reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

A gdybym ja jako facet miała przeciąć pępowinę - pewnie bym przecięła..ale nie wiem co by było dalej ;-)
Lumina no wiosna pełną parą..powiedz bólowi głowy aby sobie poszedł!!!

JA uciekam...

reklama
lumina nie daj się bólowi :confused2:
a ja się nigdy nie zastanawiałam czy gdybym to ja miała przeciąć pępowinę to czy dałabym radę :eek: w sumie to nie wiem...ale w moje kochanie wierzę :tak:
zuzanko mój mężuś to jakiś taki "inny" chyba, jego to wszystko nie przeraża, nawet na mnie dziwnie patrzy jak mówię że się czegoś boję itp., a jak czegoś ciążowego nie wie to sam chętnie na necie szuka info

hehe kasia.natka to dobrze ,że jest twardziel ...nawet na takiego wygląda :-D:sorry:i miło z jego strony,że dba o Ciebie nawet jeśli jest to czytanie w necie o nowinkach czy też coś czego nie wie :tak:inny by miał w nosie i powiedział "Twój brzuch sama się martw mnie to nie interesi :cool: " ale też chyba jest młodziutki prawda??? teraz nasi mężowie są w innych czasach chowani i mają dużo lepsze podejście do Nas kobiet i dobrze :-):rofl2: bo kto by z nami wytrzymał jak nie Nasi kochani małżowie :rofl2::happy::szok:

....ja z doskoku bo oglądam "Chirurdzy " :-)uwielbiam ten serial ,no i po filmie bezy będę robiła z przepisu dukana :tak:

Kasia.natka mój M. to też tak ma, ja czasami wpadam w panikę a on spokojnym głosem "ale o co Ci chodzi?"..to taki mój "uspokajacz";-):tak:
Lumina a ja chyba jeszcze nie znamTwojego imienia..każda z nas na Schizkółku się ujawniła a Ty tak cichutko..dawaj na schizkółko namiary na siebie!!!:tak:
I Ty Bzzzz też!!! :tak:
Muma dziś wzięła od nas wolne - teraz jej wolno ;-) ale jak nas podczytujesz..jutro czekam na więcej opowieści:tak:
Brzózka, Bionda co Wy wyprawiacie bez nas:angry:
Kasica, Alex, Lopop??? No nie wierzę ze u was brak neta???:confused2:
Zuzanka nie dość ze perfekcyjna pani domu to jeszcze rewelacyjna kucharka!!! Jak Ty to robisz ze masz tyle pomysłów na żarełko???
Kok.o ja też się przeraziłam perfekcyjnością Zuzanki..nie mów proszę ze w szafie sprzątasz!!! Nie możesz za bardzo się przemęczać..książki przejrzyj, które w pierwszej kolejności na wolnym-ciążowym przeczytac:tak:
Aaaaaaa teraz sobie przypomniałam, że Ty pewnie na spiningu jesteś..:zawstydzona/y:
Katiuszka my razem się piszemy na <><><><> od dziewczyn ;-) A z lekarzem kiedy się spotykasz?? Znaczy o której?? Daj znać po wizycie co i jak..&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Ani@k - ja się nie orientuje na tym Schizkółku - gdzie mam co napisać ? ciemna jestem :tak:

Zuzanka - zawstydzasz mnie bo ja z tych anty- porządkowych choć staram się jak mogę ale nie lubię być panią domu :crazy:

Ostatnia edycja:
Ani@k jestem tylko na pisanie weny brak:(
zresztą u mnie teraz zaczyna się goracy okres bo latanie na nauki dla rodziców dzieci komunijnych

Lopop no tak:zawstydzona/y: zapomniałam o komunii :zawstydzona/y: niby tak odległy ten maj się wydaje a udzielać się trzeba już..&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lumina pod zdjęciami na schizkółku zawsze się pojawia informacja o naszych wątkach:tak: jest ich 5..wybierasz i wypełniasz ;-)

Witam was. Mam 34 lata i dwójkę wspaniałych dzieci w domku i w zeszłym tygodniu dowiedziałam się ze mimo iż mam spiralę , zaszlam w ciążę. Jutro mam wizytę u lekarza, strasznie się boje co mi powie.

reklama
Monikaj78 ale ta wiadomość jest chyba dobra??? Lekarz powie Ci pewnie ze trzeba usunąć tą spralkę (chyba):confused2: Ja na Twoim miejscu byłabym szczęśliwa..:tak:

Do góry