reklama
Muma
Fanka BB :)
Wiem, że mam prawo, chciałabym zostawić wszystko zamknięte ale tu ciągle nowe i nowe (sama wiesz;-)), a to wniosek, a to poprawka a to rozliczenie bleeeeeee. We wtorek idę do lekarza, moze wezmę zwolnienie ale bez kodu ciążowego 
A tam to zawsze słońce świeci - wiem wiem

A tam to zawsze słońce świeci - wiem wiem

Ani@k
Muma 

zwolnienie bez kodu? Przecież lichą pensję będziesz miała!!!! Po to tyle charowałaś aby teraz być na zwykłym zwolnieniu??? Poza tym jak będzie wyglądało najpierw zwolnienie ot takie sobie a później zwolnienie z magiczną literką?
Poczatek będziesz miała okrutny ale w końcu jak będziesz się tak wahać to całe 9 miesięcy będziesz pracować!!! Zostawisz w pracy namiar do siebie, tel., maila i koniec i kropka!!! Wyobraź sobie ze idziesz na 26-dniowy urlop + 20 dni zaległego ;-) - też będą musieli sobie dać radę bez Ciebie
Poza tym teraz musisz się oszczędzać moja kochana...więc bez takich dylematów mi tutaj!!!

Poza tym teraz musisz się oszczędzać moja kochana...więc bez takich dylematów mi tutaj!!!

Muma
Ani@k -
naprawdę wielkie dzięki !!
Nawet nie mam z kim pogadać, tylko z Wami, rodzinie nie mówimy narazie, w pracy - wiadomo ;-) a M to sie bardziej denerwuje niż ja.
Masz rację, ja w końcu nawet nie zamierzam tu wracać później , to tym bardziej nie ? A pewnie, że pomogę dziewczynom jak się pogubią w tych rozliczeniach, bo pogubią się na bank
DZIĘKUJĘ
naprawdę wielkie dzięki !!
Nawet nie mam z kim pogadać, tylko z Wami, rodzinie nie mówimy narazie, w pracy - wiadomo ;-) a M to sie bardziej denerwuje niż ja.
Masz rację, ja w końcu nawet nie zamierzam tu wracać później , to tym bardziej nie ? A pewnie, że pomogę dziewczynom jak się pogubią w tych rozliczeniach, bo pogubią się na bank

DZIĘKUJĘ

Ani@k
NO!!!!!!!!!
Aż się zdenerwowałam..
Jak ja zaniosłam moje L4 do sekretariatu usłyszałam magiczne - MA PANI DO TEGO PRAWO
A eM. niech się tak nie denerwuje bo bedzie Ci musiał w domku pomagać
Kiedy zamierzacie powiedzieć rodzince? Chyba pisałaś wcześniej
..
Aż się zdenerwowałam..
Jak ja zaniosłam moje L4 do sekretariatu usłyszałam magiczne - MA PANI DO TEGO PRAWO

A eM. niech się tak nie denerwuje bo bedzie Ci musiał w domku pomagać

Kiedy zamierzacie powiedzieć rodzince? Chyba pisałaś wcześniej

Muma
Nie wiem czy dotrwam ale chciałabym dopiero po teście w 11tyg i tym ważnym usg "genetycznym" pierwszym..
Tak żeby się Mamuśki nie zamartwiały dodatkowo, moja ma Dziadków na głowie a teściowa seriale ;-)
Poza tym teściowa wie = wie całe miasto (sklepy, fryzjerka itp)
Czuję, że będzie dobrze ale sama wiesz jak to jest - nigdy nie wiesz tego...
Wiem, że spotkanie z moim doktorkiem tez mnie uspokoi , on jest z tych co "bzykanie" na receptach piszą a jak wspomnialam , że jestem stara to krzyczał,że nieźle wypaliłam - no zero taktu , bo on już po 50tce!!
Chciałabym żeby wiosna już się rozkręciła -że nie wspomnę o Was wszystkich - nareszcie się rozkręci też tutaj !!

Tak żeby się Mamuśki nie zamartwiały dodatkowo, moja ma Dziadków na głowie a teściowa seriale ;-)

Poza tym teściowa wie = wie całe miasto (sklepy, fryzjerka itp)
Czuję, że będzie dobrze ale sama wiesz jak to jest - nigdy nie wiesz tego...
Wiem, że spotkanie z moim doktorkiem tez mnie uspokoi , on jest z tych co "bzykanie" na receptach piszą a jak wspomnialam , że jestem stara to krzyczał,że nieźle wypaliłam - no zero taktu , bo on już po 50tce!!

Chciałabym żeby wiosna już się rozkręciła -że nie wspomnę o Was wszystkich - nareszcie się rozkręci też tutaj !!

Ani@k
Powiem tak, skoro czujesz że będzie dobrze - bedzie dobrze!!!
Podstawa - to zero stresu!!! Będąc na zwolnieniu - będziesz spokojna
Lekarze mają w sobie właśnie coś takiego!!! Przedewszystkim uspakajają!!!
Na naszym watku limit złych rzeczy wyczerpany, więc MUSI BYĆ DOBRZE!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Aha jescze moze być tak, że wcale nie będziesz musiała mówić że jestes w ciąży - Twój stan i aura wokół zdradzi co nosisz pod Serduszkiem

Podstawa - to zero stresu!!! Będąc na zwolnieniu - będziesz spokojna

Lekarze mają w sobie właśnie coś takiego!!! Przedewszystkim uspakajają!!!
Na naszym watku limit złych rzeczy wyczerpany, więc MUSI BYĆ DOBRZE!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Aha jescze moze być tak, że wcale nie będziesz musiała mówić że jestes w ciąży - Twój stan i aura wokół zdradzi co nosisz pod Serduszkiem

Muma
Jeszcze raz dzięki :-) podejrzę Was wieczorkiem , zawsze podczytuję z telefonu ale nie mam juz siły na kompa i pisanie ;-)
Miłego wieczorku życzę i kto się stara niech nie zaprzestaje w staraniach a będzie mu nagrodzone !!

Buziaki, uciekam.
Miłego wieczorku życzę i kto się stara niech nie zaprzestaje w staraniach a będzie mu nagrodzone !!

Buziaki, uciekam.
reklama
bionda
Dziewczynki :-), witam wieczornie.
Dziś to chyba jednak blog. Wszystkie przepadły
. Ja po dwóch dniach prania mózgu, już zaczynam trochę niewyrabiać psychicznie. Za dużo newsów na raz i to większość niezbyt dobrych. Ale trzeba twardym być i jak to się mówi... psy szczekają, karawana idzie dalej. Dam radę, oczywiście jak nie j...
.
Zaczynam od naszych kochanych Mamusiek
.
kasia.natka, super że po badankach wszystko ok :-). I Malutka wymierzona i wyważona, a że się odwraca dupskiem do fotek to nie ma się co dziwić. Każda Gwiazda nie lubi paparazzich. Pozdrowienia dla Dominisi :-).
muma, dziewczyny mają rację, idz na to L4 i sobie głowy mie zaprzątaj pierdołami. Kompfort i spokój fasola jest teraz najważniejszy.
. Sama widzisz kok.o jeszcze daleko do wieku teściowej a po śmierci Ryśka przepadła ;-).
bzzzz, co u Ciebie? 0 newsów. Rozumiem że teraz z zuzanką nagadać się nie możecie, ale nie daj się zamęczyć ;-).
A kiedy zuzke nam oddasz?
Zuzanka, pieronie Ty nasz!!! Dojechałaś i znaku nie dajesz??? Żeby to mi było ostatni raz! A tak na marginesie to pojechałaś sama czy z eMem? Bo przecież dni płodne masz chyba nie?
Katiuszka, właśnie Y tylko Ciebie może zapamiętać. Jakoś mu łatwo wpadło to katiuszka. Jak mnie widzi na forum to pyta czy z katiuszkami piszę
. Ja strzeliłam sobie nicka jak przefarbowałam się na bląd, zeszło się razem z rejestracją na BB.
AniOk, masz rację to to blog jest dzisiaj
. Już się zastanawiałam czy dziś w Polsce jakieś święto jest czy coś ważnego, że Was nie ma.
Kok.o, ale myslę, że na pogrzeb Ryśka to się nie wybierasz?
Lumina, no męska decyzja ! Trzeba byka brać za rogi i się nie poddawać. Fajnie, że wróciłaś :-). Wiesz bez nas życie nie jest już takie samo. A z schizkółka nie tak łatwo się wypisać. Pamiętaj następnym razem ... podanie i dwa zdjęcia.
Brzózka, jak teściowa i owieczki? Staranka były?
Lopop, pojawiam się i znikam ;-)
U mnie dalszy ciąg staranek :-). Jajniki buzują na przemian więc trzeba brać się do roboty. Wczoraj tylko nie dałam rady bo mam dysk wypadający i mnie uziemił troszkę
.
P.S.
Ta nasza znajoma urodziła, ale nikogo nie informują bo ma depresję poporodową. Za pierwszym razem też miała i jej mąż bał się że zrobi krzywdę dziecku. Teraz to samo
. A to przecież podobno najpiękniejszy czas w życiu jest.
Dziś to chyba jednak blog. Wszystkie przepadły

Zaczynam od naszych kochanych Mamusiek

kasia.natka, super że po badankach wszystko ok :-). I Malutka wymierzona i wyważona, a że się odwraca dupskiem do fotek to nie ma się co dziwić. Każda Gwiazda nie lubi paparazzich. Pozdrowienia dla Dominisi :-).
muma, dziewczyny mają rację, idz na to L4 i sobie głowy mie zaprzątaj pierdołami. Kompfort i spokój fasola jest teraz najważniejszy.
Teściowej narazie nie mówcie, bo wiesz ta wczorajsza śmierć Ryśka... za dużo informacji na razNie wiem czy dotrwam ale chciałabym dopiero po teście w 11tyg i tym ważnym usg "genetycznym" pierwszym..
Tak żeby się Mamuśki nie zamartwiały dodatkowo, moja ma Dziadków na głowie a teściowa seriale![]()
![]()

bzzzz, co u Ciebie? 0 newsów. Rozumiem że teraz z zuzanką nagadać się nie możecie, ale nie daj się zamęczyć ;-).
A kiedy zuzke nam oddasz?
Zuzanka, pieronie Ty nasz!!! Dojechałaś i znaku nie dajesz??? Żeby to mi było ostatni raz! A tak na marginesie to pojechałaś sama czy z eMem? Bo przecież dni płodne masz chyba nie?
Katiuszka, właśnie Y tylko Ciebie może zapamiętać. Jakoś mu łatwo wpadło to katiuszka. Jak mnie widzi na forum to pyta czy z katiuszkami piszę

AniOk, masz rację to to blog jest dzisiaj

Kok.o, ale myslę, że na pogrzeb Ryśka to się nie wybierasz?
Lumina, no męska decyzja ! Trzeba byka brać za rogi i się nie poddawać. Fajnie, że wróciłaś :-). Wiesz bez nas życie nie jest już takie samo. A z schizkółka nie tak łatwo się wypisać. Pamiętaj następnym razem ... podanie i dwa zdjęcia.
Brzózka, jak teściowa i owieczki? Staranka były?
Lopop, pojawiam się i znikam ;-)
U mnie dalszy ciąg staranek :-). Jajniki buzują na przemian więc trzeba brać się do roboty. Wczoraj tylko nie dałam rady bo mam dysk wypadający i mnie uziemił troszkę

P.S.
Ta nasza znajoma urodziła, ale nikogo nie informują bo ma depresję poporodową. Za pierwszym razem też miała i jej mąż bał się że zrobi krzywdę dziecku. Teraz to samo