reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ja nie śpię ;-) Bo była drzemka poobiednia ale znowu mi się spać chce, oj wykończyły mnie te starania wydłużone w tym mcu. W każdym razie uznaję je za zakończone i dzisiaj się nareszcie wyśpię ;-)
No to co Dziewczynki, trzymam kciuki za wszystkie 3 !!:tak::tak::tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bionda - śniegu masz faktycznie sporo, ale myślę, że 3m nie da rady w dobę :-DW zeszłym roku w listopadzie jak tak zawaliło całą Polskę to spadło właśnie 30 cm jednego dnia. To wtedy z centrum do domu jechaliśmy 3,5 godz .
Kawka widzę w Londynie się zapowiada, w Wawie... taaa... pierwsza to chyba w Łodzi miała być co nie ?? :nerd:
Co do Brzózki to myślę, że ma własnie tą chwilkę żeby chwilkę od nas odpocząć (bywa na fb).. Mam nadzieję tylko, że czuje nasze wsparcie..&&&&&&&&&&&&& Musi być dobrze, nie ma innego wyjścia.
kasia.natka Ty się niczym nie przejmuj, odpoczywaj, ciesz się Malutką i fluidki nam przysyłaj :-) Ja dopiero w 26tc poznałam płeć...
Coś mi dzisiaj ta praca w domu kiepsko wyszła, nie wiem czy jutro na zakupy pojedziemy, chyba wolę skończyć robotę i spokojnie w sobotę skoczyć. No i M się załapie. Choć zakupy z nim to różnie wyglądają - czasem nas tak "przegoni" , w tempie ekspresowym, że się wszystkiego odechciewa :-p
Życzę wszystkim miłego wieczoru i miłych snów :happy:

hej dziewczyny
ja pomalu dochodzę do siebie po dosc bolesnej @
ta cała sytuacja, chora mama i jeszcze znowu nas zasypalo. ech.
no ale juz sie ogarnelam.
Dziekuje ze jestescie ze mna w tych trudnych chwilach.
dzis sie dowiedzialam ze mamy rak jest nieoperacyjny i ze tylko chemie paliatywna moze dostawac..generalnie do kitu.
Ale trzeba zyc. Zycie takie jest, ze konczy sie zawsze tak samo. Musimy byc silni i pomoc mamie walczyc ile sie da.
Milej nocy dziewczyny i do jutra wszystkim.
Sciskam kciuki za nasze fasolki..!
Ja startuje od nowa niestety.
bionda jak tam u Ciebie?

nie do wiary :eek: jestem dziś pierwsza ;-)
Brzózko pij ziółka a sama zobaczysz jak szybko będziemy świętować, no tylko mężowi nie odpuszczaj :-D a co do teściowej to tylko wspierać ją możecie i być blisko...oby było jeszcze dobrze &&& (a i weź sobie garść fluidków bo wczoraj wysłałam)
Muma moja siostra cioteczna (kuzynka) ma termin za jakieś 7 tygodni a płeć poznała jakiś 1 czy 2 tygodnie temu :eek:

Witajcie!
Ale mnie wczoraj korciło aby z wieczora tu zajrzeć...ale się zaparłam i usnęłam jak dziecko;-)
Jutro z rana budzę się o 7.00 i czekam która będzie pierwsza, nie wiem czy pamiętacie o konkursie???:tak:Nagroda czeka :tak:
Kasia.natka przypomnij mi jakie to ziółka, bo ja po malutku będę na starcie stawać...dobrze że czas szybko leci no i marzec nadejdzie a w marcu:szok: będzie jak w garncu:-D

Kasiu!!! Córeczka już na 100% Cię słyszy:-)

A ja płci do końca zdrowej 38-tygodniowej ciąży nie będę chciała znac...

cześć kochane ja dzisiaj w domu ...właśnie przyjechałam i co pierwsze bb :-)muszę dzisiaj tylko jakiś obiadek zrobić dobry ...bo posprzątane mam już od wczoraj ...;-)Brzózko ściskam mocno ,nie wiem kochana co czujesz mogę się domyślać...pamiętaj,że jesteśmy z Tobą i możesz na Nas liczyć ,ja powiem,za siebie ,że wspieram Cię duchowo jak tylko mogę ...co do @ no to tak to jest i cholera nie może coś dać spokoju :no::wściekła/y:Ani@k mnie też wczoraj kusiło,żeby zerknąć koło 23 ale przeszłam obok pokoju i powiedziałam "nie"stanowcze jakbym od jakiegoś nałogu się odganiała :szok::-DBionda a co ze mną??? w Wawie będziesz i nie znajdziesz chwili ???jestem bardzo nie pocieszona tak blisko do mnie....a co do gościa to jeśli jest u Ciebie tyle czasu to musi się przystosować do reguł jakie macie w domu..czyli powiedz mu ,że sprząta po sobie bo Ty "służąca" na czole nie masz wypisane i już...jesteś bliźniak więc pokaż mu ...ja zwracam uwagę jak ktoś przebywa w moim domu więcej niż 3 dni...no i śniegu Ci nie zazdroszczę bo musiałabym ciągle przed wstawieniem do garażu auta czyścić go ze śniegu brrrrrrr
Muma nie podkradaj mi biondy co to znaczy??:-):-p:angry: kasia.natka odopczywaj i korzystaj z uroków noszenia brzunia ślicznego przed sobą ciesz się wolnym czasem...bo później kochana rękawki będziesz zakasać przy malutkiej ...a ja w końcu nie wiem czy pytałam się o imiona jakie masz dla niuni?;-)

Hej Laski :-)
Fajnie, że dziś piątek, prawda ?? Jednak zakupy jutro a dziś sprzątanie, gotowanie i dokończyć pracę muszę...
Brzózko - bardzo mi przykro z powodu mamy Twojego M:-( Tak jak mówisz, życie nie dość, że się musi skończyć to jeszcze urozmaicenia nam takie różne wstawia.Że niby silniejsze będziemy i może łatwiej nam będzie kiedyś.. ech...
Dobrze, że się pozbierałaś już po zmorze :tak:
Ani@k -właśnie, nagroda czeka , uprasza się o mobilizację !!! :-D
Proszę o jasne i czytelne info kto jutro testuje, zuzanka na pewno , tak ? katiuszka ?? a Bionda ostatecznie zdecydowała się na rolę w serialu: Ciąża z zaskoczenia ? :-p

Ja mam dzisiaj 17dc, temp. łaskawie skoczyła 5 kresek do góry ,pewne że owu była, nie wiadomo tylko jak żołnierze się spisali :baffled: W każdym razie powiem Wam, że już jestem taka senna i normalnie nie mam siły hihihi . DObra, żartuję narazie ale za jakiś tydzień się pewnie zacznie u mnie jak zwykle...
Miłego Dnia :-)

Muma melduje ,że ja jutro testuje jutro ale nie wiem czy ten plan wypali bo dzisiaj mnie ciągnie brzunio na @ i to jest pewne bo zawsze tak mam jak przychodzi :baffled: ja coś czuje ,że te żołnierzyki na pewno się spisali i będzie fasolka :-)&&&&&&&&&&&&&&

reklama
zuza , twarda bądź, nie daj się, musisz sobie zwizualizować brak @ i fasolę :-):tak:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja przez ostatnie miesiące skupiałam się na wizualizacji pękania pęcherzyka i proszę - pękają :tak: Teraz wizualizuję połączenie komórek :-D Musi być tak jak chcemy, innej opcji nie przewidziano, naprawdę - w wolnej chwili wyobrażam sobie jak one się łączą - no przynajmniej dwa razy dziennie :-p
Zobaczymy co z tego będzie :confused:

Do góry