piątek, prawda ?? Jednak zakupy jutro a dziś sprzątanie, gotowanie i dokończyć pracę muszę...
Brzózko - bardzo mi przykro z powodu mamy Twojego M:-( Tak jak mówisz, życie nie dość, że się musi skończyć to jeszcze urozmaicenia nam takie różne wstawia.Że niby silniejsze będziemy i może łatwiej nam będzie kiedyś.. ech...
Dobrze, że się pozbierałaś już po zmorze
Ani@k -właśnie, nagroda czeka , uprasza się o mobilizację !!!
Proszę o jasne i czytelne info kto jutro testuje, zuzanka na pewno , tak ? katiuszka ?? a Bionda ostatecznie zdecydowała się na rolę w serialu: Ciąża z zaskoczenia ?
Ja mam dzisiaj 17dc, temp. łaskawie skoczyła 5 kresek do góry ,pewne że owu była, nie wiadomo tylko jak żołnierze się spisali
W każdym razie powiem Wam, że już jestem taka senna i normalnie nie mam siły hihihi . DObra, żartuję narazie ale za jakiś tydzień się pewnie zacznie u mnie jak zwykle...
Miłego Dnia :-)
Fajnie, że dziś piątek, prawda ?? Jednak zakupy jutro a dziś sprzątanie, gotowanie i dokończyć pracę muszę...
Brzózko - bardzo mi przykro z powodu mamy Twojego M:-( Tak jak mówisz, życie nie dość, że się musi skończyć to jeszcze urozmaicenia nam takie różne wstawia.Że niby silniejsze będziemy i może łatwiej nam będzie kiedyś.. ech...
Dobrze, że się pozbierałaś już po zmorze

Ani@k -właśnie, nagroda czeka , uprasza się o mobilizację !!!

Proszę o jasne i czytelne info kto jutro testuje, zuzanka na pewno , tak ? katiuszka ?? a Bionda ostatecznie zdecydowała się na rolę w serialu: Ciąża z zaskoczenia ?

Ja mam dzisiaj 17dc, temp. łaskawie skoczyła 5 kresek do góry ,pewne że owu była, nie wiadomo tylko jak żołnierze się spisali

Miłego Dnia :-)
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Muma melduje ,że ja jutro testuje jutro ale nie wiem czy ten plan wypali bo dzisiaj mnie ciągnie brzunio na @ i to jest pewne bo zawsze tak mam jak przychodzi
ja coś czuje ,że te żołnierzyki na pewno się spisali i będzie fasolka :-)&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Muma
zuza , twarda bądź, nie daj się, musisz sobie zwizualizować brak @ i fasolę :-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja przez ostatnie miesiące skupiałam się na wizualizacji pękania pęcherzyka i proszę - pękają
Teraz wizualizuję połączenie komórek
Musi być tak jak chcemy, innej opcji nie przewidziano, naprawdę - w wolnej chwili wyobrażam sobie jak one się łączą - no przynajmniej dwa razy dziennie 
Zobaczymy co z tego będzie

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja przez ostatnie miesiące skupiałam się na wizualizacji pękania pęcherzyka i proszę - pękają

Zobaczymy co z tego będzie